Klomen kulanip hamile kalan varmi

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.

Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?

Merhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.

Canım aynı sürece dün başladım adetin 5. gününde günde iki tane, sonrasında yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapacak doktorum aynı 4 üne kontrol için randevu verdi senin ne şekilde ilerleyecek sürecin bu süreçte birbirimize destek olalım aynı süreçteyiz 😊

Canım aynı sürece dün başladım adetin 5. gününde günde iki tane, sonrasında yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapacak doktorum aynı 4 üne kontrol için randevu verdi senin ne şekilde ilerleyecek sürecin bu süreçte birbirimize destek olalım aynı süreçteyiz 😊
Ayni sürecdeyiz canim ben yarin baslicam sabah aksam haftaya carsamba gel dedi 😙

Merhaba kizlar,

Merhaba,

Bende cumartesi klomene başladım adetin 5. Sabah akşam 1er tane bugün son ilaçlarımı içicem. Doktor ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma gel yumurta takibi yapalım dedi. Bakalım beni ne bekliyor. Umarım istediği düzeye ulaşır iğneyi olurum. Yoksa iş yerinden bir daha izin al kontrole git yapamam. Aslında sorun olmuyor ama ben aşırı takıyorum şimdi ne dicem nasıl izin alıcam diye.
9 aylık evliyim ilk ayda korunduğum halde hamile kaldım ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 6 aydırda denemedeyiz ama olmadı malesef. Bir kerde sadece çatlatma iğnesi oldum ovitrella ondada sonuç alamadım.
İnşallah klomen bize iyi gelir🙏

Merhaba,

Bende cumartesi klomene başladım adetin 5. Sabah akşam 1er tane bugün son ilaçlarımı içicem. Doktor ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma gel yumurta takibi yapalım dedi. Bakalım beni ne bekliyor. Umarım istediği düzeye ulaşır iğneyi olurum. Yoksa iş yerinden bir daha izin al kontrole git yapamam. Aslında sorun olmuyor ama ben aşırı takıyorum şimdi ne dicem nasıl izin alıcam diye.
9 aylık evliyim ilk ayda korunduğum halde hamile kaldım ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 6 aydırda denemedeyiz ama olmadı malesef. Bir kerde sadece çatlatma iğnesi oldum ovitrella ondada sonuç alamadım.
Merhaba canim

Benimde 6 aydir olmuyor ☺️ bence hepimiz bu burda birbirimize haber verelim.
Isyerinide kafana sakin takma ayrica senin hakklarin var bende calisiyorum ve böyle seylerde is yerini takmiyorum bile

Merhaba canim

Benimde 6 aydir olmuyor ☺️ bence hepimiz bu burda birbirimize haber verelim.
Isyerinide kafana sakin takma ayrica senin hakklarin var bende calisiyorum ve böyle seylerde is yerini takmiyorum bile
İlk ayda korunduğum halde oldu bize sürpriz olmuştu. Şimdi neden olmuyor anlamadım. Klomen ilede hamile kalamazsam doktor benden rahim filmi ve eşimden test isteyecek. Umarım bunlara gerek kalmaz İnşallah🙏

Merhaba,

merhaba, ben de cumartesi başladım klomene, bugün bitiyor. yarın kontrolüm var. ama adetin 3.günü başladım ben. o yüzden sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. inş istediğimiz sonuçları alırız

merhaba, ben de cumartesi başladım klomene, bugün bitiyor. yarın kontrolüm var. ama adetin 3.günü başladım ben. o yüzden sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. inş istediğimiz sonuçları alırız
Yaa evet ondan erken biter ben 5. Gün başladım.
Benim doktorumda ilaç bitince 2 gün sonra gel dedi. Cumaya denk geliyor.
Şimdi ovulasyon testi yapayım dedim hiç çizgi çıkmadı🙄
İnşallah güzel sonuçlar alırız🙏

Merhaba kızlar,
Geçen hafta salı başladım günde 1 adet içtim 5 gün kullandım cumartesi son ilacımı içtim yarın konrtolum var sabah bakalım ne durumda çok merak ediyorum ilk denemem klomenle 1 bucuk sene oldu hiç hamile kalmadım sebepsiz infertelite. Benim tek sorunum var vajinal muayene olamıyorum yarın vajinal bakacagız dedi ne yapacağım bilmiyorum vajinusmus geçmişim var o yüzden.

Merhaba kızlar,
Geçen hafta salı başladım günde 1 adet içtim 5 gün kullandım cumartesi son ilacımı içtim yarın konrtolum var sabah bakalım ne durumda çok merak ediyorum ilk denemem klomenle 1 bucuk sene oldu hiç hamile kalmadım sebepsiz infertelite. Benim tek sorunum var vajinal muayene olamıyorum yarın vajinal bakacagız dedi ne yapacağım bilmiyorum vajinusmus geçmişim var o yüzden.
merhaba, inşallah muayenen kolay geçer canım.
ben de 10 aydır deniyorum olmadı çocuk. artık bu ay tedavi deneyelim dedik. öncesinde sadece kontrol ve yumurta takibi vardı. ilk kez bu ay klomen kullandım. benim 3cm bi çiko kistim var sadece. tabi o da etkiliyor olabilir.
bu ay umutluyum baya. bu ilaçla hamile kalan insanlar var.

Ayy kızlar bende dun basladm klomene adetin besinci günü:)
Bana da haftaya salı gel dedi😁
Bizde hicbir problem yok hızlandırma tedavisi uyguluyormuş bu sekilde
Bu şekilde yumurtlama gününü kaçırmayarak ilişki sağlanıp kontrollü bir şekilde ilerliyorlar, hayırlısı inşallah 🫶🏻

Evet evet canm inşalah hayırli haberleer alırz kızlar
Ben gecen ayda klomen kullandm ama kontrollere gidemedim yine olmamştı
Her ay umutlanmak kadar kotu bisey yok
Keske kafaya cok takmasak
Bu şekilde yumurtlama gününü kaçırmayarak ilişki sağlanıp kontrollü bir şekilde ilerliyorlar, hayırlısı inşallah 🫶🏻

Merhaba kızlar,
Merhaba benim de sebepsiz olmuyor canm
Insallah artk guzel haberler alırz

Ayy kızlar bende dun basladm klomene adetin besinci günü:)
Bana da haftaya salı gel dedi😁
Bizde hicbir problem yok hızlandırma tedavisi uyguluyormuş bu sekilde
Kızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü

Back
X