• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile oviterelle

mutluannemb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
41
3
1
28
Kızlar cuma günü çatlatma iğnesi yapmıştım dün çok sandım vardı oturunca batma hissi idrar yaparken zorlanma çok şükür bugün geçti sadece oturduğumda sağ kasığımda hissettiğim kuuck bi ağrı var batma gibi aynı durumu yaşayan oldumu

Kızlar cuma günü çatlatma iğnesi yapmıştım dün çok sandım vardı oturunca batma hissi idrar yaparken zorlanma çok şükür bugün geçti sadece oturduğumda sağ kasığımda hissettiğim kuuck bi ağrı var batma gibi aynı durumu yaşayan oldumu
Evet canım yan etkisi oluyor böyle bende ayın 20 sinde vuruldum bugün dokuzuncu gün dokuz gündür karnım ağrıyor

14.gunde evde test yapıp sonuç alanlar var hayırlısı olsun ben bikac denemem bu ama ilişki günlerini tam tutturamadık diye düşünüyorum buay tam uyduk bakalım ignesin 28.saatini ve 36.saatuni degerlendirdik

14. günden sonra dıyorlar hep oyle mı yapsam erken versem cıkar mı ılk defa ıgne vurduruyorum
Merhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda🌸

Merhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda🌸
ay maşallah saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah bakalaım bugun onuncu gun gercekten gunler gecmıyor ovıtrelle benım de ılk ınsallah benımde olur

Ozeldemi aldınız devlette vermiyorlarmi

Bende ilk defa deniyorum canım klomen bitti bugün doktor kontrolüm vardı 3 tane yumurtan büyümüş dedi doktor çatlatma iğnesi verdi kendim evde yapacağım senin kaç yumurtan büyümüştu çoğul gebelik olmaz demi bu klomenle kimisi ilk denemede hamile kalmış kimisine faydasi olmamış benim sonucum ne olur bilmiyorum taktiri ilahi bakalım olacağı varsa olur çokta umutlanip olmayınca hüsrana uğramakta istemiyorum

Back
X