kız bak kendını sılkelettırıpte hamıle kalanlar varmıs bıde bunu denıyek:)
kızlar dün gece ateşim 39 a cıktı ve kasıklarım aşırı derecede ağrıdı halende ağrıyor hatta baya ağladım acısından.... denize anlattım bu durumu ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ve sırf bu soruyu sormak için geldm hasta halimle
yumurtlama gününde misin?
canim sen catlatmistin dimi benimde 8.gunum sag tarafimda agri var belimede gidiyor galiba seninki catlicak benimkide buyuyor ama agrilar ayni birde surekli olmuyor arada oluyor.
ignedendir canim yumoslar catliyodur.bir keresinde ben dr giyinirken diger hasta geldi dr konusuyolardi bende duydum oda igneden sonraki agrilarindan sikayet ediyordu dr ona normal acisada iliskiyeafedersin canım dün gece eşimle birlikte olduk ve müthiş bir ağrı saplandı sağ kasığıma batma şeklinde oldu :S
benıde strese soktun valla haaa kız gıt yap su testı ufff:))catlattın benııHEY MİLLETTTTT))))) niye kimse girmiyo yaaaa ben cooooksıkılıyorummm acayip bir guruldama var sag kasık ağrıyor adet olacam 3 satış böle hala olmadım of hiç böle olmazdı pat diye olurdum :))) stres oldum dogrusu sizlerde yoksunuzz nerede bu ahali )
valla ben kuıllananların yalancısıyım.enjektör zaten steril bi alet.önemli olan eşinin boşaldığı yer bence.onda da steril biyer kullanılırsa sorun olmaz bence.sağlıkçı oanlar bile yorum yapmış bu yöntemle hamile kalanlar var diye.bi d eşin ne kadar hızlı boşalsa da enjektörle hepsini aynı ada hızlıca gönderiyosun.dikkatli bi şekilde uygulanabilir bence yaa.tabi tercih size kalmış
ignedendir canim yumoslar catliyodur.bir keresinde ben dr giyinirken diger hasta geldi dr konusuyolardi bende duydum oda igneden sonraki agrilarindan sikayet ediyordu dr ona normal acisada iliskiye
devam diyordu bence iyiye isaret hadi hayirlisi aksatma iliskileri tamam mi ama istersen dr sor tabii
benıde strese soktun valla haaa kız gıt yap su testı ufff:))catlattın benıı
Amaaa adet olacak gibi karnım) yaa of puf ya yoksa üzülürüm test yapınca ondan gidedim yok nisaaaaaaaa seni çoook özledim yaa ;([/Qee olmamıssında ıste bole dusunuosun olacagın varsa olmıcanda bende ozledım canımm senı:)suu ınt gelsede rahatca gorussek ya
HEY MİLLETTTTT))))) niye kimse girmiyo yaaaa ben cooooksıkılıyorummm acayip bir guruldama var sag kasık ağrıyor adet olacam 3 satış böle hala olmadım of hiç böle olmazdı pat diye olurdum :))) stres oldum dogrusu sizlerde yoksunuzz nerede bu ahali )
ignedendir canim yumoslar catliyodur.bir keresinde ben dr giyinirken diger hasta geldi dr konusuyolardi bende duydum oda igneden sonraki agrilarindan sikayet ediyordu dr ona normal acisada iliskiye
devam diyordu bence iyiye isaret hadi hayirlisi aksatma iliskileri tamam mi ama istersen dr sor tabii
Amaaa adet olacak gibi karnım) yaa of puf ya yoksa üzülürüm test yapınca ondan gidedim yok nisaaaaaaaa seni çoook özledim yaa ;([/Qee olmamıssında ıste bole dusunuosun olacagın varsa olmıcanda bende ozledım canımm senı:)suu ınt gelsede rahatca gorussek ya
İnş canım yaaa
bıdaha nezaman gelcen cadııİnş canım yaaa
olumlu düşün olumlu olsun
zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar, inşallah hamişsindirhatta inşallah hamişimdir
benimde sol kasığım batıyor :26:
bıdaha nezaman gelcen cadıı
Sınava canım sanırım Mart'ın sonunda falan gelirim belki aynı gün sınava giderz) gecte sınavını
Sınava canım sanırım Mart'ın sonunda falan gelirim belki aynı gün sınava giderz) gecte sınavını
ben 4 martta dıreksıyon egt alcam canımsınav 16 mart dıreksıyon sınavıda nısandaymıs bu sefer ugramada bak kusmuom mu sana
))) ay allahım duy sesimizi ya inş tatlim hamileyizdir kaçıncı günün bugün bende klomende 24 .güne kadar aşırı agrı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?