- Konu Sahibi nisan_1986
-
ben ben ben varımmmmmmmmmmmmmmmmm
ama tabi rabbim önce hayırlı sağlıklı versinde tek olsun tabi ikizde çok isterim ama 3üz biraz zor olur
ama ben klomen kullandım işe yaramadı 2kez hemde
kardeşim yenidoğan yoğun bakımda hemşire.oradaki üçüzlerin annesi de klomenle tedavi sonrası bebişlerine kavuşmuş.düşünsene hem de 3 tane.6 yıllık evlileri bile sollarsın valla üçüzlebana dua edin olur mu.çünkü mayıs için de umutlarım tükeniyo.ilişki günlerini değerlendiremedik.vardır bunda da bi hayır var demekle yetiniyorum.ama bi de kalbime sor.yanıyooooooooo.......................
ay canım ozaman sana inşallahhhhhh rabbim üç tane versin de herkesi solla kız inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım hepimize versin Allah da burayı sevinç çığlıklarına boğalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. valla canikom ben bire de razıyım tabii fazlası da olursa tadından yenmezzzzzz
nisbhr, canım inşallah dualarımız kalbul olur da bol ''i'' li hamileyim yazarım şuraya.bakalım nasip bu işler.bu arada senin bat ne zaman?
tatlım ben 1.5 senedir bat saya saya battımo yüzden bu bi kaç aydır saymamaya çalışıyorum özellikle bu ay kaarar verdim saymıycamm.
bol i li hamileyimleri yazıcaz canım allahın izniyle yakın zamanda
inşallah canım.ama benim umutlarım köreldi artık diyebiliim.en olası günlerimiz olan 26-27-28 ini kaçırdım.ilişkimiz sadece 25 ve 27 de oldu.bu güne kadar da bi daha olmadı.işin garibi eşim de ödev olarak mı görüyo ne yapıyo anlamadım.ilişkiye başlasak da sonu gelmiyo.bi türlü yollayamıyo spermleri.(biraz açık yazdım ama :))) bakalım 25 yada 27 de tuttuysa tuttu.onun dışında pek umudum yok.her şey allahtan.bi yandan diyorum ki millet bi defa korunmuyo kazayla hamile kaldım diyo.zaten sinir oluyorum onlara. rabbim hamile kalmamı nasip edecekse,tek spermle bile hamile kalabilirim diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.şu 15 gün geçmek bilmeyecek sanki.
canımm o günlerin hiç bir önemi yok doktorun dediğine bakma sonuçta sperm uzun saat yaşıyor yumurtada 1 gün yaşıyor yani olacağı varsa mutlaka buluşurlar.hem o günlere çok uzak günlerde değil yakın günlerde yapmışsın.eğer nasibinde varsa olur.aynı dediğin benimde ikinci klomen kullanışımda olmuştu eşimle o gece o yüzden kavga ettik.çok gerildim o sinirle gebe kalsam kesin çocuğum piskopat olurdu
aslında söylemeyeceksin erkeklere kesin yapmalıyız diye.bi şekilde baştan çıkarmak lazım.yoksa zorla olan işten hayırda çıkmıyor.
kimler klomenle gebe kaldı.yok mu kimse yaaa.ya da çoğul gebelik isteyen..........
bende üçüzlere hamileyim. bu ay yumurta takibindeydim. klomen kullanmıştım. bir tane de kızım var bir anda 4 evlat sahibi olacağım
Maşallah sıla sabah akşam mi kullandin?
hayır sadece sabah kullandım..
Anladım peki sorununuz varmiydi yoksa gebeligi hızlandırmak içın mi kullandınız?
hic bir sorunum yoktu. ben 10 ay hamile kalmayınca hızlandırmak için kullandık. hayatımı hızlandırdım bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?