- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 43
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.581
ben şöyle yapmayı düşünüyorumBende cok icmiyorum kalkayimda iceyim.o kurude yapabilirsin aslinda ilk sogan kuru yapip iyice temizlemek lazim.yada sabah sogan suyu aksam baska bir kur mu yapsak
normal canım. benımde oyle olmustu. klomen yumurtalıkları uyarıyor yumurtan catlamıs zaten. kist ihtimali yok demek.Kızlar Bilginize ihtiyacım var klomen kullandıktan sonra doktor yumurtan çatlamis diyip iğne vermemisdi bana ve o gün ilişki demişti şimdi geçen perşembe şimdi 1 hafta oldu ama sağ ve sol kasigima sırayla şiddetli ağrılar giriyo içimde bişeyler şişiyo gibi oluyo iki kasikda birden böyle ağrı olmasi normal mi
ibrahım saracolu ıncır kuru ve sogan kurunu aynı anda yapmayın dıyor dıkkat etdevam edeceğim çünkü bu ilk tedavi ayımdı ara vermiycem üzerine ilave edicem kendim incir kürü yapıcam eşime keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon testi almayı düşünüyorum ayrıca osmanlı macunu yaptırıp onu kullanmayı düşünüyorum eşime ve kendime. soğan kürünü araştırıcam ne için hangi zamanda kullanılıyor gerekirse onu da yapıcam dalıcam yani bu ay.
evet canım çık karıştırma yan etkide yapabilir onu hiç duymadım zaten ne işe yarıyoOSMANLI MACUNUndan vazgeçtim üncir kürü yapacağım akşamları adet bitene kadar. sonra macun geçecek yerine.
İnşallah canım. Doktor 3'e indirelim dedi. Günde 2 adet kullandığım ay yumurtalarım hiç büyümemişti.Annnemmm gunde 4 adet pfff. Agır da gelmıstır cok. Dr dusurse bbarı sayıyı. Bu ay ınsallah olur kuzum.
klomen oyle basıt bır ılac degıl canım. evet drlar hep onu verıyor ama cıddı takıp edilmesi gerek bir ilaç yumurta asırı buyurse kistle ugrasırsın ameliyata kadar gider al basına belayıButun doktorlar klomen veriyor...bende gittim hersey normal bekle dedi..bekliyorum ama tık yok klomeni kendimjn alip kullansak zarari olurmu birde nasil kullaniliyor
EVET BENİMDE SON 3 GÜN İKİ GÜNDÜR TEST YAPIOM NEGATİF HEPkızlar hayırlı cumalar. adete son 6 gun.çok heyecanlıyım ya günler de geçmiyo
VAR CANIM BENİM BU AY 2. AYIM KLOMENDE AYRICA PROGESTRON DEKORT DİE Bİ AİLAÇ DAHA VERDİ DR.FAKAT İLK AY KLOMEN KULLANIMINDA AŞIRI HİSSETİM KASIKLARIMDA BATMALAR SANCILAR Bİ GİTTİM 4 YUMURTA OLUSTU 20MM CİVARINDA HEPSİ İĞNE FALAN OLDUM AMA ADETE YAKIN GEÇTİ BU AY İSE İLAÇLARIMI KULLANIRKEN YOK FAKAT SON Bİ HAFTADIR KASIK BEL AĞRISI KASIKLARIMDA BATMA BİŞEYLER YÜRÜYOR SANKİ ÖZELLİKLE ÇOK BEL AĞRISI ÇEKTİM ARA ARA YİNE KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYOR AMA BEN ARTIK İNANMIYORUM GERÇİ BU AY ADAÇAYI YAĞI TAMPONU BİDE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM BİRAZ ÜMİTLİİYİM AMA BİLEMİYORUM YİNEDE BEKLİCE GÖRÜCEZ ÇOK ZOR BEKLEMEKErken yapmıssın canım ama. ben de cok sabırsızım ama sırf bu yuzden moralım bozulmasın dıye yapmıyorum günün 1 gün barı gecsın öle yap. ben 1 gun gecınce yapıcam. test pozıtıf olursa hemn kana gidicem ınsallah tabı :) sen de belirti var mı canım hıc ya
NEZAMANDIR İSTİYOSUN CANIM MERAK ETTİM SAKINCASI YOKSA BİDE KAÇ YASINDASINbenım de gogus uclarım acıyor. kasıklarımda cok cok hafıf arada ağrı oluyo bel ağrım yok ama. bılmıyorum canım ya ınsallah meleklerımız gelmıstır annelerıne. bi yandan cok heveslenıyorum bı yandan yıne negatıf cıkacak nıye heyecan yapıyosun diyorum kendı kendıme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?