Klomen ilacı kullanan hanımlar!!!!

benim regl düzensizliğim vardı dr. onun için verdi klomeni. 35 günü aşıyordum. bu ayda ne zaman regl olucam kestiremiyorum açıkçası. 5 aydır da korunmuyorum.

o zman benimki geçen cumaya kadar döllendi döllendi döllenmedi bundan sonra da döllenebilir mi acaba??? yani yumurtlama günü olmadanbenneyaptımki

tatlım senınkı döllenmıstır ınsallah bıde sen ara vermeden calıs dıger yumoşlarda arkadan gelıyodr belkıde onlarda büyüyüp catlıcaktır bılıyosun klomende ıkız sansı cok oyüzden calısmaya dvm

bugünden başlayın çalışmaya valla bakın belli olmuyor dr beni adein 12. ve 19. gün çağırırdı yumurtlama çatlamış mı bakıyordu

benim regl düzensizliğim vardı dr. onun için verdi klomeni. 35 günü aşıyordum. bu ayda ne zaman regl olucam kestiremiyorum açıkçası. 5 aydır da korunmuyorum.

tatlım ozaman sende ara vermeden calısmaya dvet yumurtan büyük ıhtımalle cumaya kadr catlar klomen adetıde düzenlıyomus bıldıgım kadrıyla o konuda canınıda sıkmabenımde bu ay 4.ayın ya umarım allahım güler yüzümüze

inşallah dualar hepimiz için bide meryem duasını tavsiye ediyorlar okuyun arkadaşlar bu arada ikiz ömrüm boyunca düşünmemiştim olursa şok olurum kaydirigubbakcemile5-tatlicadiarzu-

lovelıcıgm 19.gün catlamıs oluyomuydu pekı yanı 19a kadr yolu varmı bgn 15.gün endıselenmeme gerek yok dımı ay cok ıyısın cnm sağol vallah

klomen de yumurtlama ağrısı aynı adet sancısı gibi öyleyse bilki yumurtlama oluyyor akıntıyı görmeyebilirsin ağrının şiddeti yumurtaların kalitesini gösterir

walla çok sevindim yaa hepiniz saolun arkadaşlar, karnım ağrımıyo dedim ağrıttım valla karnımı şimdi:sm_cool:

saglıklı olsunda hayırlı olsunda ıkız olsun bı tasla ıkımkus ay ne tatlı olur:lepi:
karnın mı agrıyokaydirigubbakcemile3agrısın agrısın ıyıdır cnm:jeyyar::jeyyar:

tabiki çalışmaya 9. gün ile 19. gündür aslında yumurtlama oluyor o beş günlük süre daha da şanslı olduğunuz günler canım

ay evet cnm aynı adet olcakmısım gıbı agrıyo bazende kasılıyo kımıldayamıyorum

ağrı iyidir demek bu gün ne olacak çalışma olacak yani hesaplayıcılarda beş gün en yüksek dönemi gösteriyor

richbery cim inşallah ilk kullandığımızda hamile kalırızda bide birlikte tekrar topic açarız oohh maşşalllaaahhh ikimizde ikiz oluyomuş :))))

bu ayakları duvara dikme işi iyi fikir bence bunu denemekte fayda var.
bende ilişkiden sonra spermlerin hepsi geri geliyor, olabilir mi sizce?((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…