Yumurtanız oluşmuşmuydu?kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.geçen ay adetimin 4. günü klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldu sonuç başarısızbu ay tekrar aynı tedavi uygulandı şuan çatlatma iğnemi vurulalı 3 gün oldu inşallah başarılı sonuç olur 39 yaşındayım bu yasta klomenle hamile kalan var mı ?
Merhaba canim . Bende pazar akşamı saat 9 da oldum iğnemi. Bu ikinci denemem olmazsa aşılama yapılacak. 3 tane yumurtam oluşmuştu bu ay bakalım beklemedeyimkızlar merhaba aranıza yeni katıldım.geçen ay adetimin 4. günü klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldu sonuç başarısızbu ay tekrar aynı tedavi uygulandı şuan çatlatma iğnemi vurulalı 3 gün oldu inşallah başarılı sonuç olur 39 yaşındayım bu yasta klomenle hamile kalan var mı ?
Merhaba canim . Bende pazar akşamı saat 9 da oldum iğnemi. Bu ikinci denemem olmazsa aşılama yapılacak. 3 tane yumurtam oluşmuştu bu ay bakalım beklemedeyimBuradan haberleşelim durumlarımızı
Banada bu ay vurmadıKizlar iyi aksamlar bende bu ay klomen kullandim ama çatlama iğnesi olmadım cunku doktorum bisi demedi catlama iğnesi kullanmadan da hamile kalınıyor mu acaba merak ettim
Evet kalınıyor vücut kendisi çatlatacak durumda ise vurmuyorlarKizlar iyi aksamlar bende bu ay klomen kullandim ama çatlama iğnesi olmadım cunku doktorum bisi demedi catlama iğnesi kullanmadan da hamile kalınıyor mu acaba merak ettim
Evet ilk denemede 20 cm ve 23 cm iki tane yumurta oldu ama basarisiz döllenme.simdi 20 cm bir adet yumurta var 3 gün önce catlama ignesi vuruldum bekliyorum inşallah olurYumurtanız oluşmuşmuydu?
Merhaba 26 yaşindayim bende 3 kez klomen kullandim ama başarisiz oldu malesef i
INŞALLAH yaEvet kalınıyor vücut kendisi çatlatacak durumda ise vurmuyorlar
Ilk denemede çok küçüktu olmadi.. 2.ci de cok guzel yumurta oluşmuştu ama olmadi..en sonuncusunda bi tane cok buyuk olmuştu yani kist oluştu 2 tanede cok küçük olmuştu yine tutmadi..Yumurtanız oluşmuşmuydu?
Insallah canim benim 16 mm di en iyisiHadi inşallah canim guzel haberlerini bekliyorum.benimde 20 cm yumurtam oldu inşallah bu sefer olur
Nasıl Bişi canımİncir kürü dene
Hafi inşallah bu sefer hayirli olsun ilk seferde hamile kalırsın insallah benim 2. Deneme sanki olmadı gibi geliyor bugun iğneyi vurulalı 8. Gün idrar testi yapsam cikarmi acabaMerhaba bende yarın klomen kullanmaya başlayacağım inşallah ilk denemede olur kızımda 3ay kullanmış başarısız olmuştu 3ude ara vermiştim kullanmadığım ay hamile kaldım
Amin inşallah canım inşallah ikimizde isteyen herkeste bu ay hamile kalır şuan erken test yapmak için bı kaç gün bekle bnceHafi inşallah bu sefer hayirli olsun ilk seferde hamile kalırsın insallah benim 2. Deneme sanki olmadı gibi geliyor bugun iğneyi vurulalı 8. Gün idrar testi yapsam cikarmi acaba
Kaç kutu kullandınız bana Aralık ayında dr yazdı ama faydası olmadı yarın kan testi vercem bat gecikti dün az bi kanama geldi emin olamadım testte çıkmazsa alcam klomeni kaçıncı günü aldınız adetinizinMerhaba kızlar ben klomenle hamile kaldım başlığı görünce yazmak istedim sormak istediğiniz bir şey vardır belki yardımcı olurum içinizi rahatlatırım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?