- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #7.701
Canım bunu ben bilemem yani düşünmekle olmuyor. Tahlil yap demiştim sana inatla yapmiyorsun ve fazlasıyla takiyorsun
en basitinden evde idrar testi yap canım.. öyle çok taakarsan olucağı varsa da olmaz ki...Geciktikçe takıyorum( ne güzel siteye girmiyordum rahattım yine başladım sanırım inat değil ya yine olurum diye yapmıyorum adetim gecikmiştir diye
kan sonucunu bekleyemedim erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatifo kadar uzuldum ki anlatamam size yarın kan sonucunu almaya gitmek istemiyorum resmen yıkıldım
en basitinden evde idrar testi yap canım.. öyle çok taakarsan olucağı varsa da olmaz ki...
önceden pozitif çıkmamış mıydı
önceki normal gebelik testiydi onda iki çizgi oldu 2. silikti ama vardı bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonuç eve gelirken şeytan dürttü erken gebelik testi aldım ama bunda yok
bırak ona takılma canım yaa.. niye o kadr geç çıkıyo ki bizim burda 2saatte çıkıyor sonuçlar.. yarın kaçta çıkacak.. bugün de çıkmış olabilir arayıp sorsana
aile hekimine gitmiştim ben yarın ikide gel dedi özellikleartık bekleyeceğiz sabırsızlığın cezası sanırım bu da
hayırlısı olsun canım sıkma canını.. yarın haber ver olur mu bi de testin markası ne merak ettm
tamam canım dua et banabugün kullandığım comfortmuş ama dünküde certain
önceki normal gebelik testiydi onda iki çizgi oldu 2. silikti ama vardı bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonuç eve gelirken şeytan dürttü erken gebelik testi aldım ama bunda yok
zeynepcim a.s. canım. gn beklyrm valla. sağ kasıgmda ck agrı var bldgn btyo. bi aşıri aknti.inş iiye delalettr.sen naslsn kuzm
Iyiyim cnlarm arada mide bulantusi oluyo idare edyrz eylulcum iyiye delalettr insallah.guzel haberler alrzselam canjım bebişler nasıl yoruyolarmı annesini
Iyiyim cnlarm arada mide bulantusi oluyo idare edyrz eylulcum iyiye delalettr insallah.guzel haberler alrz
biraz araştırma yaptım da canım ilk test çok kişiyi yanıltmış hayırlısı bakalım canım :)ilk defa duyuyom bunları.. üzülme canım bebiş varsa onu kötü etkilersin sakin ol sabırla bekle :)
aynı şey benimde başıma geldi geçen ay. malesef erken gebelik testleri yanılmıyor canım.
umarım yanılan ben olurum(
evet ilk bebgm olck ksmetse.pcos lym ben. klomen+çatlatma ignesi+aşılama yaptrdm canım. bat 24 nisan ama aşlmda 12. gndn sonra tahlil yapla blyo.bnde 7 nisanda yaptrdm bkalm beklyrm hayrlsyla
Merhaba arkadaşlar, ben beklemedeyim, çoook stres yapıyorum, bu ay klomen kullandım 5 gün boyunca, yumurtam da kendiliğinden çatlamış doktorun dediğine göre, yoksa çatlatma iğnesi olacaktı. Çok korkuyorum tutmayacak diye, çünkü 1 senedir uğraşıyoz ve eşim çok istiyo, bu konuda çok sıkıntı yaşadık. Allahım hayırlısıyla nasip etsin artık hepimize !!!
Canım stres yapma çok etkiliyor biliyorsun Allah bizimde kucağımızı boş koymayacak inşallah bu süreç çok zor we yıpratıcı ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda geçecek hepsi inşallah
Klomen biteli kaç gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?