Meraba ağrınız yumurta catladigindan dolayı olabilir ovitrelle iğne vuruldunuz mu yumurtaniz fazla büyüyüp kistede dönüşmüş olabilirBayanlar merhaba
Bende pcos var yaklaşık 8 kilo vererek olmam gereken kiloya düştüm 4 aydır adetim düzenli ama 3 aydır yumurtlama olmadi o nedenle bu ay klomen kullandım adetimin 16. Gününde yumurtlama oldu (yani dün )bugünde test yaptım yine yumurtlama devam ediyor inanılmaz derecede sol yumurtalığım ağrıyor sanki belim ağrıyor gibi ve çok afedersiniz idrara çıktığımda ağrı çekiyorum sebebi nedir ağrı geçmezse pazartesi doktora gidicem klomen kullanıp bu sorunları yaşayan varmi
Merhaba ağrılar devam edince evde test yaptım erken gebelik silik çıktı kan verdim 5.27 cıktı 2 günde bir tekrarladık 5 kat 5 kat arttı 5+5 günlük hamileyim ama dün akşam leke başladı progestan verdi doktor kese gorunuyo kan değeri beklediğimden yüksek dedi 1 hafta sonra gidicem bakalim ne olacak sizde durum ne olduMerhaba bende klomen kullaniyorum yarin kontrole gidicem siz gittiniz mi acaba doktor ne dedi bende okadar agri yok sadece kullanmaya basladiktan sonra 3. Gün kasiklarimda anlik bi kramp hissettim baska bisi yok
Öncelikle sizin adiniza sevindim saglikla kucaginiza alin insallahMerhaba ağrılar devam edince evde test yaptım erken gebelik silik çıktı kan verdim 5.27 cıktı 2 günde bir tekrarladık 5 kat 5 kat arttı 5+5 günlük hamileyim ama dün akşam leke başladı progestan verdi doktor kese gorunuyo kan değeri beklediğimden yüksek dedi 1 hafta sonra gidicem bakalim ne olacak sizde durum ne oldu
Inşallah bebeğiniz sizinledirÖncelikle sizin adiniza sevindim saglikla kucaginiza alin insallahen kisa zamanda bekleyen herkese nasib olmasi dilegiyle . Geçen hafta gittim sağda 20 mm solda 12 mm yumurtam vardi ve çatlatma iğnesi vurdum hemen sonrasi 36. Saatte iliski onerdi uyguladik suan ignemin 6. Günü sanki adet olacakmisim gibi bir his var ne agrim ne bi belirtim var bende merak ediyorum bakalim adetmi olucam yoksa bebegim benimle mi
Ben surekli doktora gittim de bilmiyorum ya neden hic agrim yok anlamadim yumurta buyurken de bisi hissetmedim 1 kez kramp oldu onun harici bisi yok gogus hassasiyeti yok . Bendede pkos var malesefInşallah bebeğiniz sizinledirsağlıkla buyur ben yumurta takibini ovulasyon testiyle yaptım tuttu inşallah devam eder sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Siz bana umut oldunuz gercekten ikimizdede pkos var insallah benimde bir an önce olurInşallah bebeğiniz sizinledirsağlıkla buyur ben yumurta takibini ovulasyon testiyle yaptım tuttu inşallah devam eder sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Kesinlikle belirti aramayın benimde belirtim olmadi göğüs hassasiyetim bile adet gecikmesinden sonra oldu su anda bile sadece baş dönmesi oluyo ara ara o da tansiyonum düşüyormuş test içinde acele etmeyin ben çok erken öğrendim aceleden sonra günler gecmiyoBen surekli doktora gittim de bilmiyorum ya neden hic agrim yok anlamadim yumurta buyurken de bisi hissetmedim 1 kez kramp oldu onun harici bisi yok gogus hassasiyeti yok . Bendede pkos var malesef14. Gun belirtim olursa test yapicam
Ayy evet yaa gerçekten soylediginiz gibi ben fazlasiyla kendimi dinliyorum ve belirti ariyorum suan ara sira sizlama var adet olacakmisim gibi ama biraz daha saldim ve gerçekten icim rahatladi soylediklerinizden sonraKesinlikle belirti aramayın benimde belirtim olmadi göğüs hassasiyetim bile adet gecikmesinden sonra oldu su anda bile sadece baş dönmesi oluyo ara ara o da tansiyonum düşüyormuş test içinde acele etmeyin ben çok erken öğrendim aceleden sonra günler gecmiyo
merhaba bende dün saat sabah 11 de ovitrelle vuruldum. Bu aksam 36 saatı ve yarın aksam sonrasında gün aşırı ilişki istedi doktor . Sizin durumunuz nedir . Progestan kullandınız mıMerhaba dr gittinizmi son durumunuz nedir ? Benim ignenin 13. Gunu adet olacakmisim gibi agrilarim oluyor gogus hassasiyetim var ve kasiklarimda gerginlik hissediyorum test aldim ama yapmaya da korkuyorum insallah hamisimdir de buraya yazarim bende hamileyim diye
hayırlısı olsun arkadasım , devam yılmak yokBgun adet oldum malesef
Aynen oyle insallah sizin hayırlı haberlerinizi aliriz ilk tedavinizmi nekadar zamandir istiyorsunuzhayırlısı olsun arkadasım , devam yılmak yok
ilk klomen kullandım ocak ayında subatta kımyasal gecırdım martta klomen kullandım olmadı bu ayda kullanıyrum artık sonrasında aşılama yaptıracapım olmazsa gecen sene haziran beri deniyoruzhayırlısı olsun arkadasım , devam yılmak yok
Merhaba durumunuz ne oldu merak ettim biz kalp atışını duyduk çok şükürAyy evet yaa gerçekten soylediginiz gibi ben fazlasiyla kendimi dinliyorum ve belirti ariyorum suan ara sira sizlama var adet olacakmisim gibi ama biraz daha saldim ve gerçekten icim rahatladi soylediklerinizden sonrainsallah saglikla gelir bebisler zaten eğer olumsuz sonuc alirsam diger aya tekrar deniycem insallah uzmiycem kendimi .
Allah yardimcimiz olsun insallah benim ilk klomen tedavimdi 2 3 kere deneyip olmazsa rahim filmi cekelim dedi dr yarin gidicem bakalımilk klomen kullandım ocak ayında subatta kımyasal gecırdım martta klomen kullandım olmadı bu ayda kullanıyrum artık sonrasında aşılama yaptıracapım olmazsa gecen sene haziran beri deniyoruz
Merhaba masallah subhanallah ne guzel duygularMerhaba durumunuz ne oldu merak ettim biz kalp atışını duyduk çok şükür
Hayırlısı olsun üzülmeyin hayırlı bir zamanda sağlıkla inşallahMerhaba masallah subhanallah ne guzel duygularrabbim bizede tattirsin. Ben adet oldum malesef dün degil evvelsi gün uzulmiycem dedim ama ufak bi yıkım yasadım tabi nekadarda olsa insan umutlaniyor belki diye yarn hastaneye gidicem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?