Klomen ile ikiz gebelik yaşayan varmı???

Meraba hanımlar. Ben de bi kutu klomen kullandım yumurtalarm çatlamıyor diye. Şuan hamileyim Allah'ın izniyle ve ikiz:)
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahpeki akintiniz flan oldu mu ozellikle adet doneminizde?

Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahpeki akintiniz flan oldu mu ozellikle adet doneminizde?
Adetlerim o kadar düzensizdi ki anlamamıştım bile. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra belirtiler başladı. Belirtilerim acayip göğüs ağrısı oldu ve koku hassasiyeti bulantı :)

Adetlerim o kadar düzensizdi ki anlamamıştım bile. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra belirtiler başladı. Belirtilerim acayip göğüs ağrısı oldu ve koku hassasiyeti bulantı :)
Bnm de 3gundur lekelenmem oldu kahve,bn de acaba sizde de oldu mu acaba yerlesme mi diye doktora gittim ama sanirim progestan hapi adeti engelleyebiliyormus.o yuzden
lekelenmem olmus gebelik yok yani

Bnm de 3gundur lekelenmem oldu kahve,bn de acaba sizde de oldu mu acaba yerlesme mi diye doktora gittim ama sanirim progestan hapi adeti engelleyebiliyormus.o yuzden
lekelenmem olmus gebelik yok yani
Yok ben de hiç lekelenme olmadı başta. Rabbim nasip etsin en kısa zaman da. Adet düzensizliğin mi var kaç yıllık evlisin?

Canım ilacı neden kullandın pko için mi? Ve ilacı nasıl kullandın anlatır misin
Evet yıllardır adetim düzensiz ergenlikten beri. Yaşım 24 evliligimin 7 ayı anca söktürücülerle hastalanabiliyordum. Istanbul da gittigim doktorlar 1 yılın dolsun yeni evlisin deyip söktürücüyle yolluyolardı. Memleketime kendi doktoruma gittim tüm tahlilleri yaptık kan idrar hormonlar vs. Tsh lh tüm değerlerim Normal çıktı ama yumurtalarım çatlamıyordu arı hükmünde bi pco düşünün öyleydi durumum. Bi kutu klomen yazalım kullan dedi. Eşim yoktu yanımda. Adetinin 5.günü başla günde bi tane al dedi doktor geç çatlıyor yumurtaların eşinin gelişine denk gelebilir dedi. Olmadı gelirsin catlatma iğnesi yaparz dedi. 22.günü eşim geldi demek o bi iki gün için de çatlamış yumurtalar ve Rabbim nasip etmiş :) belirtilerim 10 gün için de hemen başladı

Tabi ben o klomen kullandigim süreç içinde alternatif tıptan da faydalandm. Soğan suyu içtim. Kaynatılmış sıcak saman suyuna oturdum vs :))

Yok ben de hiç lekelenme olmadı başta. Rabbim nasip etsin en kısa zaman da. Adet düzensizliğin mi var kaç yıllık evlisin?
8aylik evliyim henuz canim.Ama basindan beri korunmadik cok istiyoruz diye.bugun 2.klomene basladim artik hayirlisi bakalim.Siz hamileler bizlere de dua edin ne olur

8aylik evliyim henuz canim.Ama basindan beri korunmadik cok istiyoruz diye.bugun 2.klomene basladim artik hayirlisi bakalim.Siz hamileler bizlere de dua edin ne olur
Yumurtaların büyüyor mu batırdın mı hiç. Çatlatmac iğnesine gerek var mı ne dedi doktor. Biz de korunmadk 9.ayda oldu. Senin de öyle olur inşaallah stres yapma kendine

ben geçen ay kullandım çok güzel 3 tane yumurtam vardı sonrasında da çatladı ama olmadı bu ay yeniden başladım bugün 4. günüm klomende bakalım bu ay olacak mı ama bu ay yumurtalık takibi yaptırmayacağım akışına bıraktım artık

durumunuz nedir merak ettim inşallh güzel haberler verin

durumunuz nedir merak ettim inşallh güzel haberler verin
Beklemedeyim bende. Bugün 11. Günüm. Sabah test yaptım negatif çıktı. Daha erken ama bi umut yaptım test. Pazartesi 15. Gün oluyor kan vereceğim. İnşallah tabbim hayırlı haberleri almamızı nasip eder

Yumurtaların büyüyor mu batırdın mı hiç. Çatlatmac iğnesine gerek var mı ne dedi doktor. Biz de korunmadk 9.ayda oldu. Senin de öyle olur inşaallah stres yapma kendine
Yumurtalarm cstliyormus ama yine de catlatmak icin klomen tedavisi yapalim bakalim dedi ve bu ikinci ayim.bakalim ims bu kez tutar da bn de anne olurummmilk ay olmayinca cok buyuk hayal krikligi oldu cnku cevremdekiler klomenle ilk ayda anne oldular hemen cnku.tsekkur ederim iyi dilegin icin

Meraba hanımlar. Ben de bi kutu klomen kullandım yumurtalarm çatlamıyor diye. Şuan hamileyim Allah'ın izniyle ve ikiz:)
Merhabalar umarım mesajımı okursunuz .sadece klomenle mi ikizlere hamile kaldınız acaba?iğne yapılmadı mı ?ailede ikiz var mıydı?

Merhaba çatlatma iğnesi vurmuşlar mıydı?kac yumurtanız gelısmıstı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…