Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomen kullananlar acil yardım edın klomenle bırlıkte çatlatma iğnesi şart mı.iğnesiz kullananlar var mı ayrıca işe yarıyor mu kafam cok karışık yarım edın.
Eğer yumurtan kendi çatlayacak duruma gelirse gerek yok, ama doktor garanti olsun diye veriyor, yani doktora kalmış.klomen kullananlar acil yardım edın klomenle bırlıkte çatlatma iğnesi şart mı.iğnesiz kullananlar var mı ayrıca işe yarıyor mu kafam cok karışık yarım edın.
tesekkur edrimEğer yumurtan kendi çatlayacak duruma gelirse gerek yok, ama doktor garanti olsun diye veriyor, yani doktora kalmış.
amin inşallah.inşallah rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin.Çatlatma iğnesi yapılmak zorunda değil canim klomenle hamile kalan cok var ikiz gebelik yasayan bile var inşallah rabbim onlardan etsin seni başka bişeye gerek kalmasin ben 6 ay kullandim ise yaramadi sende yarar inşallah
Sart degil ve bence kullanmayın. Ben ilk ay klomen kullandigimda doktorum bu igneyi klomen kullandiktan 10 gun sonra vurdu.Ama daha sonraki 3 ay vurmuyorum ve kendiliğinden catliyor.yalniz klomen 5 gun kullandiktan sonra 1 hafta gecdikten sonra doktor alttan muayine ediyor ve ne zaman catlayacagini soyluyor.Takip ediyorum o gunleri ovs testlerle sen de öyle yap bence.Catlamazsa gidip vurdurursun ki genellikle 11-13gun catliyor.umarim yardimci ola bildim[/QUOTE]OTE="nessbi, post: 36727807, member: 622869"]klomen kullananlar acil yardım edın klomenle bırlıkte çatlatma iğnesi şart mı.iğnesiz kullananlar var mı ayrıca işe yarıyor mu kafam cok karışık yarım edın.
canım bende ilk defa o dozda kullandım iğne de vuruldum göbekten vuruldum ben..korkma göbekten vuruldum ama ağrı sızı olmadııı..korkacak bişey yook tatlım...mutlu haberi vermen dileği ile..Merhaba arkadaşlar ben de salı günü klomen kullanmaya başladım. pko hastasıyım. doktor beş tanesini kullandıktan sonra kontrole çağırdı. zamanı gelince de çatlatma iğnesi vuracakmış koldan ya da kalçadan. stres oldum şimdiden![]()
cnm bnm klomende bu 2.ci ayım fsh sıkıntım var sınırda adetimin 16.günü yumurtam catladı kendılıgınden cok şiddetli agrım oldu anlamstım bıseyler oldugunu o günün degerlendrdik bakalım kısmetKizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??
hadı bakalım darısı bızım basımıza gözün aydınBen klomen kullandigimin ilk ayinda hamile kaldim. Denememizin 7. Ayiydi. Igne yaptirmadim karin agrilarimdan catladigi gunu adetin 14. Gunu olarak tahmin ediyorum. Cunku asiri karin agrim oldu. Isimin yogunlugu nedeniyle yumurta ölçümüne gidememistim
hadı bakalım darısı bızım basımıza gözün aydın
sen tedavı gördnmu bi ilaç kullanmısmıydınInsallah canimm darisi basiniza Allah hepimize anne olmayi nasip etsin
fsh sınırda cnm benm sadece 9.75 ama takmıorm artık bende umutluyum inşaallah allah nasıp eder bana bnde evladımı hayırlı bır sekılde yetıstırrrımm bat a daha 9 gün var bnm bakalım merakla beklıormCanim ben sadece klomen kullandim baska hicbisey kullanmadim. Bende 4 bucuk cm buyuklugunde dermoid kist ve myomlar var ona ragmen simdi hamileyim sizler sakin umudunuzu kaybetmeyin
fsh sınırda cnm benm sadece 9.75 ama takmıorm artık bende umutluyum inşaallah allah nasıp eder bana bnde evladımı hayırlı bır sekılde yetıstırrrımm bat a daha 9 gün var bnm bakalım merakla beklıorm