• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Eylül2020

Canımm eğer senin çok büyük bir problemin yoksa takip dememştir ben klomenle gebe kaldom iğne kullanmadan 5 gün içtim sonra bana sadeve ilişki günü verdi ve hamile kaldm kaybettm ama şmdi yeniden kullanıyorm kendikğbden çatlıyo yumurtlarm diye iğne vermiyor ilişki günü verşyo çok takma kafana herkesi dinleme herkesn bünyesi başka inşAllah olur🥰
Sabah akşam mı içtnz acaba

kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum

Eklentiler

• 2FA8443A-84C6-4672-9141-692A90495147.webp
    2FA8443A-84C6-4672-9141-692A90495147.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 57072DE2-4FE5-41B5-A0AA-EDBD7AB35C3F.webp
    57072DE2-4FE5-41B5-A0AA-EDBD7AB35C3F.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 35
Gebelik testi yapan varmı☺️
ben çok sabırsızlanıyorum daha 7 gün oldu☺️

Sabah akşam mı içtnz acaba
Kuzum evet sabah akşam içtim folbiol coraspirin ve duphaston kullanmştm oldu ama onuda kaybettm şmdi yeniden başladık ama bu sefer 1 tane sabah içtim şmdi doktordan geldm iki yabe yumurtam olşmş kendilpnden çatladığı için iğne vermedi yine bakalm hayırlısı🤲

selam kızlarrrrrrrr :) bende klomen tedavisine başladım. bugün iğnemin 6.günü. çok heyecanlıyım :) sizde durumlar ne? burdan birbirimizi takip edelim konuşalım dertleşelim:)

Kuzum kesin hamilesn. Benim 12. Gün iğne vuruldğmda negatşfti ve iğneden 14 gün sonra hasta olmştm hayırlısı olsun inAllah 12. Günde kan testm 1.20 di 👍
Ah kuzum dün kan verdim negatif çıktı adetime 4 gün var çok üzüldüm çok umutluydum çünkü

Aynen öyle hayırlısı olsun bakalım böylede olunca umutlanıyorum ☺
kaç yumurtan oluşmuştu ? ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz? :) ve doktor size ilaç verdimi ?çatlamışmı diye baktıımı

Kuzum evet sabah akşam içtim folbiol coraspirin ve duphaston kullanmştm oldu ama onuda kaybettm şmdi yeniden başladık ama bu sefer 1 tane sabah içtim şmdi doktordan geldm iki yabe yumurtam olşmş kendilpnden çatladığı için iğne vermedi yine bakalm hayırlısı🤲
Kacncı günü gttn peki doktora cnm

Back
X