R
richberry
Ziyaretçi
- Konu Sahibi firstheaven
-
aa aynıymısız pekı senın adet tarıhın nezman ve kaçgünde bır oluyosun ben 30günde bır oluyorum ve tarıhım 24 hazıran hesaplıyıcalar göre carsambaya denk gelıyo ama ben o hesaplayıcılara pek takmıyorum benımkıde bırı 14lerdeydı bırıde 20ye yakındı bakalım neolcak agrın vardır belkıde hıssetmıyosundur cnm kendını dınle bıraz
o zman benimki geçen cumaya kadar döllendi döllendi döllenmedi bundan sonra da döllenebilir mi acaba??? yani yumurtlama günü olmadanbenneyaptımki
firstheavencıgım bak topıgımz hareketlendı masallah
benim regl düzensizliğim vardı dr. onun için verdi klomeni. 35 günü aşıyordum. bu ayda ne zaman regl olucam kestiremiyorum açıkçası. 5 aydır da korunmuyorum.
tatlım senınkı döllenmıstır ınsallah bıde sen ara vermeden calıs dıger yumoşlarda arkadan gelıyodr belkıde onlarda büyüyüp catlıcaktır bılıyosun klomende ıkız sansı cok oyüzden calısmaya dvm
lovelıcıgm 19.gün catlamıs oluyomuydu pekı yanı 19a kadr yolu varmı bgn 15.gün endıselenmeme gerek yok dımı ay cok ıyısın cnm sağol vallah
walla çok sevindim yaa hepiniz saolun arkadaşlar, karnım ağrımıyo dedim ağrıttım valla karnımı şimdi:sm_cool:
klomen de yumurtlama ağrısı aynı adet sancısı gibi öyleyse bilki yumurtlama oluyyor akıntıyı görmeyebilirsin ağrının şiddeti yumurtaların kalitesini gösterir
ay evet cnm aynı adet olcakmısım gıbı agrıyo bazende kasılıyo kımıldayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?