Klomen ile hamile kalanlar

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Kızlar merhaba,

İlk klomen kullanıp, çatlatma iğnesi olduktan sonra hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz ? Ve kaçıncı denemenizdi klomen+ çatlatma iğnesi olarak.

Ben sanırım çok sabırsızım, ama meleğimin gelmesini istiyorum artık.

Kızlar merhaba,

İlk klomen kullanıp, çatlatma iğnesi olduktan sonra hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz ? Ve kaçıncı denemenizdi klomen+ çatlatma iğnesi olarak.

Ben klomen+ çatlatma iğnesi yaptırdım. Beklemedeyim artık. 3 ekim den sonra kesin sonuç belli olacak. İnşallah güzel haberler verip isteyen herkese umut olurum :)

arkadaşlar merhaba bende bu ay klomen hapı kullandm fakat doktor yeteri olgunluğa erişmedi dedi bu hafta sık ilişkiye girin belki olur olmazsa birdahaki ay ilaca devam ederiz dedi ama bende vajinal iltihap vardı eşimle fazla ilşkiye giremedim şuan adetime 3 gün var ama çok merak ediyorum çatlatma iğnesi olmadım yalnız klomen kullandım hamile kalmış olabilirmiyim çünkü göğüslerim değişti ucunda kabarcıklar var ve bence koyulaştı eşim aynı diyo ama bilmiyorum yaa çok mutsuzum her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum anne olmayı çok istiyorum :((

bende oyle klomenı ılk kulanısta etkı ettı sımdı 7 haftalık hamıleyım bebegımın kalbı atıyor ınss herkes ıstedıgı gıbı hamıle olur rabbım hepınıze nasıp etsın

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim ilk klomen kullanışımdı olmadı bu ay. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalabilirim.

bende oyle klomenı ılk kulanısta etkı ettı sımdı 7 haftalık hamıleyım bebegımın kalbı atıyor ınss herkes ıstedıgı gıbı hamıle olur rabbım hepınıze nasıp etsın
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bu ay kullandım ilk kez ama olmadı dün adet oldum yarın doktora tekrar klomen yazdırıcam hyrlısı allah bizede güler inş.

Ilkinde adet oldum, ikincisinde kimyasal gebelik geçirdim, bu ay 3. Klomen deneyişimiz. Daha çok var sonuca, belli değil henüz. İnşallah hepimiz en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşuruz.

rabbim öncelikle herkesin dilediğini versin....

bende bu ay 2. kullanışım 1.ay 20ml çapında 4 yumurtam oluştu testlerde silikte olsa cizgiyide görrdüm fakat adetime 3 gün varken adet oldum bakalım buay neler olacak acı elmayağını tamponla kullanoyorum ek olarak ve çatlatma iğnesi yapılmayacakmış bu ay dr.ole dedi bakalım nasip

rabbim öncelikle herkesin dilediğini versin....

bende bu ay 2. kullanışım 1.ay 20ml çapında 4 yumurtam oluştu testlerde silikte olsa cizgiyide görrdüm fakat adetime 3 gün varken adet oldum bakalım buay neler olacak acı elmayağını tamponla kullanoyorum ek olarak ve çatlatma iğnesi yapılmayacakmış bu ay dr.ole dedi bakalım nasip

Testte silik çizgi çıkıpta adet olman enterasan. Belki üstüne görme yaşayabilirsin bu ihtimalde var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Testte silik çizgi çıkıpta adet olman enterasan. Belki üstüne görme yaşayabilirsin bu ihtimalde var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
benim 3/4 kez oldu öle hamile olduğumu hissedince genelde adetten önce yapıorum çıkıyor ama adet günüme kadar anca bi kere eriştim onuda 8 haftalıkken kaybettim.

Slm ben yeni uye oldum ben de tedavi goruyorum bugun 9 gun oldu catlatma ignesi olali ilk denemem esim ve ben cok istiyoruz belirti olarak gogus uclerimda garip bi aci ve uyusukluk var ilk igne oldugumda sol yumurtaligim da agri vardi iki gundur falan yok ama cok merak ediyorum

Kızlar merhaba,

ben 2 ay kullandım 3 yumurta olduğu halde sonuç alamadık. sonra 3 ay kendi halimize bıraktı doktor 3 ay sonra rahim filmi çekildim ve tekrar klomen verdi hamile kaldım ama 5 haftalıkken kimyasel gebelik olarak düştü :( şimdi tekrar klomen kullanıyorum

Benim ilk kullanışımdı 24 eylülde adet oldum işe yaramadı ilk ay. Bu ay rahim filmi çekilicem 1 ekim de. Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş. Ama rahim filmi çekildiğim ay klomen vermicekmiş doktor eğer gebelik gerçekleşmezse daha sonra vericem dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bir an evvel hamile kalabiliriz inşallah.

Back
X