Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kizlar olumsuzluga kapilmayin ben klomeni 4 kez kullandim birinci kullanisimda kimyasal oldu. Sonra 2 ve 3de sacma sapak bir doktora denk geldim bana yumurta baskilayici ilacla beraber klomen verdi ne kadarda mantikli tabi negatif oldu. Sonra 4 kullanisimda ikizlere hamile kaldim biri kiz biri erkek gerci erken dogumla kaybettim ama yinede klomenle olmustu Insallah hersey gonlunuzce olur😊
Ahh canm benim yaa Rabbim sabr versin sana
Haklsn tabi Allahtan umit kesilmez Rabbim ne derse o olur🤲🤲

Ahh canm benim yaa Rabbim sabr versin sana
Haklsn tabi Allahtan umit kesilmez Rabbim ne derse o olur🤲🤲
Bu süreçde çok ağladım inşallah isyan etmemişimdir bir süre sonra insan alışıyormuş🥺. İnşallah sizde o güzel haberi en yakın zamanda sağlıkla alırsınız🙏 İnşallah ben de🤲

Bu süreçde çok ağladım inşallah isyan etmemişimdir bir süre sonra insan alışıyormuş🥺. İnşallah sizde o güzel haberi en yakın zamanda sağlıkla alırsınız🙏 İnşallah ben de🤲
Ah ah hep agliyoruz kuzu esimi de etkliyo bu durum malesef ki..
Aminnnnnnn insallah🤲

Ah ah hep agliyoruz kuzu esimi de etkliyo bu durum malesef ki..
Aminnnnnnn insallah🤲
Çok haklısın benim eşim benden daha çok etkilendi ama bana belli etmemeye çalışıyor hep. Tek ilişkiyle hamile kalanları kınıyorum (kınarsan başına gelirmiş ya)😅

Iyi akşamlar hanımlar. Bu ay iki kutu klomen kullandım. 3 tane yumurtam oluştu.2 tane 20 mm bir tane 16 mm olmak üzere. Ovitrelle vuruldum. Yarına ilişki önerdi doktorum. Sizlerle paylaşmak istedim. Ilk defa birden fazla yumurtam var.

Iyi akşamlar hanımlar. Bu ay iki kutu klomen kullandım. 3 tane yumurtam oluştu.2 tane 20 mm bir tane 16 mm olmak üzere. Ovitrelle vuruldum. Yarına ilişki önerdi doktorum. Sizlerle paylaşmak istedim. Ilk defa birden fazla yumurtam var.
2 Kutu klomen işe yaradı yani çok sevindim 😍 hadi inşallah bu sefer bebiş olarak geri döner 😌 E2 baktı mı doktor peki ?

Hmm hiç yumurtlama dönemi hormon değerime baktırmadım. Normal adetin ilk günlerinde bir kaç defa bakıldı. Bir şey çıkmadı.
Yok canım bu başka, yumurtalar büyüdüğünde bakılıyor büyüyen yumurtaların kalitesini gösteriyor adet zamanı bakılandan farklı bu

Yok canım bu başka, yumurtalar büyüdüğünde bakılıyor büyüyen yumurtaların kalitesini gösteriyor adet zamanı bakılandan farklı bu
Doktorlarım hiç bakmadı. Bir bildikleri vardır diye pek karışmıyorum ama görüyorum burda farklı şeyler yapan doktorlar var.

İnşallah hepimiz bulacağız 🥰
Inşallah burada anneler grubu da kurarız. Sağlıkla büyütürüz. Artık eşime diyorum canım yiyecek bir şey çeker gibi çocuk çekiyor. Yaş da geçiyor artık biyolojik saat tıkır tıkır işliyor. Rüyamda görüyorum beyaz beyaz tombalak bebekler.

Inşallah burada anneler grubu da kurarız. Sağlıkla büyütürüz. Artık eşime diyorum canım yiyecek bir şey çeker gibi çocuk çekiyor. Yaş da geçiyor artık biyolojik saat tıkır tıkır işliyor. Rüyamda görüyorum beyaz beyaz tombalak bebekler.
Rabbim burda uğraşan didinen isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benim 🥰

Back
X