merhaba arkadaslar
Klomen kullandım reglinin 5. Gunu. Yumurtalarımda bırı18 bırı 21 olarak buyudu. Ilışkı gunu verdı 3 gun önemli dedı fakat biz sadece 2. Gununu sabah degerlendırdık . Bundan sonrakı gunlerdede ilişki önemli mi. Crinone 8 vajınal gel kullandım. Bırde catlatma iğnesı kacıncı gunlerde yapılıyor .. Dr gıtmeme daha var aklım cok karstı
Bazı dr 3. Baslatıyor. Bunda endişe edılcek bırsey yok cok kişide duydum 3. Gunu baslıyorlarÇOK detaylı bilmesemde benim takıldığım doktor bana regl 3. günü başla dedi ama bende 5. günü başlanıyor diye biliyorum. kafam karıştıbilen biri benim ve arkadaşın sorusuna yardımcı olsa ne güzel olur :)
Bazı dr 3. Baslatıyor. Bunda endişe edılcek bırsey yok cok kişide duydum 3. Gunu baslıyorlar
İşlerımız vs derken tum ayı kontrol edemıyoruzki. Bızımde boşagıdecekgıbıbilemedim bende. ilk ay denememiz takviye olsun diye veriyorum dedi. işin kötü yanı ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi o vakitte eşim 3 gün yurtdışında olacak eğerki bana bu 3 gün içinde ilişki olsun derse boşuna gidecek bu sebeple senin gibi bnmde kafam karışık
merhaba arkadaslar
Klomen kullandım reglinin 5. Gunu. Yumurtalarımda bırı18 bırı 21 olarak buyudu. Ilışkı gunu verdı 3 gun önemli dedı fakat biz sadece 2. Gununu sabah degerlendırdık . Bundan sonrakı gunlerdede ilişki önemli mi. Crinone 8 vajınal gel kullandım. Bırde catlatma iğnesı kacıncı gunlerde yapılıyor .. Dr gıtmeme daha var aklım cok karstı
ÇOK detaylı bilmesemde benim takıldığım doktor bana regl 3. günü başla dedi ama bende 5. günü başlanıyor diye biliyorum. kafam karıştıbilen biri benim ve arkadaşın sorusuna yardımcı olsa ne güzel olur :)
Aslında hıcbır sorunum yok sebepsz.. Progestrn hormon sonucum cıkıyor bugun onu alıp dr gıdecegımCatlatma ignesi istememissin ki 21 i gorunce yapardi artik yapacagini sanmiyorum. Bence 2. Gun sabah yeterde artar bile 2sinden birine denk gelir...
Malesef bende 3 ude denk gelmemisti kismet degilmis hayirlisi insallah.
Yumurtlama sorunun mu var neden kullandin klomeni
Aslında hıcbır sorunum yok sebepsz.. Progestrn hormon sonucum cıkıyor bugun onu alıp dr gıdecegım
Malesef bilinen rıski bu.. Kıst ve agrılar.. Progesteron 5.96 cıktı.. Beklemedyım crinone vajınal gel kullanacagım ve bıtınce gebelık testı.. İlk kullanısım bu. Yumurtlamam bozuldu demişşiniz bu ne demek?Ilk kullaniminizmi bilmiyorum ama bende kullandim 2 defa her ay duzenli yumurtlamam bozuldu hormonal dengem şaşti agrilar kist de cabasi umarim sizde işe yarar
Malesef bilinen rıski bu.. Kıst ve agrılar.. Progesteron 5.96 cıktı.. Beklemedyım crinone vajınal gel kullanacagım ve bıtınce gebelık testı.. İlk kullanısım bu. Yumurtlamam bozuldu demişşiniz bu ne demek?
Ah canım Cok gecmş olsun.. Bende ilişki gununu degerlendıremedım .. Ins olumlu olur fakat beklentım yok desem yerıddırŞöyle demek her ay duzenli adet olur ve her ay 10.gun yumurtlama agrim olurdu ilk ay kullandim 3 yumurtam olustu dr cok iyi dedi. Kendiliginden oyle boyle catlamadi sanki ben catladim cok sanci cektim sonra agri gecmeynce gttm kist olmus biri. Gebelikte olmadi tabi o ay adetle onu attim. Tabi o ay goguslerim patlicakti...
Sonra 2 ay yumurtlamadim...
Ikinci kullanisimda 3.gunde biraktm belim cok agriyordu dayanilmayacak kadar yinede 2 yumurtam oluşmustu yine gebelik olmadi...
Ikinci kullanimimdan 3 ay gecti yumurtlamadim. Sadece bu ay. Herkeste ayni etki yaratmiyor ama bana cok zarari oldu ve hiç yere
Ah canım Cok gecmş olsun.. Bende ilişki gununu degerlendıremedım .. Ins olumlu olur fakat beklentım yok desem yerıddır
Evet 5.gun baslaniyor ama bazi doktorlar erkene cekebiliyor doktora kalmis bisey sanirim. Sizin ilk denemenizde takviye olsun diye klomen vermesi ve ilk aydan vucudunuza gerekmedikce hormon yuklemesi yapmasi yanlis ama.
İşlerımız vs derken tum ayı kontrol edemıyoruzki. Bızımde boşagıdecekgıbı
5 gun klomen kullandım sonra dr gıttım. yumurtalarımın buyudugunu soyledı 18 idi.. bu arada e2 ve lh hormonum gozlemlendı yuksek cıkması son derece normalmıs kı benım degerlerımde fırlamıstı. ilişki önerdi o tahlıl sonucunda 3 gun bız ancak 1 gunu degerlendırdık..sonra 24.de gıttım progestron hormonuma bakıldı oda ıyı cıktı ıkı uc gun daha onemlı ılıskı ıcın dedı ve beklemedeyım 7 mart reglı tarıhım ..tedavı suresınde normal bı ılac gıbı kullandım acıkcası. buarada folıc basladık tedavı oncesı . ayın 24 ü progesteron sonucuma gorede crınone 8 vajınal jel uyguluyorum bıtene kadar ..bendede hıcbır sorun yoktu ama bız bılmıyoruz dr bılmıyor sorun var kı olmuyor sende klomen ıle ılgılı tereddut yasamıssın dogal yolla olmuyorsa tedavı semaları degerlendırılecek mecbur ben 2 yıl dogal yolla olur dıye bekledım sabırlakontrol ettikçe de sanki daha çok strese giriyoruz gibi bu sebeple akışına bırakmak istiyorum ama o da pek olmuyor her zaman. peki bişi sorucam sen klomen bittikten kaç gün sonra gittin doktora ? ve sana yumurtalarının büyüdüğünü gördükten kaç gün sonra başlayan bir ilişki takvimi verdi?
5 gun klomen kullandım sonra dr gıttım. yumurtalarımın buyudugunu soyledı 18 idi.. bu arada e2 ve lh hormonum gozlemlendı yuksek cıkması son derece normalmıs kı benım degerlerımde fırlamıstı. ilişki önerdi o tahlıl sonucunda 3 gun bız ancak 1 gunu degerlendırdık..sonra 24.de gıttım progestron hormonuma bakıldı oda ıyı cıktı ıkı uc gun daha onemlı ılıskı ıcın dedı ve beklemedeyım 7 mart reglı tarıhım ..tedavı suresınde normal bı ılac gıbı kullandım acıkcası. buarada folıc basladık tedavı oncesı . ayın 24 ü progesteron sonucuma gorede crınone 8 vajınal jel uyguluyorum bıtene kadar ..bendede hıcbır sorun yoktu ama bız bılmıyoruz dr bılmıyor sorun var kı olmuyor sende klomen ıle ılgılı tereddut yasamıssın dogal yolla olmuyorsa tedavı semaları degerlendırılecek mecbur ben 2 yıl dogal yolla olur dıye bekledım sabırla
henuz 1 aylık bır deneme sonucu klomen vermesını dogru bulmadım. ben 3 dr gıttım 1 yılı dolduralım dıye ısrar ettıler. bende oyle dusundum. cunku ılk aylarda olmayabılıyor.acıkcası cok erken eger sorun yoksa. ustelık tum hormonlarınıza bakılmadan esınızın spermıyogramı yapılmadan ve hsg rahım fılmı cekılmeden tedavıye baslanmasını aslaaa ve asla dogru bulmuyorum. neye gore kıme gore tedavı verıyorsun yanı?bır sorun varmı ve ne tur bır problem var? varsa o problemın cozumu sonuclanmadan tedavıye nasıl baslanır anlamadım. dr konusun benceanladım canım... benim garipsediğim daha 1 ay olmadı yani hemen ilaç vermesini garipsedim sorun mu gördünüz ultrasonda dedim hayır destek olması amaçlı dedi. bende kullanmaya başladım işte sonuç olarak. ha dediğin gibi doğal yollada belki olmayacak diye baştan önlem almak istedi bilemiyorum ama benim öncelikle TSH değerimi düşürmem gerekiyor çok yüksek değil ama ilaç içiyorum işte.
henuz 1 aylık bır deneme sonucu klomen vermesını dogru bulmadım. ben 3 dr gıttım 1 yılı dolduralım dıye ısrar ettıler. bende oyle dusundum. cunku ılk aylarda olmayabılıyor.acıkcası cok erken eger sorun yoksa. ustelık tum hormonlarınıza bakılmadan esınızın spermıyogramı yapılmadan ve hsg rahım fılmı cekılmeden tedavıye baslanmasını aslaaa ve asla dogru bulmuyorum. neye gore kıme gore tedavı verıyorsun yanı?bır sorun varmı ve ne tur bır problem var? varsa o problemın cozumu sonuclanmadan tedavıye nasıl baslanır anlamadım. dr konusun bence
Mutlaka gıdın hıcbır mantıgı yok yapılanınaynen öyle yani benim hormonlara bakıldı tamam ama dediğin gibi eşimle ilgili bişi varmı yokmu bilmiyoruz yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu ona bile bakılmadı gittiğimde adetimin 3. günüydü zaten. sanırım başka bir doktora daha gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?