Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMeraba hanımlar. Ben de bi kutu klomen kullandım yumurtalarm çatlamıyor diye. Şuan hamileyim Allah'ın izniyle ve ikiz:)
Adetlerim o kadar düzensizdi ki anlamamıştım bile. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra belirtiler başladı. Belirtilerim acayip göğüs ağrısı oldu ve koku hassasiyeti bulantı :)Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahpeki akintiniz flan oldu mu ozellikle adet doneminizde?
Bnm de 3gundur lekelenmem oldu kahve,bn de acaba sizde de oldu mu acaba yerlesme mi diye doktora gittim ama sanirim progestan hapi adeti engelleyebiliyormus.o yuzdenAdetlerim o kadar düzensizdi ki anlamamıştım bile. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra belirtiler başladı. Belirtilerim acayip göğüs ağrısı oldu ve koku hassasiyeti bulantı :)
Canım ilacı neden kullandın pko için mi? Ve ilacı nasıl kullandın anlatır misinMeraba hanımlar. Ben de bi kutu klomen kullandım yumurtalarm çatlamıyor diye. Şuan hamileyim Allah'ın izniyle ve ikiz:)
Yok ben de hiç lekelenme olmadı başta. Rabbim nasip etsin en kısa zaman da. Adet düzensizliğin mi var kaç yıllık evlisin?Bnm de 3gundur lekelenmem oldu kahve,bn de acaba sizde de oldu mu acaba yerlesme mi diye doktora gittim ama sanirim progestan hapi adeti engelleyebiliyormus.o yuzden
lekelenmem olmus gebelik yok yani
Evet yıllardır adetim düzensiz ergenlikten beri. Yaşım 24 evliligimin 7 ayı anca söktürücülerle hastalanabiliyordum. Istanbul da gittigim doktorlar 1 yılın dolsun yeni evlisin deyip söktürücüyle yolluyolardı. Memleketime kendi doktoruma gittim tüm tahlilleri yaptık kan idrar hormonlar vs. Tsh lh tüm değerlerim Normal çıktı ama yumurtalarım çatlamıyordu arı hükmünde bi pco düşünün öyleydi durumum. Bi kutu klomen yazalım kullan dedi. Eşim yoktu yanımda. Adetinin 5.günü başla günde bi tane al dedi doktor geç çatlıyor yumurtaların eşinin gelişine denk gelebilir dedi. Olmadı gelirsin catlatma iğnesi yaparz dedi. 22.günü eşim geldi demek o bi iki gün için de çatlamış yumurtalar ve Rabbim nasip etmiş :) belirtilerim 10 gün için de hemen başladıCanım ilacı neden kullandın pko için mi? Ve ilacı nasıl kullandın anlatır misin
8aylik evliyim henuz canim.Ama basindan beri korunmadik cok istiyoruz diye.bugun 2.klomene basladim artik hayirlisi bakalim.Siz hamileler bizlere de dua edin ne olurYok ben de hiç lekelenme olmadı başta. Rabbim nasip etsin en kısa zaman da. Adet düzensizliğin mi var kaç yıllık evlisin?
Yumurtaların büyüyor mu batırdın mı hiç. Çatlatmac iğnesine gerek var mı ne dedi doktor. Biz de korunmadk 9.ayda oldu. Senin de öyle olur inşaallah stres yapma kendine8aylik evliyim henuz canim.Ama basindan beri korunmadik cok istiyoruz diye.bugun 2.klomene basladim artik hayirlisi bakalim.Siz hamileler bizlere de dua edin ne olur
Sizinle aynıyız. Bende klomen kullandım pazartesi iki yumırtam olmuştu. Solda 20 mm sağda 17. Pazartesi saat 10 da çatlama iğnesi yaptırdım. 36 saat sonra ilişki oldu. Çok fazla kasık ağrım vardı doktora tekrar gittim sağdaki çatlamış soldaki hala duruyor. Bıgünde ilişki oldu. İnşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
Beklemedeyim bende. Bugün 11. Günüm. Sabah test yaptım negatif çıktı. Daha erken ama bi umut yaptım test. Pazartesi 15. Gün oluyor kan vereceğim. İnşallah tabbim hayırlı haberleri almamızı nasip ederdurumunuz nedir merak ettim inşallh güzel haberler verin
Yumurtalarm cstliyormus ama yine de catlatmak icin klomen tedavisi yapalim bakalim dedi ve bu ikinci ayim.bakalim ims bu kez tutar da bn de anne olurummmYumurtaların büyüyor mu batırdın mı hiç. Çatlatmac iğnesine gerek var mı ne dedi doktor. Biz de korunmadk 9.ayda oldu. Senin de öyle olur inşaallah stres yapma kendine
Merhaba klomen kullanmaya başlayacağım bu ilaçla ikiz gebelik yaşayan varmı?
Merhaba canım bende klomen kullandim ve ilk ay gebe kaldim ikizlere hamileyim henuz çok yeni ama klomenle olduğundan eminimMerhaba klomen kullanmaya başlayacağım bu ilaçla ikiz gebelik yaşayan varmı?
MaşallahMerhaba canım bende klomen kullandim ve ilk ay gebe kaldim ikizlere hamileyim henuz çok yeni ama klomenle olduğundan eminim
Amın inşallah ansızın bir hediye gibi gelir yawrularımızMaşallahdarısı isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Merhabalar umarım mesajımı okursunuz .sadece klomenle mi ikizlere hamile kaldınız acaba?iğne yapılmadı mı ?ailede ikiz var mıydı?Meraba hanımlar. Ben de bi kutu klomen kullandım yumurtalarm çatlamıyor diye. Şuan hamileyim Allah'ın izniyle ve ikiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?