• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kulananlar acil yardım...çatlatma iğnesi şart mı?

Tabiki dua ederimm canimm sende bana dua et keseyi ve bebegi goreyim kalp atislarini duyayim cok korkuyorum. Biz de geri cekme yontemiyle korunuyorduk ama 3 ay daha cok yeni yaa mutlaka olacak senin icime oyle doguyor.
inşaallah canım tabıkı ederım sanada dua allah inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder bnmde bu ay içime dogmustu baya hatta esımle en son ki birlikteliğimizde esım ıstemedı ilşkiyi zorla beraber olduk dıyebılırm hatta 2 saat te ugrasmıstık bosalma sorunu yasadı afedersn stresten snra herneyse bosalma gerceklesmıstı esım dedıkı ya cok tuhaf bısey oldu dedı ıcerden spermı bişey cekti dedi vakum gbi ilk defa böle bişey oldu dedı hosunada gtmıs kesın cocuk oldu dıyıp durdu hatta ertesı gun yine ilşki olması gerektgnde gerek yok dıyıp durdu o gun oldu dedi

inşaallah canım tabıkı ederım sanada dua allah inşallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder bnmde bu ay içime dogmustu baya hatta esımle en son ki birlikteliğimizde esım ıstemedı ilşkiyi zorla beraber olduk dıyebılırm hatta 2 saat te ugrasmıstık bosalma sorunu yasadı afedersn stresten snra herneyse bosalma gerceklesmıstı esım dedıkı ya cok tuhaf bısey oldu dedı ıcerden spermı bişey cekti dedi vakum gbi ilk defa böle bişey oldu dedı hosunada gtmıs kesın cocuk oldu dıyıp durdu hatta ertesı gun yine ilşki olması gerektgnde gerek yok dıyıp durdu o gun oldu dedi

Ayy insallah hamilesindir yaa Allah yuzunu guldursun canim benim

amin inşaalllah canm o kadar cocuk ısteemeyen ben cocuk delisi oldum birden işte bunlar hep sınav hamıle kalrsam ıns hemen oruc tutup şükr namazı kılcm cocuk sevndrcem

Kizz ne orucu oruc tutma sakin ilk haftalar sekerinin dusmesi ve susuz kalman dusuk tehlikesi olusturur:) sukur namazi kilarsin:))

Insallah yaa ben de senin gibiydim hamile kalayim namaza basliycam diodum basladim da:) vesile oldu
çok şükür iki sene olcak neredeyse 5 vakıt namazımı kılarım rabbım tevbeyı ve tesetturu ayrıca namazı nasıp etı bana ıkıncı yıla gırdık hayatımda cok sey degıstı çok iyi olmus namaza basladgnn bnm kız arkadasm vardı hamıleyken cocugu huysuzlandgnda namaz kılarmıs cok iyi gelırmıs bebek içinde cok huzurlu olmuş

çok şükür iki sene olcak neredeyse 5 vakıt namazımı kılarım rabbım tevbeyı ve tesetturu ayrıca namazı nasıp etı bana ıkıncı yıla gırdık hayatımda cok sey degıstı çok iyi olmus namaza basladgnn bnm kız arkadasm vardı hamıleyken cocugu huysuzlandgnda namaz kılarmıs cok iyi gelırmıs bebek içinde cok huzurlu olmuş

Allaha sukurler olsun insallah ben de hic birakmam. Cok yogun calisiyorum işteyken kilamiyorum aksam kazasini kilabiliyorum

olsun o da bısey senın gögsün sızlıomuydu yoksa dokununcamı acıodu bu arada hepde bunu merak ettım herkesn gogsu agrıo ya ılk önce

Benim gogsumde hic agri yok biliomusun:) adet oncesi belirtilerimde de hic gogsumde sizlama ya da agri olmazdi

Benim gogsumde hic agri yok biliomusun:) adet oncesi belirtilerimde de hic gogsumde sizlama ya da agri olmazdi
sen belirtisiz hamıle kalmıssın o zaman bnmde adeetten önce gögsüm şişer yıne şişti smdi ama kasık agrım vs yok gecen ay vardı bu ay nıye yok anlamadm bombosum yanı o derece

sen belirtisiz hamıle kalmıssın o zaman bnmde adeetten önce gögsüm şişer yıne şişti smdi ama kasık agrım vs yok gecen ay vardı bu ay nıye yok anlamadm bombosum yanı o derece

Ben de hcg degerim yukselmese inanmiycaktim hamile olduguma:) adetim gectikten 3 gun sonra falan gunde 1 kere kasiklarima agri giriyor o kadar

Ben de hcg degerim yukselmese inanmiycaktim hamile olduguma:) adetim gectikten 3 gun sonra falan gunde 1 kere kasiklarima agri giriyor o kadar
en ıyı belırtı adet gecıkmmesı ztnn inş gecıkır bnmkıde :d gercı progestanda gecıktırme yapabılıomus ama görcez artıkk

sen bu ay özel bısey yapmısmıydın hamıle kaldgn ay klomen dısında

Yok canimm hicbisey yapmadim bitek ayaklarimi havaya kaldırdım diger aylardan farklı olarak. Hani bazilari diyorya kafaya takinca olmuyo falan diye, ben gayet de takmistim bu ay kafami. Hatta gecen ayki adet gunumden yumurtlama gunune kadar hergun istisnasiz agladim:)

Back
X