klomen kullananlar ne haldesınız

hiç bozma moralını canım sperm sayısını arttıracak bı suru kur ve ılac var . belkı benm esımdede bu sorun vardr bı cok erkekte varmış. bizde haftaya doktora gıdecez esım ıcın. saracoğlu kecıboynuzunn bu sıkıntıya bırebır cozum oldugunu soyluyo sperm sayısını ve kalıtesını arttırıyomus.bende kecıboynuzu aldm fakat esım test yapmadan ıcırmek ıstemedm gercek degerler anlasılsın dıe. skma canını allah korusun ölü falan degıl, azmıs cogaltırsınuz:)

İNŞALLAH BAKALIM hayırlısyla artık hamiş olmak ıstyrum yaa :( kürü uygulamaya başlıcam bakalım bitter çikolata , domates, muz, incir, ceviz havuç, bunlarda çok iyi geliyormus hepsini aksama alıp başlıcaz bakalım bu seferde cok olurmus :)

merhaba kızlar doktordan geldım şimdi 5 günlük günde 1 tablet klomen kullanmıstım .21 gün prlaktin ve progsteronuma bakılcaktı degerlerim cok sukur güzel cıktı yumurtlamısım ama eşimin sperm sayısı azmıs tekrardan tetkik istedi eşimden tam ben düzeldim diyorum esşim cıktı.Napıcam bilemiyorum moralım cok bozuk :KK43: :KK43:
Canım H8c bozma moralini sayısının az olması bir şey değil ilaçlarla düzeliyor bi yakınının öyleydi eşi ilaç kullandı oldu hatta 2 çocukları var şimdi

Canım H8c bozma moralini sayısının az olması bir şey değil ilaçlarla düzeliyor bi yakınının öyleydi eşi ilaç kullandı oldu hatta 2 çocukları var şimdi

İnşallah canım suan için ilaç falan demedi bende dogal yolla yiyecekler falan araştırıyorum.keçiboynuzu kürü falan ne bulursam yapıcam artık ...

İnşallah canım suan için ilaç falan demedi bende dogal yolla yiyecekler falan araştırıyorum.keçiboynuzu kürü falan ne bulursam yapıcam artık ...
bence herseyı kullanma canım kecıboynuzunu kesın yaptr bide havuç kürü yada suyunu onerırım ınternettede bu konu için çakşır kökü yazmıslar arastr istersen . en fazla ıkı kur yap aynı anda .

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim[/QUOTE]
slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozuldu :(

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim
slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozuldu :KK43:[/QUOTE]

Hemen kendini Salma canım ya benim tatil çok güzeldi ama nasıl geçti anlamadım bu doktor niye sana go beklenen iğne tedavisine başlamadı ki tuhaf bence stres yapma başka bi doktora görün benimde iki ay klomenle yumurta gelişmedi sonraki ay go beklenen iğneye başlarız dedi sende de öyle olmasi lazim direk tüp bebek merkezine niye yönlendiriyor ki kendini üzme benim de canım sıkıldı şimdi moralini yüksek tut başka doktora git

Tatilinin güzel geçmesine sevindim moral olur sanada.aslında iğne yumurtaları fazla geliştirebilir mis iyi bi merkezde asilama yapmami oönerdi tabi ben ne yapacam başka doktora gidecem ve bu ay gittiğim kadini dinleyecem diger arkadaslarm banada umut oldu .bi gelisme olursa muhakka yazarim. Haftaya oylesine iyi bi doktora gorunecem ama igneye baslamayacamemine burak, post: 40321558, member: 653166"]slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozuldu :KK43:[/QUOTE]

Hemen kendini Salma canım ya benim tatil çok güzeldi ama nasıl geçti anlamadım bu doktor niye sana go beklenen iğne tedavisine başlamadı ki tuhaf bence stres yapma başka bi doktora görün benimde iki ay klomenle yumurta gelişmedi sonraki ay go beklenen iğneye başlarız dedi sende de öyle olmasi lazim direk tüp bebek merkezine niye yönlendiriyor ki kendini üzme benim de canım sıkıldı şimdi moralini yüksek tut başka doktora git[/QUOTE]
Tatilinn

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim
slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozuldu :KK43:[/QUOTE]

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim :KK68:

Slm arkadaşlar bugün doktorum bana glifor folikasit bide progestan DİE bi ilaç verdi ilaclari arastrdim doktorumada sordum ama sizdende bilgi almak istiyorum bu ilaclari kullanan oldumu

Back
X