• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalan var mı?

Kesin diyemeyiz tabiki hiçbir tedavi için ama inşallah olur 💕 ben klomen + ovitrelle ile 3 yumurta olmasına rağmen gebe kalmadım
Benim tek yumurtaydı yumurta sayısına bakmayın hatta şöyle söylim amh çok çok iyi ama toplamda 3 defa ilaçla denedik 3.de çok şükür oldu diğer ikisinde de hep bir yumurtan oluşuyordu doktora sordum hatta herkesin 2 3 oluyor bu bir sorun mu diye hayır alakası yok dedi tam tersi biz tek yumurta isteriz dedi çoğul gebelik riskine karşı yani sayısı önemli deil Allahım sizlere de nasip etsin inşallah

Benim tek yumurtaydı yumurta sayısına bakmayın hatta şöyle söylim amh çok çok iyi ama toplamda 3 defa ilaçla denedik 3.de çok şükür oldu diğer ikisinde de hep bir yumurtan oluşuyordu doktora sordum hatta herkesin 2 3 oluyor bu bir sorun mu diye hayır alakası yok dedi tam tersi biz tek yumurta isteriz dedi çoğul gebelik riskine karşı yani sayısı önemli deil Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Keşke olsaydı da çoğul olsaydi , bir kez denedim daha da denemedim hastane ve ilaçlar çok yıpratti beni o ay . Olmayınca her şeyden soğudum açıkçası . İnsan ümidini kaybediyor ... Siz de yavrunuzu sağlıcakla kucaklayin inşallah

Merhaba 5 gün klomen kullandım bitti. Doktor gün aşırı denemeyi önerdi. Kesin hamile kalır mıyım?
Kesin diyemez kimse maalesef ama klomen ile gebe kalan cok var, Allah nasip ederse olur inşallah seninde🌸
Bende kullaninca cok yuksek ihtimal olur sanmistim adet olunca çok üzülmüştüm Ama bir sonraki ay kullanmadim ve oldu🧿❤️

Merhaba 5 gün klomen kullandım bitti. Doktor gün aşırı denemeyi önerdi. Kesin hamile kalır mıyım?
Canım ben de iki yıllık evliyim.İlk defa geçen ay adetimin 4.günü kullandım.Tüp bebek için doktorum kullanmamı istedi.Klomen bitti iki gün sonra ultrasonda sol tarafta 10 ml folikül gözüktü.Tüp bebek için gittiğimiz doktor istanbula gelmemimizi istedi çünkü e2 gittikçe yükseldiği için görmemişler ultrasonda bsşka foliküller de olabilir dedi.İşlerim olduğu için gidemedim bir sonraki aya kaldı.10 ml yumurta büyüdü mü çatladı mı bilmiyorum.Şuan adet olmayı bekliyorum.10 gündür kasık karın ağrısı var.

Klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Ben kendim yumurtlama testleri ile takibi yapıp o günleri değerlendirmiştim. Darısı başınıza inşallah 🤗

Bende femarayla gebe kaldım ama artı ovitrelle vuruldum

Merhaba,
Bu ay ben de Femara + Ovitrelle kullandım
İlk denemenizde mi hamile kaldınız?
Mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Bu ay Femara + Ovitrelle ile yumurtam büyüdü, çatladı
İnşallah ay sonunda gebelik haberi alırım ben de 🤲🏼

Merhaba,
Bu ay ben de Femara + Ovitrelle kullandım
İlk denemenizde mi hamile kaldınız?
Mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Bu ay Femara + Ovitrelle ile yumurtam büyüdü, çatladı
İnşallah ay sonunda gebelik haberi alırım ben de 🤲🏼
Benim 4. İğnem 3’ünde gebe kaldım ilki de dahil olmak üzere sadece birinde yumurtam16 mm di gebelik oluşmadı bu aykinde tekrar gebe kaldım umarım sizde hayırlı haberler alırsınız👶🏻🙃❤️

Merhaba ben bu ay klomen kullandım beş yumurta oluşmuş biri çatlamış dedi doktor şimdi adetim gecikiyor ilk adet günümde test yaptım negatif başına böyle bir durum gelen var mı kist olupta gecikme mi yaptı acaba

Merhaba ben bu ay klomen kullandım beş yumurta oluşmuş biri çatlamış dedi doktor şimdi adetim gecikiyor ilk adet günümde test yaptım negatif başına böyle bir durum gelen var mı kist olupta gecikme mi yaptı acaba
Bu soruyu bende merak ediyorum benim de testlerim pik kaç gün geçti bide yumurtlama üzerinden..acaba kist mi yaptı

Back
X