• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Klomen ile ilk görülen yumurta sayısı artıyor mu?

M0naR0za

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
257
502
23
40
Ben pazartesi Aret beye gittim. Adetin 4. günü 2 yumurta görüldü. Geçen ay 4 yumurta vardı ama 11. Gündü Almanya da sade yumurtayı saydirmistim.
Şimdi yumurta sayısı azaldı mı yoksa klomenle artar mi diye merak ediyorum.
Bilgisi olan var mı?

Ben pazartesi Aret beye gittim. Adetin 4. günü 2 yumurta görüldü. Geçen ay 4 yumurta vardı ama 11. Gündü Almanya da sade yumurtayı saydirmistim.
Şimdi yumurta sayısı azaldı mı yoksa klomenle artar mi diye merak ediyorum.
Bilgisi olan var mı?
Merhaba ,her ay yumurta sayısı farklı oluyor zaten bilirsiniz. Klomeni ben de kullanıyorum sayıyı arttırıyor bende ama benim toplamalarimda ekstrem bir fark yaratmadı, 3 tane toplandi yani en fazla.
Sayıyı artmış olarak görürse iğne de ekleyebiliyor Aret hoca bu arada,durumunuza gore bir tedavi uyguluyor tamamen.

Merhaba ,her ay yumurta sayısı farklı oluyor zaten bilirsiniz. Klomeni ben de kullanıyorum sayıyı arttırıyor bende ama benim toplamalarimda ekstrem bir fark yaratmadı, 3 tane toplandi yani en fazla.
Sayıyı artmış olarak görürse iğne de ekleyebiliyor Aret hoca bu arada,durumunuza gore bir tedavi uyguluyor tamamen.
Çok teşekkür ederim canım. Ben doktorum Aret beyden o kadar eminim ki. Sade korkularım başladı . 3. Ay da 2 yumurta çıkmıştı, döllenme olmadı. O vakit den bugüne takviye kullandım. Yaşım 43 ve korkum ondan . Yine olmayacak mı diye

Çok teşekkür ederim canım. Ben doktorum Aret beyden o kadar eminim ki. Sade korkularım başladı . 3. Ay da 2 yumurta çıkmıştı, döllenme olmadı. O vakit den bugüne takviye kullandım. Yaşım 43 ve korkum ondan . Yine olmayacak mı diye
Rica ederim ne demek 🙏🏻 Hiç endiselerle yüreğinizi yormayın ,Allah büyüktür, Aret hoca da bilgili ve tecrübeli bir doktor ,insallah Allah özlemle bekleyen hepimizin yüzünü güldürsün 🙏🏻 beslenmeye dikkat etmek gerek en önemlisi o aslinda.
Benim de 4.tedavim öncekiler olmadi ,bunda beslenmemi değiştirdim katı bir şekilde bakalim ne olacak.
Size peki havuz önerdi mi Aret hoca ,sayısı az olanlara öneriyor genelde

Bende de havuz yapılacak. Amh değeri düşük ve yaş 43. 0,3 dü en son. Uzun vakit takviye aldım. 3 gündür gluteni kestim. Sigara içmiyorum 2 gündür. Aslında bırak başla oldu hep ben de. Almanya da uzayan bürokrasi sonuçlar randevu alamama . Işte o bilinmezlikten ertelenince ben de Türkiye yi seçtim. Aret hoca içimin ısındığını ve güven veren tek hoca .

Bu dediğim Almanya da oldu aşırı dozda 300 lük o ovaleap iğnesi vurulmustum. Sanırım ondan kaynaklı ve yaş

Back
X