klomen kullananlar ne haldesınız

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor ben adet oldum ama doktora gitmicem bu ay tedaviye ara vermem gerekiyor çünkü ADANA YA ailemin yanına gidiyorum sende ne var ne yok

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor ben adet oldum ama doktora gitmicem bu ay tedaviye ara vermem gerekiyor çünkü ADANA YA ailemin yanına gidiyorum sende ne var ne yok
adana duyunca atladım:))) bende klomende 2.ayım sabırla devm etmekdeyim ılk ay agrım oldu ama 2.ayda bse olmadı yada oldu anlamadım

adana duyunca atladım:))) bende klomende 2.ayım sabırla devm etmekdeyim ılk ay agrım oldu ama 2.ayda bse olmadı yada oldu anlamadım

Hemserimiyiz canım

:KK45:Hemserimiyiz canım benim iki aydır yumurtalar gelişmedi bu ay iğneye geçecektir ama ben adanaya gideceğim için önümüzdeki aya erteledim senin yumurtalar büyümüş müydü buarada adanada mi oturuyorsun

Benim 20mm iki yumurta gelişmişti. Prolaktine ne zaman bakılıyor. Ben adetin 3.günü hormon testi vermiştim bi sorun yok demişti. Daha 10 gün var adetim bekledikçe ümitleniyorum sonra üzülüyorum yaa:KK42:

walla canım bana adetının 21. günü gel dedi prolaktın ve progesterona bakıcakmıs yarın gıdıcem bakalım nolucak yumurta takıbıde yapmadı bende ...

evetttttttt adanalıyımm:)))
Hemserimiyiz canım

:KK45:Hemserimiyiz canım benim iki aydır yumurtalar gelişmedi bu ay iğneye geçecektir ama ben adanaya gideceğim için önümüzdeki aya erteledim senin yumurtalar büyümüş müydü buarada adanada mi oturuyorsun
evet adanalıyımmmmmmmmmmmm:)) benım yumoşlardan hıc haberım yok desemm cok ıyı bı doktor olmasına ragmen 3-4 ılac verdı 3 ay al kullan dedı kalmassan gel dedı..rahım fılmı cekılcekk...sen nerdensın adanadan halı koltuk yıkama yerımz var ısın olursa aklına olsun adanadakı yakınlarına de ındıırm yaparım:)))

klomen kullannalar takıp altında kontrole gıdılıyor ,, bana takvım verdı ona göre kullanıyorumm.

slm canım bende aslen adanalıyım . burda hemşerim cok desne :)canım ya benm adetımın ustunden 20 gun gectı ama olamıyorum :(çalısıyorm doktora gıdemıyorm bitkilere sarmıs durumdayım. hastalansam ılk gun gıdecem ama olamıyorum bı turlu:(

slm canım bende aslen adanalıyım . burda hemşerim cok desne :)canım ya benm adetımın ustunden 20 gun gectı ama olamıyorum :KK43:çalısıyorm doktora gıdemıyorm bitkilere sarmıs durumdayım. hastalansam ılk gun gıdecem ama olamıyorum bı turlu:KK43:

Adanalı lar sayfası açsak baya bi üyemiz olurmuş :KK48: Canim sen doktora neden gidemiyor sun benim de adetleri m çok geçiriyor test yaptın mi belki hamilesindir

Adanalı lar sayfası açsak baya bi üyemiz olurmuş :KK48: Canim sen doktora neden gidemiyor sun benim de adetleri m çok geçiriyor test yaptın mi belki hamilesindir

dün yaptım canım evde ,cıkmadı:( sımdı ben ozel sektördeym sadecece pazar ızınlıyım ancak hafta ıcı bı gun ızın kullanabılırım . sımdı gıtsem bıle yıne tarlusal verecek adet ol gel diecek sonra klomen verecek adetın ılk gunu . sonra yumurta takıbıı . canm en az 2 gun bı ayda ızın kullanacam . barı sımdı gıtmıyım adet olduktan sonra gidiyim diyom . evde bıtkı ıcıyorm ınsallah hasta olurum . hıc ılacsız adet olamıyorum ne yapacam bılmıyorum.adet olmakta hamıle olmak gıbı mucıze gıbi geliyo bana :)

Ben de öyleyim canım üzülme adet olunca bile çok şükür diyorum haklısın hem çalışıp hem tedaviye devam etmek zor ben ev hanımıyim gidip gelmem kolay inşallah biran önce adet olur gidersin hakkımızda hayırlısı olsun

Sağol canm desteğin için .hayirlisiyla inşallah en kisa surede de bebeğimiz olur.sen ne kadarlik evliydin. Bide sende adetin uzyinca sokturucumu kullaniyon yoksa kendiliginden mi oluyorsun="emine burak, post: 40022219, member: 653166"]Ben de öyleyim canım üzülme adet olunca bile çok şükür diyorum haklısın hem çalışıp hem tedaviye devam etmek zor ben ev hanımıyim gidip gelmem kolay inşallah biran önce adet olur gidersin hakkımızda hayırlısı olsun[/QUOTE]
Sagol

Sağol canm desteğin için .hayirlisiyla inşallah en kisa surede de bebeğimiz olur.sen ne kadarlik evliydin. Bide sende adetin uzyinca sokturucumu kullaniyon yoksa kendiliginden mi oluyorsun="emine burak, post: 40022219, member: 653166"]Ben de öyleyim canım üzülme adet olunca bile çok şükür diyorum haklısın hem çalışıp hem tedaviye devam etmek zor ben ev hanımıyim gidip gelmem kolay inşallah biran önce adet olur gidersin hakkımızda hayırlısı olsun
Sagol[/QUOTE]

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim[/QUOTEdesene aynı dertten muzdaribiz:( bende 8 aydır evlıyım cocuk ıcın acelem yok ama uzun yıllar olmaz dıe korkuyorm bu yuzden doktorun onerdığı tedavıyı kabul ettım.bu arada esımle aralıksız 7 yıllık bı ılıskımız var . ıkımızde cok bebek ıstıyoruz. hayrlısı artık.

Ben kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim[/QUOTEdesene aynı dertten muzdaribiz:KK43: bende 8 aydır evlıyım cocuk ıcın acelem yok ama uzun yıllar olmaz dıe korkuyorm bu yuzden doktorun onerdığı tedavıyı kabul ettım.bu arada esımle aralıksız 7 yıllık bı ılıskımız var . ıkımızde cok bebek ıstıyoruz. hayrlısı artık.

Amin canım sen daha çok yenisin gerçi bana da yenisin daha erken elbet olur diyorlar ama seni anliyorum biz kafamiza çok takiyoruz biraz da ondan olmuyor hep stres hep bi sıkıntı

emine burşuan dipost: 40023997 .!.:
Amin canım sen daha çok yenisin gerçi bana da yenisin daha erken elbet olur diyorlar ama seni anliyorum biz kafamiza çok takiyoruz biraz da ondan olmuyor hep stres hep bi sıkıntı
Canm bılıyom daha erken ama korkuyorum işte . bu ay stres yapmaya basladım . su kafayı bı rahat tutabılsek belkı hersey duzelecek.bu ay kür yapalım ben gecen aydan başlamıstım sogan ve ıncıre bu ayda devam em edecem ıstıkrar onemlı sende pko sen adetın yenı bıttıyse sogana basla bence klomenn kımınde kıst yaptıgını okudum onlem almıs olursun e zararıda yok sadece hamıle kaldıgını anlarsan bırak:)bol bolda dua edecem hepimize ,rabbım ısterse her sey olur zaten...

Canm bılıyom daha erken ama korkuyorum işte . bu ay stres yapmaya basladım . su kafayı bı rahat tutabılsek belkı hersey duzelecek.bu ay kür yapalım ben gecen aydan başlamıstım sogan ve ıncıre bu ayda devam em edecem ıstıkrar onemlı sende pko sen adetın yenı bıttıyse sogana basla bence klomenn kımınde kıst yaptıgını okudum onlem almıs olursun e zararıda yok sadece hamıle kaldıgını anlarsan bırak:)bol bolda dua edecem hepimize ,rabbım ısterse her sey olur zaten...

Bu soğan kürü nden de çok korkuyorum pko hastaları hamile kaldığını çok zor anlarlarmis ya hamileysem bebek düşer diye korkup bıraktım onu incir kürü yle bal Tarçın çörek otu kurunu denicem ama önümüzdeki ay Çünkü adanaya gidiyorum bu ay tedavi kaldı ben de hepimiz için çok dua ediyorum etmeye de devam edecem bi bakarsın birimizden birinin duası ulaşır sahibine moralini de yüksek tut evliliğini bile etkiler bi ara bende çok taktım eşimle ciddi sıkıntılar yaşadık sonra kendimi silkeledim aklıma gelince kendimi başka şeylere verdim çünkü hersey Allahtan

Doğru valla her şey allahtan.bende kafam dagilsin DİE baska şeylere takiyorm bi ara eşime takmistim çok şükür kendime gelen yeni evliyiz en doğrusu şimdilik evliliğin tadini cikarmak çocukta olur zamanla .istemeyen insanların hemen çocuğu oluyo demek stres yapmamak lazim.E="emine burak, post: 40033512, member: 653166"]Bu soğan kürü nden de çok korkuyorum pko hastaları hamile kaldığını çok zor anlarlarmis ya hamileysem bebek düşer diye korkup bıraktım onu incir kürü yle bal Tarçın çörek otu kurunu denicem ama önümüzdeki ay Çünkü adanaya gidiyorum bu ay tedavi kaldı ben de hepimiz için çok dua ediyorum etmeye de devam edecem bi bakarsın birimizden birinin duası ulaşır sahibine moralini de yüksek tut evliliğini bile etkiler bi ara bende çok taktım eşimle ciddi sıkıntılar yaşadık sonra kendimi silkeledim aklıma gelince kendimi başka şeylere verdim çünkü hersey Allahtan[/QUOTE]
Dogru

Doğru valla her şey allahtan.bende kafam dagilsin DİE baska şeylere takiyorm bi ara eşime takmistim çok şükür kendime gelen yeni evliyiz en doğrusu şimdilik evliliğin tadini cikarmak çocukta olur zamanla .istemeyen insanların hemen çocuğu oluyo demek stres yapmamak lazim.E="emine burak, post: 40033512, member: 653166"]Bu soğan kürü nden de çok korkuyorum pko hastaları hamile kaldığını çok zor anlarlarmis ya hamileysem bebek düşer diye korkup bıraktım onu incir kürü yle bal Tarçın çörek otu kurunu denicem ama önümüzdeki ay Çünkü adanaya gidiyorum bu ay tedavi kaldı ben de hepimiz için çok dua ediyorum etmeye de devam edecem bi bakarsın birimizden birinin duası ulaşır sahibine moralini de yüksek tut evliliğini bile etkiler bi ara bende çok taktım eşimle ciddi sıkıntılar yaşadık sonra kendimi silkeledim aklıma gelince kendimi başka şeylere verdim çünkü hersey Allahtan
Dogru[/QUOTE]

Olan eslerimize oluyor zaten Allah razi olsun esimden çok sabırlı ve anlayışlı davranıyor çocuk olunca bu gunlerimiz i arayacağız bak demedi deme bunu hissediyorum :KK66:

merhaba kızlar doktordan geldım şimdi 5 günlük günde 1 tablet klomen kullanmıstım .21 gün prlaktin ve progsteronuma bakılcaktı degerlerim cok sukur güzel cıktı yumurtlamısım ama eşimin sperm sayısı azmıs tekrardan tetkik istedi eşimden tam ben düzeldim diyorum esşim cıktı.Napıcam bilemiyorum moralım cok bozuk :( :(

merhaba kızlar doktordan geldım şimdi 5 günlük günde 1 tablet klomen kullanmıstım .21 gün prlaktin ve progsteronuma bakılcaktı degerlerim cok sukur güzel cıktı yumurtlamısım ama eşimin sperm sayısı azmıs tekrardan tetkik istedi eşimden tam ben düzeldim diyorum esşim cıktı.Napıcam bilemiyorum moralım cok bozuk :KK43: :KK43:
hiç bozma moralını canım sperm sayısını arttıracak bı suru kur ve ılac var . belkı benm esımdede bu sorun vardr bı cok erkekte varmış. bizde haftaya doktora gıdecez esım ıcın. saracoğlu kecıboynuzunn bu sıkıntıya bırebır cozum oldugunu soyluyo sperm sayısını ve kalıtesını arttırıyomus.bende kecıboynuzu aldm fakat esım test yapmadan ıcırmek ıstemedm gercek degerler anlasılsın dıe. skma canını allah korusun ölü falan degıl, azmıs cogaltırsınuz:)

Back
X