Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar bişey sorcam.ben bugün ovitrella iğne oldum .kaç gün sonra test yapmalıyım acaba.hani tuttumu hamilemiym diye.

iyi canım senin adına sevindim klomeni kaçıncı ayında kullandında yumoşlar çabuk büyüdü ben daha günde bir kez kullandım bir gelişme yok dedi

kızlar bişey sorcam.ben bugün ovitrella iğne oldum .kaç gün sonra test yapmalıyım acaba.hani tuttumu hamilemiym diye.

Benim bildigim 15.gun belli oluyor.erken idrar testi yaparsan çirft çizgi görebilirsin seni yanıltır cunku o igne bhc varmıs canım.15.gun adet olmustum ben ama 19 gune kadar cıkanı duydumm

topik say basdann aaaa kimse yok Nerdesiniz millettt offf sıkıldım şimdi misafirlige giticem ordan gizli girmeye calıscamm sizde gelin.azıcık konusun yaaa!!!!

topik say basdann aaaa kimse yok Nerdesiniz millettt offf sıkıldım şimdi misafirlige giticem ordan gizli girmeye calıscamm sizde gelin:).azıcık konusun yaaa!!!!
ben geldimmmmmmm kimsecikler yok ama

Canım adet ol olmadım bende ) ya göğüs bel agrısı kasık agrısı gaz var bir yandan yok tutmadı diyorum bir yandanda kendimi hamileeeeee hissediyorum
İnsallah en kısa sürede hamile kalırsın canım benimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…