kızlar bişey sorcam.ben bugün ovitrella iğne oldum .kaç gün sonra test yapmalıyım acaba.hani tuttumu hamilemiym diye.
medıcal park güzel ama biraz pahalı
Şimdi ilk gidişte muayene parası veriyoruz sonra 10 gün içinde gidersen ztn kontrole giriyor para alınmıyor ama 10 günü geçerse para alınıyor benim 10 günü geçmeden hep yumoşlar büyüdü çatlattık ikinciye para vermedim gitmeme gerek kalmadı
ben aşılamaya geçersem medıcana beylikdüzüne giymeyi düşünüyorum
kızlar bişey sorcam.ben bugün ovitrella iğne oldum .kaç gün sonra test yapmalıyım acaba.hani tuttumu hamilemiym diye.
ben geldimmmmmmm kimsecikler yok amatopik say basdann aaaa kimse yok Nerdesiniz millettt offf sıkıldım şimdi misafirlige giticem ordan gizli girmeye calıscamm sizde gelin:).azıcık konusun yaaa!!!!
ne yapiyosun bakem oldunmu sendeben geldimmmmmmm kimsecikler yok ama
olamadım canımmm yaaa doktoru aradım cuma gel dedi. cuma gidicem söktürücü versin çok stes oldummmne yapiyosun bakem oldunmu sende
iyiyim canımmmmm senden naberrrr ?Bebegimmmmmmm ne haber)
olamadım canımmm yaaa doktoru aradım cuma gel dedi. cuma gidicem söktürücü versin çok stes oldummm
2 gün geçti canımmmolursun canim stres yapma kac gun gecti
2 gün geçti canımmm
klomen mi yapıyor böyle ???ben 6 gun olmustum.ama bir keresinde tam bir ay bekledim sokturucude icmistim
iyiyim canımmmmm senden naberrrr ?
İnsallah en kısa sürede hamile kalırsın canım benimmm.Canım adet ol olmadım bende) ya göğüs bel agrısı kasık agrısı gaz var bir yandan yok tutmadı diyorum bir yandanda kendimi hamileeeeee hissediyorum )
İnsallah en kısa sürede hamile kalırsın canım benimmm.
mesajına cvp veremiyorum senin galiba mesaj bölümün doluymuş ne zaman silersen o zaman mesajım gidermiş sana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?