Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım hamile kaldım ama düşük oldum 5 gün kullanıyorsun sonra doktora gidiyorsun ultrasonda yumurtlama var mı gelişmiş mi diye bakıyor ve sana ilişki günlerini söylüyor veya çatlatma iğnesi veriyorKızlar şuan klomen kullanıyorum , yarın son içeceğim biticek. İlaç bittikten sonra 4.gün doktorum çağırdı. Klomen kullandıktan sonra süreç ne oluyor bilenler yazabilir mi![]()
Bende haftaya gideceğim inşallah tez vakitte hepimiz hayırlı haberler alırızBen kullandım hamile kaldım ama düşük oldum 5 gün kullanıyorsun sonra doktora gidiyorsun ultrasonda yumurtlama var mı gelişmiş mi diye bakıyor ve sana ilişki günlerini söylüyor veya çatlatma iğnesi veriyor
Bende haftaya gideceğim inşallah tez vakitte hepimiz hayırlı haberler alırız
BENDE KLOMEN KULLANDIM ADETIN BESINCI GUNU 4 GUN BOYUNCA KULLANDIM BITER BITMEZ DR CAGIRDI YUMURTALARA BAKTI 21CM OLMUS HEMEN O GUN IGNE VURDU HAMILE KALDIM AMA 6 HAFTALIKKEN KAYBETTIM DUSUK OLDU.ICINI KARARTMA AMA KENDINI DE HERSEYE HAZIRLA ILK DENEMEMDE HAMILE KALDIM BISI OLMAZ DDM DIKKATTE ETTIM AMA GENELDE ILK GEBELIK DUSUKLE SONUCLANIYOR BU GAYET NORMAL SAGLIKLIYSA DUSMESIN RABBIM BILIR DOGRUSUNU INSALLAH HEMEN HAMILE KALIR SAGLIKLA ALIRSIN KICAGINA BEBISINI.BEN YRN TEKRAR BASLICAM AYNI TEDAVIYE AMA YA YINE AYNISI OLURSA DIYE ICIM ICIMI YIYOR
Ahhh çok sevindim çatlamış dedin ya içim bı hoş oldu bence bu sefer alicaz haberiniAynı konuyu takip ederken senin hamilelik haberini almıştık canım
Birkaç kez konuşmuştuk
Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin hepimize
Sağlıklı hamilelik, doğum yaşayalım hepimiz
Yeni tedavin nasıl gidiyor
Yumurta büyüdü mü
İğne oldun mu
Ben mart ayında Klomen kullandım
1 tane yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım ama yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Yumurtam büyümediği için ilaç değiştirdik ve haziran ayında Femara kullandım
1 tane yumurtam büyüdü, çatladı ama yine gebelik oluşmadı
Geçen hafta Femara kullandım ama bu sefer dozu arttırdık ve 2 tane yumurtam büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Bugün ultrasonla baktırdım, 2 yumurtam da çatlamış
İnşallah bu ay o beklenen ay olur ve Allah hepimize sağlıklı evlatlar verir![]()
Ahhh çok sevindim çatlamış dedin ya içim bı hoş oldu bence bu sefer alicaz haberiniklomen salı günü bitti Perşembe günü kontrole çağırdı 3 tane 15-17-20 cm yumurta oluşmuş dedi ganopeptly verdi dört tane. İki tanesini dün akşam 22.00 da vuruldum sonrasında ilişkiye hemen başla dedi dediğini yaptım diğer iki igneyide bir saat sonra 10.00 da vurucam sonra yine bikac gün ilişki sonra beklicem işte 15 gün bak tarihimiz de hemen hemen aynı inşallah beraber haber veririz buraya
![]()
Ben de klomen kullandım 3 yumurta büyüdü. 16,5 18,5 ve 20mm dün ovitrelle vuruldum. Bugün yarın ve pazar günü birliktelik kesin olsun dedi doktor çoook stresliyim sizin nasıl ilerliyor
Ben kimyasal gebelik yaşadığımda bahsettiğin gibi bacak ağrılarım vardı uzansam bile bazen agriyodu değişik bir siziydi. Akintimda erkenden gelmeye başlamıştı regl öncesi akıntı.. ben senden umitliyim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah rabbimStres olumsuz etkiliyor canım
Zor ama olabildiğince düşünmemeye çalış
Benim beklenen adet tarihim 25 Temmuz
İnşallah olmam
Ara ara bel ve kasık ağrım oluyor
Su gibi şeffaf akıntım var
Bir de birkaç akşamdır baldırlarım baya ağrıyor, uyuyunca geçiyor
Bacak ağrısının bu süreçle alakası var mı bilmiyorum ama daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Ben kimyasal gebelik yaşadığımda bahsettiğin gibi bacak ağrılarım vardı uzansam bile bazen agriyodu değişik bir siziydi. Akintimda erkenden gelmeye başlamıştı regl öncesi akıntı.. ben senden umitliyim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim
İnşallah canım hepimiz için o ay olsunAmin, inşallah canım
İnşallah bu ay o beklenen ay olur artık![]()
İnşallah adet olmazsın canım az kalmış güzel haberlerini verirsin inşallah. Benim bir de 3 yumurta büyüdüğü için çoğul gebelik olur diye korkuyorum. Gerçi biri tuttu da diğerleri mi kaldı ama insan geriliyor işteStres olumsuz etkiliyor canım
Zor ama olabildiğince düşünmemeye çalış
Benim beklenen adet tarihim 25 Temmuz
İnşallah olmam
Ara ara bel ve kasık ağrım oluyor
Su gibi şeffaf akıntım var
Bir de birkaç akşamdır baldırlarım baya ağrıyor, uyuyunca geçiyor
Bacak ağrısının bu süreçle alakası var mı bilmiyorum ama daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
İnşallah adet olmazsın canım az kalmış güzel haberlerini verirsin inşallah. Benim bir de 3 yumurta büyüdüğü için çoğul gebelik olur diye korkuyorum. Gerçi biri tuttu da diğerleri mi kaldı ama insan geriliyor işte![]()
Ahhh çok sevindim çatlamış dedin ya içim bı hoş oldu bence bu sefer alicaz haberiniklomen salı günü bitti Perşembe günü kontrole çağırdı 3 tane 15-17-20 cm yumurta oluşmuş dedi ganopeptly verdi dört tane. İki tanesini dün akşam 22.00 da vuruldum sonrasında ilişkiye hemen başla dedi dediğini yaptım diğer iki igneyide bir saat sonra 10.00 da vurucam sonra yine bikac gün ilişki sonra beklicem işte 15 gün bak tarihimiz de hemen hemen aynı inşallah beraber haber veririz buraya
![]()
Merhaba bugün iğneleri vurali 14. Günüm henüz test yapmadım bu hafta mide bulantılarım oldu bide aniden eğilince mesela karnıma ağrılar saplanıyor vücudum ani hareketler yapmama izin vermiyor. Bugünden beri bel ve kasık ağrım vardı adet belirtisi gibi. Bir önceki gebeligimde öğrenmeden bikac gün önce adet belirtilerim vardı şuan yine var. Azonce lavaboya gittim kahverengi lekelenmem olmuş ağrım devam ediyor aktif bir kanama yok dediğim gibi silince kahverengi pütürlü leke gördüm moralim bozuk deminden beri adet mi oluyorum acaba diye bilmiyorum karmakarışık haldeyimSelam canım
Nasıl gidiyor
Belirti var mı