2 defa önceden kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu söyledi 4 aydır deniyoruz ama olmuyor diye bu ay gittim hem tahlillerimi yaptırdım hemde klomene başlattı işte bakalım nasip inşallah olurYumurta iyi gelismiyorsa veriyorlar. Bende pcos var, bir ay bes gun gunde bir kere kullandim, sonraki ay kullanamadim ama gebe kaldim
İnşallah güzel sonuçlar olur bizim içinEvet özele gittim. Bana günde 2 kere verdi 14 Temmuzda kontrole gidicem
İnşallah tez zamanda guzel haberi alirsiniz2 defa önceden kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu söyledi 4 aydır deniyoruz ama olmuyor diye bu ay gittim hem tahlillerimi yaptırdım hemde klomene başlattı işte bakalım nasip inşallah olur
Normalde 4 ay evet kısa bi süre ama ben 37 yaşındayım o yüzden erken tedavi görmek istedimİnşallah tez zamanda guzel haberi alirsinizama 4 ay kisa bir sure degilmi tedavi icin. Ek bir rahatsizliginiz var mi?
Anladim, tez zamanda kavusursunuz İnşallahNormalde 4 ay evet kısa bi süre ama ben 37 yaşındayım o yüzden erken tedavi görmek istedim
Amin inşallahAnladim, tez zamanda kavusursunuz İnşallah
Canım naptın kan verdin mi sonucu bizimle paylaş olur muSağol canım benm inşallah
Canm sabah predictor yaptım negatif.Canım naptın kan verdin mi sonucu bizimle paylaş olur mu
Yaa öyle miCanm sabah predictor yaptım negatif.
Doktor da bana iğne falan yapmadı dün gittim kontrole. Kendiliğinden çatlamasinı bekliyor.iki yumurta büyümüş ama istediğim boyutta değiller dedi. Birinden umutluyum dedi ya bakalimCanm sabah predictor yaptım negatif.
Hadi inşallah canım.Doktor da bana iğne falan yapmadı dün gittim kontrole. Kendiliğinden çatlamasinı bekliyor.iki yumurta büyümüş ama istediğim boyutta değiller dedi. Birinden umutluyum dedi ya bakalim
Canım sana yapılmışmiydi iğneHadi inşallah canım.
Evet canm letu+ovitrelle kullandm bugün iğnenin 15.günüCanım sana yapılmışmiydi iğne
Peki doktorun mu bulup yapıyor iğneyi nasıl oluyor? Bana bu ay uygun görmedi iğneyi ama merak ettimEvet canm letu+ovitrelle kullandm bugün iğnenin 15.günü
Canm ben hapı kullandıktan sonra gittim yumurtalar küçüktü adetin 12.günü. 11/13mm di.Peki doktorun mu bulup yapıyor iğneyi nasıl oluyor? Bana bu ay uygun görmedi iğneyi ama merak ettim
Hı sen öncesinde almışsın doktor demeden.. mantıkli canım benimde iki yumurta ya 12-14 mm dedi yeniden de çağırmadi küçük kucuk birden fazlada yumurtan var günaşırı ilerle dedi yeniden gelmemi istemedi . Pat diye diğerleri de gelisebilir riske atmayalım günaşırı degerlendir dediCanm ben hapı kullandıktan sonra gittim yumurtalar küçüktü adetin 12.günü. 11/13mm di.
Sonra adetin 17.günü çağırdı gittim. 23 yada 24mm sağda bi yumurta vardı. Aynı gün iğneyi vuruldum. Ben bayramdan önce alıp koymuştum iğneyi dolaba. Dr da vurdur diyince aynı gün vuruldm.
Benm direk iğne düşündüğümüz için çağırmıştır canm. Seninki belki doğal ilerlemek istiyor direk iğneyi düşünmediği için öyle demiştir. Sen dediği gibi gün aşırı dğerlendir. Sonrasında da hemen kalkma 10:15 dk ayaklarını havaya dik yatHı sen öncesinde almışsın doktor demeden.. mantıkli canım benimde iki yumurta ya 12-14 mm dedi yeniden de çağırmadi küçük kucuk birden fazlada yumurtan var günaşırı ilerle dedi yeniden gelmemi istemedi . Pat diye diğerleri de gelisebilir dedi riske atmayalım günaşırı degerlendir dedi
Evet bak öyle şeylerde yansitti seninki belkide doğal birden olacak dedi. Eğer regl olursanda diğer aya ağır bir ilaçla devam ederiz dedi.. değerlendirme sonrası 15 dkdan fazla duruyorumdur yaaBenm direk iğne düşündüğümüz için çağırmıştır canm. Seninki belki doğal ilerlemek istiyor direk iğneyi düşünmediği için öyle demiştir. Sen dediği gibi gün aşırı dğerlendir. Sonrasında da hemen kalkma 10:15 dk ayaklarını havaya dik yat
Aynen canm. Hayırlısıysa nasip etsin rabbim.Evet bak öyle şeylerde yansitti seninki belkide doğal birden olacak dedi. Eğer regl olursanda diğer aya ağır bir ilaçla devam ederiz dedi.. değerlendirme sonrası 15 dkdan fazla duruyorumdur yaahayırlısı olsun bakalım aceleci olmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?