Klomen ile ilgili yardımcı olurmusunuz

Ilkinde kullanip sonrasinda zorlamamk daha mantikli bence ben oyle yaptim. Yani toplamda 5 yumurta 0 gebelik. Duzenim şasti

Ilkinde kullanip sonrasinda zorlamamk daha mantikli bence ben oyle yaptim. Yani toplamda 5 yumurta 0 gebelik. Duzenim şasti

bende ondan korktum işin türkçesi ama başka bir tanıdık doktora anlattım bu durumu evet belki 1-2 ay deneyip olmazsa verebileceğini ama yaşım 30 olduğu için baştan böyle bir önlem almasının mantıklı olduğunu söyledi. sonuçta yaş ilerledikçe yumurtalarda tembelleşiyor haliyle bu bir gerçek. neyse bakalım ilaç bitti zaten cuma da kontrole gidicem ne diyecek göreceğiz.

Evet şansi arttirmak istiyorlar jmne kadar yumurtta o kadar sans... Ama biz 3 ay bosa salladik 3 ay yumurtlamadim ama inat ettm kullanmicam diye bu ay yumurtladim...
Allah hayirlisini versin. Birdaha hormonlarimi bozmayacagm

Evet şansi arttirmak istiyorlar jmne kadar yumurtta o kadar sans... Ama biz 3 ay bosa salladik 3 ay yumurtlamadim ama inat ettm kullanmicam diye bu ay yumurtladim...
Allah hayirlisini versin. Birdaha hormonlarimi bozmayacagm

tabiki İş nasip olmasına kalıyor ilaç en nihayetinde yararı oluordur ama dediğin gibi ters de etki edebilir. ne zaman nasipte varsa o zaman olucak hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…