klomen ile ikiz-üçüz gebelik yaşayanlar yada yaşamak için ümit edenler

nisan_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
300
7
26
İstanbul
daha önce infertilite başlığı altında açılmış olan bu topik oldukça heveslendirdi beni.istedim ki gebelik konu başlığı altında her an elimizin altında olsun.deneyimlerimizi,heveslerimizi ve umutlarımızı paylaştığımız bi alan olsun. önce kendimden başlayayım. düzensiz adetler nedeniyle 6 aydır pogestan kullanıyorum.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.4 yumurtam büyüdü.inşallah rabbim bebek sahibi olmam için bi kapı açmıştır. tabiiiiiiii çoğul da olursa tadından yenmez valla :78:

peki ya sizin hikayeleriniz ve umutlarınız?????

ben ben ben varımmmmmmmmmmmmmmmmm
ama tabi rabbim önce hayırlı sağlıklı versinde tek olsun tabi ikizde çok isterim ama 3üz biraz zor olur
ama ben klomen kullandım işe yaramadı 2kez hemde

ben ben ben varımmmmmmmmmmmmmmmmm
ama tabi rabbim önce hayırlı sağlıklı versinde tek olsun tabi ikizde çok isterim ama 3üz biraz zor olur
ama ben klomen kullandım işe yaramadı 2kez hemde

kardeşim yenidoğan yoğun bakımda hemşire.oradaki üçüzlerin annesi de klomenle tedavi sonrası bebişlerine kavuşmuş.düşünsene hem de 3 tane.6 yıllık evlileri bile sollarsın valla üçüzle bana dua edin olur mu.çünkü mayıs için de umutlarım tükeniyo.ilişki günlerini değerlendiremedik.vardır bunda da bi hayır var demekle yetiniyorum.ama bi de kalbime sor.yanıyooooooooo.......................

ay canım ozaman sana inşallahhhhhh rabbim üç tane versin de herkesi solla kız inşallahhhhhhhhhhhhhhh

klomen kullandım 2. kızımda çünkü aylar geçiyor ama gebe kalmıyordum 2 bebeğim oluştu birini 8 hafta civarı kaybettim kalbi durmuştu diğerini sağlıklı doğurdum çok şükür şimdi 6 yaşında doktorum bu her gebelikte olabilen bi durum klomenle alakası yok dedi şimdi 3. istiyorum yumutlama sorunum var gibi doktor yine klomen önerdi mayıs ayında belki kullanırım ama kararsızım

ay canım ozaman sana inşallahhhhhh rabbim üç tane versin de herkesi solla kız inşallahhhhhhhhhhhhhhh

canım hepimize versin Allah da burayı sevinç çığlıklarına boğalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. valla canikom ben bire de razıyım tabii fazlası da olursa tadından yenmezzzzzz

olacak inşallah canımmmm azcık sabredicez
hani inşallahı uzattın yaa onun gibi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr diyeceksin bi gün inşallahhhhh

nisbhr, canım inşallah dualarımız kalbul olur da bol ''i'' li hamileyim yazarım şuraya.bakalım nasip bu işler.bu arada senin bat ne zaman?

nisbhr, canım inşallah dualarımız kalbul olur da bol ''i'' li hamileyim yazarım şuraya.bakalım nasip bu işler.bu arada senin bat ne zaman?

tatlım ben 1.5 senedir bat saya saya battım o yüzden bu bi kaç aydır saymamaya çalışıyorum özellikle bu ay kaarar verdim saymıycamm.
bol i li hamileyimleri yazıcaz canım allahın izniyle yakın zamanda

tatlım ben 1.5 senedir bat saya saya battım o yüzden bu bi kaç aydır saymamaya çalışıyorum özellikle bu ay kaarar verdim saymıycamm.
bol i li hamileyimleri yazıcaz canım allahın izniyle yakın zamanda

inşallah canım.ama benim umutlarım köreldi artık diyebiliim.en olası günlerimiz olan 26-27-28 ini kaçırdım.ilişkimiz sadece 25 ve 27 de oldu.bu güne kadar da bi daha olmadı.işin garibi eşim de ödev olarak mı görüyo ne yapıyo anlamadım.ilişkiye başlasak da sonu gelmiyo.bi türlü yollayamıyo spermleri.(biraz açık yazdım ama :))) bakalım 25 yada 27 de tuttuysa tuttu.onun dışında pek umudum yok.her şey allahtan.bi yandan diyorum ki millet bi defa korunmuyo kazayla hamile kaldım diyo.zaten sinir oluyorum onlara. rabbim hamile kalmamı nasip edecekse,tek spermle bile hamile kalabilirim diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.şu 15 gün geçmek bilmeyecek sanki.

canımm o günlerin hiç bir önemi yok doktorun dediğine bakma sonuçta sperm uzun saat yaşıyor yumurtada 1 gün yaşıyor yani olacağı varsa mutlaka buluşurlar.hem o günlere çok uzak günlerde değil yakın günlerde yapmışsın.eğer nasibinde varsa olur.aynı dediğin benimde ikinci klomen kullanışımda olmuştu eşimle o gece o yüzden kavga ettik.çok gerildim o sinirle gebe kalsam kesin çocuğum piskopat olurdu
aslında söylemeyeceksin erkeklere kesin yapmalıyız diye.bi şekilde baştan çıkarmak lazım.yoksa zorla olan işten hayırda çıkmıyor.

evet haklısın canım.herkes dua ediyo ailemden.zaten başkalarına söyleyemiyorum.senin de dediğin gibi zaten rabbimö verecekse yine de verir.bakalım artık hayırlısı

kimler klomenle gebe kaldı.yok mu kimse yaaa.ya da çoğul gebelik isteyen..........

slm canım ben klomene başladım ve ilk ay hamile kaldım şuan 22 haftalık ikizlerime hamileyim polikistik ower olduğum için 2 sene olmadı hiç umudumda yoktu, ama oldu işte dr umda çok şaşırdı
:) çok mutluyum hala inanamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaalah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…