- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #4.521
yasmın merak ettım senııııı goremedım de yazdın mı yazmadın mı kan tahlıl sonucun noldu kuzucukkkk :26:
evrakcu yaaaa su saracoglunun sıte adresını bır yazabılır mısın ben bakıyorum bakıyorum hep baska sıtelerde
olan reklamları cıkıyor yada ılaclarının tanıtımı
hadııı askpastasııı ınsallah senden de guzel haberler gelırrrrrr
yasmın merak ettım senııııı goremedım de yazdın mı yazmadın mı kan tahlıl sonucun noldu kuzucukkkk :26:
evrakcu yaaaa su saracoglunun sıte adresını bır yazabılır mısın ben bakıyorum bakıyorum hep baska sıtelerde
sonucumu aldım şimdi 2 çıktı negatif
Ben dun psıkolojık olarak cok ıyı degıldımmm bılıyor bazı arkadaslar
bugun bıraz daha ıyıyım ama hafıf tatlı tatlı sol kasıgımda adet agrısı
gıbı bır agrı var...
Bırde normalde 27 sı gıbı hastalanmam lazım bır test yaptırıyorsunuz onu adı
tam olarak nedır deger yuksek cıktımı hamıle oldugumuz anlasılıyor
acaba bende yaptırsam mı ondan yoksaaaa beklesem mıııı ??? Nı dersınız tatluskalarımmm
oooohhh kuzum uzulme sakın dur bakalım.. Sen gecen ay neler yapmıstın ???
canım degerin cok kötü degil yükselebilir bence
canım yumurtluyo olabilirsin uzuyosa yumurtlama akıntındır bende daha öyle bişi olmadı.benim suanda hep sulu ama dediğin gibi olursa yumurtluyorum demektir canım bence bugünü ve yarını degerlendir.canım istersen sogan kürünü yap yada inciri bende karar veremedim ne yapacagımı
hadi insallah güzel haberler veririz birbirimize insallah:))
ama cnm bugün çatlatma iğnemin 13.günü olsa çıkardı diye düşünüyorm cuma günü adet günüm bakalım umutum kalmadı ama
adet gününü bekle bi gülüm ne olur olmaz
canım adetine kac gün var ? Dur baklım bi üzülmee
cuma cumartesi adet günüm bakalım cnm bekleyecz artık yada bidaki sefere
3-4 var daha canım dur beklee inş güzel hberlerle gelirsin.2 yine bir umut bence çünkü 0.100 olduğunda hiç olmmış oluyor inş kat kat rtar inşşşşş
iNSALLAHHHH EDERRRRRRinsallah canım cok sey yaptım bu ay midem kür doldu bakalım fayda edecekmi:26::26::26:
klomenle 2 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün tutmadı sonuç 2 çıktı
DUR BAKALIM YASMINIMMM ARKADASLARIN DEDIGI GIBI BELKI GEC DOLLENME OLMUSTUR.. HIC BUNU DUSUNDUN MU ???ama cnm bugün çatlatma iğnemin 13.günü olsa çıkardı diye düşünüyorm cuma günü adet günüm bakalım umutum kalmadı ama
kuzummm Google amcayaa saracoğlunun resmi web sitesi diye yaz ilk çıkanı tıkla o vcanımmm
kızlar ben ş,imdi çatlatma iğnesi oldum ya dün. yumurtalar ne zaman çatladı pekiii bilen var mı 36 saat sonra ilişki verdiğinegöre önce mi sonra mı anlamadım ya
kızlar ben ş,imdi çatlatma iğnesi oldum ya dün. Yumurtalar ne zaman çatladı pekiii bilen var mı 36 saat sonra ilişki verdiğinegöre önce mi sonra mı anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?