Klomen kullananlar bakarmısınız

Banada cumartesi bakalım dedi değer büyümemişse hemen yeni ilaç başlıcağını söyledi bakalım artık stres oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Bende cuma günü gidecegm 21.gunum olacak ilaç değiştirme mevzusu hiç olmadı bende bı sorayim doktora femara ve letu daha etkili diyrlar PCO da burdan okuduğum kadarıyla

Evet malesef kür vs kullanmaya başladım ben umarım faydası olur 57 kiloyum ama doktor o konuda bir şey demedi
Kürler işe yarıyor ama benim nacizane tavsiyem doktor kontrolü ile yumurta takibi ovulasyon testi vs hiçbir işe yaramıyor. Ben 3 yıldır hamilelik için uğraşıyorum her yolu denedim ama en son doktor takibi ile başarılı oldum. Devlet hastanelerini önermem ben ücretli bir özel doktor ile ilerleyerek başarıya ulaştım. pek umursamıyorlar.

Kürler işe yarıyor ama benim nacizane tavsiyem doktor kontrolü ile yumurta takibi ovulasyon testi vs hiçbir işe yaramıyor. Ben 3 yıldır hamilelik için uğraşıyorum her yolu denedim ama en son doktor takibi ile başarılı oldum. Devlet hastanelerini önermem ben ücretli bir özel doktor ile ilerleyerek başarıya ulaştım. pek umursamıyorlar.
Bende öyle düşünüyorum açıkçası bu ay bırakmayı bile düşündüm doktor 3ay klomen kullanıp birakacagz dedi olmazsa şehir Hastanesi'ne yonlendrcz dedi ama ben 3ay da klomenle olmazsa yine bırakıp özele gecym dedim sonuçta onlarda aynı yontemleri deneyecek diye geri vazgeçtim yani

Bende öyle düşünüyorum açıkçası bu ay bırakmayı bile düşündüm doktor 3ay klomen kullanıp birakacagz dedi olmazsa şehir Hastanesi'ne yonlendrcz dedi ama ben 3ay da klomenle olmazsa yine bırakıp özele gecym dedim sonuçta onlarda aynı yontemleri deneyecek diye geri vazgeçtim yani
Benim ilk çocuk olacak nasipse. Klomen sayısını artırıyor ama büyüme yapmıyor femarayı iste doktorundan

Kızlar selamlar ben bu ay klomen kullandım pcos var reglimin 5. Günü başladım ve dün bitti bugun 11. Gün dr gittim bugun ancak hiç büyüyen yumurtam olmamış henüz 3 gün sonra tekrar cağırdı sizce büyür mü bu şekilde geç büyüyen oldumu ? Birde mesela 3 gün son nekadar olmuş olur büyürsede :(

Merhaba,
Ben mart ayında ilk kez Klomen kullandım
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 16 mm yumurta vardı
Kontrolden 3 gün sonra Ovitrelle vuruldum
İğne vurulduğum günü sayarsak 10. gün kan verdim, progesteron değerim 20.1 çıktı yani yumurtam tam çatlamıştı ama gebelik oluşmadı maalesef
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım ama bu sefer yumurtam büyümedi
Klomen bittikten 3 gün sonra doktora gittiğimde sol tarafta 12 mm yumurta vardı ve maalesef yumurtam öyle kaldı
2- 3 kez kontrole gittim fakat boyut değişmedi
Her ay yumurta farklı tarafta oluşabiliyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş yani ilacın bir ay etkili olup diğer ay bir işe yaramaması normal bir durummuş
Bu ay Femara’ya başlayacağım
Sizin yumurtanız büyüdü mü

Merhaba,
Ben mart ayında ilk kez Klomen kullandım
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağ tarafta 16 mm yumurta vardı
Kontrolden 3 gün sonra Ovitrelle vuruldum
İğne vurulduğum günü sayarsak 10. gün kan verdim, progesteron değerim 20.1 çıktı yani yumurtam tam çatlamıştı ama gebelik oluşmadı maalesef
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım ama bu sefer yumurtam büyümedi
Klomen bittikten 3 gün sonra doktora gittiğimde sol tarafta 12 mm yumurta vardı ve maalesef yumurtam öyle kaldı
2- 3 kez kontrole gittim fakat boyut değişmedi
Her ay yumurta farklı tarafta oluşabiliyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş yani ilacın bir ay etkili olup diğer ay bir işe yaramaması normal bir durummuş
Bu ay Femara’ya başlayacağım
Sizin yumurtanız büyüdü mü
Merhabalar , malesef bu ay klomen ile yumurtam büyümedi üstelik takviye vitaminde kullandım inositol içeren ilk kontrolden sonra 8.5 mm bir yumurtam büyüdü ancak 3 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde aynı boyutta duruyordu. Doktorum 4 gün sonra tekrar gelmemi son kez kontrol edilmesini istedi yani cumartesi gidicem eğer yine büyüme yok ise büyğk ihtimal yeni döngü için adet söktürücü kullanıcam bu süreçte yürüyüş bol bol avakoda incir vs tüketiyorum tüm tuşlara bastım ancak büyür mü bilmiyorum doktorum büyüyedebilir ama böyle kaladabilir dedi yanii pcos oldugu için kestiremiyor malesef bakalım cumaetesi netleşecek :/

Back
X