kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.geçen ay adetimin 4. günü klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldu sonuç başarısız bu ay tekrar aynı tedavi uygulandı şuan çatlatma iğnemi vurulalı 3 gün oldu inşallah başarılı sonuç olur 39 yaşındayım bu yasta klomenle hamile kalan var mı ?
Merhaba canim . Bende pazar akşamı saat 9 da oldum iğnemi. Bu ikinci denemem olmazsa aşılama yapılacak. 3 tane yumurtam oluşmuştu bu ay bakalım beklemedeyim Buradan haberleşelim durumlarımızı
Merhaba kızlar ben klomenle hamile kaldım başlığı görünce yazmak istedim sormak istediğiniz bir şey vardır belki yardımcı olurum içinizi rahatlatırım diye düşündüm
Merhaba 2. Klomen tedavim adetim 2 gün gecikti eczaneden idrar test yaptım negatif cikti buhun 3 günüm hala adet olmadım canim benim durum ne anlayamadım sen ilk seferdemi kaldın hamile
Merhaba 2. Klomen tedavim adetim 2 gün gecikti eczaneden idrar test yaptım negatif cikti buhun 3 günüm hala adet olmadım canim benim durum ne anlayamadım sen ilk seferdemi kaldın hamile
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.geçen ay adetimin 4. günü klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldu sonuç başarısız bu ay tekrar aynı tedavi uygulandı şuan çatlatma iğnemi vurulalı 3 gün oldu inşallah başarılı sonuç olur 39 yaşındayım bu yasta klomenle hamile kalan var mı ?
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama belki birine bi faydası olur çünkü ben burda cok yorum okudum insallah size de bir umut olur .. altı bucuk aylık evliyim en basından beri korunmadık normalde düzenli olan adetim evlendikten sonra düzensiz oldum 55 günde bir felan .. neyse doktora gittik yumurta takibi yaptı yumurtamın geliştigini hatta bi sefer çatlamıs oldugunu söyledi progestron tahlili istedi onda 0.2 gibi bi deger cıktı bu sorunu bnde anlamadım.. bana adetimin ğçüncü günü gel dedi doktor gittim klomen verdi bir kutu adetimin beşinci günü başlamamı sabah aksam iki sefer kullanmamaı söyledi ve bittikten bir hafta sonra yani adetimin 14. Gününe denk geliyordu gittim kontrole üç adet gelişmiş yumurtamın oldugunu söyledi adet geçikirsem test yapmamı eger ki olursam 3. Gün tekrar gelmemi söyledi allahıma şükürler olsun ki hamile kaldım klomenşn bir etkisi var mı bilmiyorum ama allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Merhaba kızlar ben klomenle hamile kaldım başlığı görünce yazmak istedim sormak istediğiniz bir şey vardır belki yardımcı olurum içinizi rahatlatırım diye düşündüm