Klomen ilaç

Yumurta iyi gelismiyorsa veriyorlar. Bende pcos var, bir ay bes gun gunde bir kere kullandim, sonraki ay kullanamadim ama gebe kaldim
2 defa önceden kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu söyledi 4 aydır deniyoruz ama olmuyor diye bu ay gittim hem tahlillerimi yaptırdım hemde klomene başlattı işte bakalım nasip inşallah olur

İnşallah tez zamanda guzel haberi alirsiniz ama 4 ay kisa bir sure degilmi tedavi icin. Ek bir rahatsizliginiz var mi?

Canm sabah predictor yaptım negatif.
Doktor da bana iğne falan yapmadı dün gittim kontrole. Kendiliğinden çatlamasinı bekliyor.iki yumurta büyümüş ama istediğim boyutta değiller dedi. Birinden umutluyum dedi ya bakalim

Doktor da bana iğne falan yapmadı dün gittim kontrole. Kendiliğinden çatlamasinı bekliyor.iki yumurta büyümüş ama istediğim boyutta değiller dedi. Birinden umutluyum dedi ya bakalim
Hadi inşallah canım.

Peki doktorun mu bulup yapıyor iğneyi nasıl oluyor? Bana bu ay uygun görmedi iğneyi ama merak ettim
Canm ben hapı kullandıktan sonra gittim yumurtalar küçüktü adetin 12.günü. 11/13mm di.
Sonra adetin 17.günü çağırdı gittim. 23 yada 24mm sağda bi yumurta vardı. Aynı gün iğneyi vuruldum. Ben bayramdan önce alıp koymuştum iğneyi dolaba. Dr da vurdur diyince aynı gün vuruldm.

Hı sen öncesinde almışsın doktor demeden.. mantıkli canım benimde iki yumurta ya 12-14 mm dedi yeniden de çağırmadi küçük kucuk birden fazlada yumurtan var günaşırı ilerle dedi yeniden gelmemi istemedi . Pat diye diğerleri de gelisebilir riske atmayalım günaşırı degerlendir dedi

Benm direk iğne düşündüğümüz için çağırmıştır canm. Seninki belki doğal ilerlemek istiyor direk iğneyi düşünmediği için öyle demiştir. Sen dediği gibi gün aşırı dğerlendir. Sonrasında da hemen kalkma 10:15 dk ayaklarını havaya dik yat

Evet bak öyle şeylerde yansitti seninki belkide doğal birden olacak dedi. Eğer regl olursanda diğer aya ağır bir ilaçla devam ederiz dedi.. değerlendirme sonrası 15 dkdan fazla duruyorumdur yaa hayırlısı olsun bakalım aceleci olmayım

Aynen canm. Hayırlısıysa nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…