Kızlar merhaba herkese size bir sorum olacak biraz ilginç bi soru sanırım ama ben adetimin beşinci günü ilk defa klomen tedavisine başladım yumurtlamayla ilgili bi sorunum yok sadece hızlı bir şekilde gebelik elde etmek için doktorum bu tedaviyi uyguladı.miyomlarım var hızlı büyüme gösterdikleri için biran önce gebe kalmam gerektiğini söyledi. Adetin beşinci günü başladım beş gün sabah akşam olmak üzere içtim. Adetimin 11. Gününde sağ ve sol yumurtalıkta iki adet biri 21 mm diğeri 23 mm yumurta oluştu. Fakat o günlerde ben değerlendiremedim maalesef ki adetimin 17. Günü normal devlet hastanesine gidip ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım o yumurtalar zaten çatlamış gözükmedi çünkü ama yine iki adet olgunlaşan yumurta olmuş 17 mm anlayamadım şimdi bunlarda mı aynı ay içersinde çatlayacak böyle bişey var mı bir çok konuya hakimim ama bu konuda klomen de çok yeniyim :) doktora da bişey sorulmuyor devlet hastanesinde geçiştirdi konuyu değiştirdi resmen o yüzden buraya yazdım internette de bişey bulamadım bunjmla ilgili