- Konu Sahibi Arslan5858
-
femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
[/QU
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar. Ne yapcam bilmiyorum. Hastane değiştirsem ii olcak.
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar femara istedim vermediler. Hastane değiştirsem ii olcak sanki.femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
Anlad canm. Bakalım iyice stres oldum.Amin cnm klomen her bunyede etki etmiyor bana doktorum femera daha etkili dedi
stres enbuyuk dusman bende cok stresliyimAnlad canm. Bakalım iyice stres oldum.
Ultrasonla baktirmaya gidiyorum. Kalbim cikcak zannediyorum.stres enbuyuk dusman bende cok stresliyim
maalesef hepgerginiz ama.zararUltrasonla baktirmaya gidiyorum. Kalbim cikcak zannediyorum.
Hepsi geçecek Allahin izniylemaalesef hepgerginiz ama.zarar
Benimde eğer olmazsa adet olursam adetin son günü rahim filmibenim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldim
İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerdeMerhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş
Amin inşallahHepsi geçecek Allahin izniyle
İns canm güzel haberlerini duyariz. Kalbini ferah tut. Stres yapma durduk yere canm.Amin inşallahrahim filmine gerek kalmadan bi hamiş olsak bugun içimde tuhaf his var korku mu stres mi bilemiyorum adet olcakmışım gibi ağrım var durduk yere ağlıyorum 17 aydır her ay ümitleniyorum acaba bu sefer olmuşmudur diye
İnşallah benim daha var adetime çalışmalara devamİnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde
Son 4 gün kuzum ama çok korkuyorum belirtim yok hiç sadece adet olcakmışım gibi hafif ağrım var
Ve rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum kendimi bu sefer aşırı kaptırdım olumsuz olursa diye korkuyorum
Klomen bitince yumurtalarım büyümeye başladı 6.günde yumurtalarım göründü çatlama ise 15-16 hatta 13-14 günde oldu kuzum zaten kaçgünde bir adet görüyorsab ona göre yumurtalaman oluyorKızlar klomen kullandım bu ay adetinizin kaçıncı günü yumurtlama oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?