- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mavimilenam
Bugün aşılamanın 14gunu canım pazar bidshs veririm merak ediyorum ama üzüldüm baya bide iş yerindeyim baya canım sıkıldıBgn kacıncı günün blki yükselir 2 3 gün bkle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün aşılamanın 14gunu canım pazar bidshs veririm merak ediyorum ama üzüldüm baya bide iş yerindeyim baya canım sıkıldıBgn kacıncı günün blki yükselir 2 3 gün bkle
Evet haklısın ama ben çokistiyorum sanırım onsan şuan süt beyaz akıntım var 3 gündür birde idrarım çok koyu renkte belirti olabilir mi?Tatlım çok acele ediyosun şuan iğne etkisi o normal şartlarda bile ilişkiden sonra en erken 9 günde çıkıyo kanda senin iğne 9 gün olmuş iğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek daha 7 8 gün oluyo eğer döllenme olduysa pazartesi ver kan negatif veya pozitif farketmez 2 gün sonra yine ver benim 11. Gün negatifti 14. Gün pozitif oldu kanda yükseldi değer ama sonra düşmeye başladı ve dün kimyasalla sonuçlandı o yüzden pozitif olsa dahi eşinden başkasına söyleme en azından 6 7 haftalık olana kadar![]()
Belirti arama kendinde canım şuan bütün hamilelik belirtileri olur vücudunda sonuçta çatlatma iğnesi oldun belirtiler bu yüzden normalde hamilelik belirtileri bu kadar erken belli etmez kendini sabret ve bekleEvet haklısın ama ben çokistiyorum sanırım onsan şuan süt beyaz akıntım var 3 gündür birde idrarım çok koyu renkte belirti olabilir mi?
Canım merhaba hatırlıyorsan benim çatlatma iğnesinin 6. günü beta 21.93 çıkmıştı 8. günü tekrar gittim 8.09 du yani bugün 10. günü normalde sıfırlanması lazım diye düşünüyorum ben bugün yine test yaptım idrar testi silik çizgi var sizce hamile miyimn yani normal şartlarda sıfırlanması gerek değil miBelirti arama kendinde canım şuan bütün hamilelik belirtileri olur vücudunda sonuçta çatlatma iğnesi oldun belirtiler bu yüzden normalde hamilelik belirtileri bu kadar erken belli etmez kendini sabret ve bekle
Yani şuan ne desem boş daha önceki yazdıklarımı kaale bile almamışsın ki her gün test yapmana gerek yok bekleCanım merhaba hatırlıyorsan benim çatlatma iğnesinin 6. günü beta 21.93 çıkmıştı 8. günü tekrar gittim 8.09 du yani bugün 10. günü normalde sıfırlanması lazım diye düşünüyorum ben bugün yine test yaptım idrar testi silik çizgi var sizce hamile miyimn yani normal şartlarda sıfırlanması gerek değil mi
Bekleyemiyorum inan o kadar çok ümitliyim ki çok korkuyorum yemin ederimYani şuan ne desem boş daha önceki yazdıklarımı kaale bile almamışsın ki her gün test yapmana gerek yok bekle
Seni anlayabiliyorum canım bu ay bende senin gibiydim hep acaba mı dedim ve 14. Gün öğrendim hamile olduğumu ama kimyasal oldu düştü o yuzden sabret ve bekle diyorum ne kadardır olmuyo seninBekleyemiyorum inan o kadar çok ümitliyim ki çok korkuyorum yemin ederim
Bugün iğne günü dahil 15. Gün sanırım bebek yok bendeSeni anlayabiliyorum canım bu ay bende senin gibiydim hep acaba mı dedim ve 14. Gün öğrendim hamile olduğumu ama kimyasal oldu düştü o yuzden sabret ve bekle diyorum ne kadardır olmuyo senin
Kan testi yapın net sonuç o zaman belli olurBugün iğne günü dahil 15. Gün sanırım bebek yok bendetestim negatif
Bir hafta kala adet olucak gibi belirtin var mıydı? Kasıklarda kramp değilde adetin hemen öncesi hissedriz ya öyle?Seni anlayabiliyorum canım bu ay bende senin gibiydim hep acaba mı dedim ve 14. Gün öğrendim hamile olduğumu ama kimyasal oldu düştü o yuzden sabret ve bekle diyorum ne kadardır olmuyo senin
Ben çatlatma yaptırdığım için hem adet hem hamilelik belirtilerini yaşadım iğneyi yaptırdığım ilk günden itibarenBir hafta kala adet olucak gibi belirtin var mıydı? Kasıklarda kramp değilde adetin hemen öncesi hissedriz ya öyle?
Genel olarak o belirtiler bende de vardı da, son hafta sorumdaki durumu yaşadınız mı özellikle?Ben çatlatma yaptırdığım için hem adet hem hamilelik belirtilerini yaşadım iğneyi yaptırdığım ilk günden itibaren
EvetGenel olarak o belirtiler bende de vardı da, son hafta sorumdaki durumu yaşadınız mı özellikle?
Benimde 15 benimde sabah negatif cıktıBugün iğne günü dahil 15. Gün sanırım bebek yok bendetestim negatif
Durumunuz nedir acabaBugün iğne günü dahil 15. Gün sanırım bebek yok bendetestim negatif
Benim igne dahil 15 gun sabah ki kaset testim negatifDurumunuz nedir acaba
adet oldum cumartesi günüDurumunuz nedir acaba
Benim kelimen bittikten sonra günde iki sefer içmiştim 5 gün. Adetin 8. Günü 2 yumurtam sadece 10 mm büyümüştü. Doktor şaşırmıştı ve klomenden karsilik alamadığını söylemişti. Igneli tedaviye geçmek isteyince doktor değişmiştim aynı gün. Doktor 3 günde bir kontrol etti adetin 8 . Günü 10mm 11. Günü 16 mm 13. Günü ise yani Bugün 21 22 mm olmuştu. Sonradan gelişebiliyorYani 26mm olan yumurta işe yarar mı demek istediniz? Arkadan gelenler işe yarar mı sizce 12 15 ve 12 olanlar ?