Klomen kullananlar bakabilir mi 🙈

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.630
1.007
83
Kızlar klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder siz kaç gün kullandınız ve o süreç nasl işliyor sonra ne oluyor yanii

Verdi 5 gün kullan gel dedi canım
Canım günde 2 kez mi kullan dedi 1 mi . Bide herkesten herkese değişiyor yumurtlama günü kimisi erken kimisi geç . Mesela ben ayın 1 inde bitirdim klomeni hala adet olmadım . Gebelik de yok nedenini bilmiyorum

Kızlar klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder siz kaç gün kullandınız ve o süreç nasl işliyor sonra ne oluyor yanii
Kuzu benim topiğim var birazdan link bırakırım buraya klomenle ilgili herşeyi öğrenebilirsin klomenin dozunu Dr un ayarlar 5 gün kullanır kontrole gidersin sonra beklemeye alır seni yum. olgunlaşana kadar takip eder yum. olgunlaşınca Ovitrelle iğne yapar göbek kol veya kalçadan ama bana göbekten yaptı, sonra yumurtanın büyüklüğüne göre ilişki önerir( şu )saat gibi sonra değerlendirirsin 14. Gün test yaparsın istersen onadan sonra adetin gelse de gecikse de geri aynı Dr una gitmen gerekir

Olmadım canım 1 ocakta bitti klomen . Çarşamba günü gittim ne kist ne gebelik var . Böyle bisey mümkün olabilir mi
Benim de 1 ocakta bitti klomenim 11 ocakta iğne oldum ama hiç normal değil kuzu başka bi Dr a gitmelisin eğer gebelik yoksa kist vardır

Benim de 1 ocakta bitti klomenim 11 ocakta iğne oldum ama hiç normal değil kuzu başka bi Dr a gitmelisin eğer gebelik yoksa kist vardır
2 kere gittim canım yok dediler kist . Bide 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 2 kere 1 gün. Adet olacağım sandım devamı gelmedi .

2 kere gittim canım yok dediler kist . Bide 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 2 kere 1 gün. Adet olacağım sandım devamı gelmedi .
Yarın bi idrar testi yap bakalım kuzu belki de sonradan yumurtladın ve tuttu belli mi olur

Tamam canım yapayım bakalım . Senin sonuç nasıloldu canım
Ben bu ay klomen kullanmadım kuzu sağlık sorunlarım yüzünden vitamin iğneleri fln kullandım, mucize gibi yumurtalıklarında hareketlenme var dedi Dr pazartesi tekrar bakacak eğer yum. varsa büyütüp çatlatacağız dedi bekliyoz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…