klomen kullananlar ne haldesınız

emine burakontrolünde 805485 .!.:
Canim ben o söylediğin kuru hiç yapmadım sadece incir kuru yapmıştım baktım olumlu cevap vermedi bıraktım ama adet olmayı bekliyorum incir kuru ne tekrar baslicam bal Tarçın çörek otu kurunu bende merak ediyorum ama kimse tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyor herhalde bu ay bana iğneye baslicani söyledi bende çok tedirgin im moralim bozuk sende moraller nasıl doktor ne diyo yumurtalarin benim gibi hiç büyümedi mi :KK61:[/QUOTburakontrolünde kinci kontrolumde igne dedi direk esimde once ilacmi denesek daha erken deyince klomen vermisti gecen ay.yumurtalarm 16 mm catlamamis yeterince buyumemis dedi ama catlatma ignesi vermedi.sadce gun asiri iliski onerdi.bu ayda geciktm her zaman ki gibi gitsem biliyorm once tarlusal verecek adet olacam sonra ilac ve yumurta takibi.ama hormon almak istemiyorm bi yandan yuzumu sivilceler basmis durumda daha kotu olur die korkuyorum;( incir kurum bi haftaya bitiyo oyle doktora gidecem ve baska bi doktorada gorunmeyi dusunuyom

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bu incir kuru ne adetten önce başlasam bi sıkıntı olur mu sen hangi ildesin ben giresundayim fazla doktor seçme seçeneği m yok

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bu incir kuru ne adetten önce başlasam bi sıkıntı olur mu sen hangi ildesin ben giresundayim fazla doktor seçme seçeneği m yok
Canim adet in bittigi gün başlamak daha doğruo zaman yumurta oolusumu oluyor ve bu kur büyümesini sagliyo .ben 15 gün soğan yaptm 21 günde incir yapacak sonra bi hafta ara verip 21 gün daha yapacam.tabi ikinciyi yapmam için bi şekil de adet olmam gerekiyor. Bu arada ben diyarbakirdayim burda bi suru iyi doktor var seçenek çok:)

Canim adet in bittigi gün başlamak daha doğruo zaman yumurta oolusumu oluyor ve bu kur büyümesini sagliyo .ben 15 gün soğan yaptm 21 günde incir yapacak sonra bi hafta ara verip 21 gün daha yapacam.tabi ikinciyi yapmam için bi şekil de adet olmam gerekiyor. Bu arada ben diyarbakirdayim burda bi suru iyi doktor var seçenek çok:)

Anladim canım sagol bende sivilce yapmadı inşallah iyi aklına yatan bi doktor bulursun doktora gidince bilgilerini Paylaş benimle bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberler verirsin iyi geceler

arkadaslar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. doktor yeternce gelişmemiş dedi ama ilişki tarihleri verdi. adetlerim düzensiz normalde 40 gün filan . bugün 32. günümdeyim ve hafif leke geldi. gebelik testi de yaptım silik çizgi çıktı. acaba adet kanamam mı bu. boğazlarım cok kötü doktor ilaç verdi
antibiyotik filan. kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum ne yapmam lazım sizce :( tekrar doktora 2 gün sonra için randevu aldım..

arkadaslar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. doktor yeternce gelişmemiş dedi ama ilişki tarihleri verdi. adetlerim düzensiz normalde 40 gün filan . bugün 32. günümdeyim ve hafif leke geldi. gebelik testi de yaptım silik çizgi çıktı. acaba adet kanamam mı bu. boğazlarım cok kötü doktor ilaç verdi
antibiyotik filan. kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum ne yapmam lazım sizce :KK43: tekrar doktora 2 gün sonra için randevu aldım..[/QUO

ilaçları veren dr ye gebelik testinden bahsetti mi ? bahsetmediysen kullanma derim tuzlu su ile gargara falan yap ...bende klomen kullandığım ilk ay kimyasal gebelik oldu kahverengi lekelenmem oluyodu testim pozitifti ahh ahhh ..malesef düşük ile sonuçlandı inş. hamilesindir ve bebişin sna sıkı sıkı tutunur...

amin canım inşallah :( hayır acil e gittim zaten cok kötü idim gebelik riski olabilir fialn da demedim dktor a. sonra eve gelip bi test yapayım dedim ilaç almadan. öyle silik çizgiler gördüm..

amin canım inşallah :KK43: hayır acil e gittim zaten cok kötü idim gebelik riski olabilir fialn da demedim dktor a. sonra eve gelip bi test yapayım dedim ilaç almadan. öyle silik çizgiler gördüm..[/QUOT
antibiyotik kullanma derim ...yarın hemen kan ver bence kan testi en iyisi .sonuca göre takip eden dr kimse ona danısırsın.

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. Bende bu ay klomen kullandım 5gün önce de çatlatma iğnemi oldum. İki yumurtam gelişmişti.Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum kafayı yemek üzereyim :KK42:

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. Bende bu ay klomen kullandım 5gün önce de çatlatma iğnemi oldum. İki yumurtam gelişmişti.Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum kafayı yemek üzereyim :KK42:
Hadi hayirlisi canım ben de geçen ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldu iki yumurtam gelişmişti 21 mm falan olmuştu gebe kalamadim gittim tekrar meğer prolaktin yuksek mis şimdi prolaktin düşürmek için ilaç kullanıyorum. Senin yumurtalar kaç mm. Sonucu öğrenince yaz buraya

Merhaba arkadaşlar ,
Ben pko hastasıyım adetlerim çok düzensiz , bu ay klomene reglimin 4. günü başladım dr. 5 gün günde 1 defa verdi. Yumurta takıbı içinde cagırmadı.Sadece adetinin 21. günü gidicem prolaktin ve progesteron değerlerime bakılıcak .Adetimin 12-14-16-18 günleri iilişkide bulunmamı söyledi.Ben bir şey anlamadım böyle bir surumla karşılasan varmı?

Merhaba arkadaşlar ,
Ben pko hastasıyım adetlerim çok düzensiz , bu ay klomene reglimin 4. günü başladım dr. 5 gün günde 1 defa verdi. Yumurta takıbı içinde cagırmadı.Sadece adetinin 21. günü gidicem prolaktin ve progesteron değerlerime bakılıcak .Adetimin 12-14-16-18 günleri iilişkide bulunmamı söyledi.Ben bir şey anlamadım böyle bir surumla karşılasan varmı?
Yumurta takibi için nasıl çağırmadı anlamadım sonuçta klomen ise yaradı mi kaç yumurta gelişti ona bakması lazimdi ayrıca adetin 2. Ya da 3. Günü prolaktin bakılması daha iyi diye biliyorum

bende anlam vermedım bılmıyorum carsamba günü gidicem ne olucak bir bildiği vardır heralde dr dıe dusunuyorum ama baştan sağma yaptı gibimide gelmiyor değil.

bende anlam vermedım bılmıyorum carsamba günü gidicem ne olucak bir bildiği vardır heralde dr dıe dusunuyorum ama baştan sağma yaptı gibimide gelmiyor değil.
Valla canım ben de artık emin konuşamiyorum çünkü kurtaj oldum bir yıl geçti hamilelik yok geçen ay başka bi doktora gittim prolaktin hormonuma bakılmamis dedi ve yapıldı yüksek çıktı süt hormonu engelliyor dedi. Düşün yani kaç aydır gidiyorum kimse yapmadı ne diyeyim doktora dedim o da bilmiyorum niye yspamadik larını belki de ben vesile olurum dedi. Inşallah dedim

Valla canım ben de artık emin konuşamiyorum çünkü kurtaj oldum bir yıl geçti hamilelik yok geçen ay başka bi doktora gittim prolaktin hormonuma bakılmamis dedi ve yapıldı yüksek çıktı süt hormonu engelliyor dedi. Düşün yani kaç aydır gidiyorum kimse yapmadı ne diyeyim doktora dedim o da bilmiyorum niye yspamadik larını belki de ben vesile olurum dedi. Inşallah dedim

canım buda benım kacıncı dr. 1 senedir olmuyor aralıkta hamile kaldım kimyasal gebelikmiş .Bir varmış Bir yokmuş gibi oldu. 2 gün içinde değerim düştü hastalandım.Banada prolaktin yüksek dedi 21. günü bakıcakmış onada anlamıyorum ben artık cok zorlastı hamile kalmak rabbim aratmasın bir an önce versin...

canım buda benım kacıncı dr. 1 senedir olmuyor aralıkta hamile kaldım kimyasal gebelikmiş .Bir varmış Bir yokmuş gibi oldu. 2 gün içinde değerim düştü hastalandım.Banada prolaktin yüksek dedi 21. günü bakıcakmış onada anlamıyorum ben artık cok zorlastı hamile kalmak rabbim aratmasın bir an önce versin...
Amin canım inşaallah hepimiz yaşarız l mutluluğu birbirimize de dua edelim

Benim 20mm iki yumurta gelişmişti. Prolaktine ne zaman bakılıyor. Ben adetin 3.günü hormon testi vermiştim bi sorun yok demişti. Daha 10 gün var adetim bekledikçe ümitleniyorum sonra üzülüyorum yaa:KK42:

merhaba bende klomen kullandım geçen ay günde 2 tane yumurtalar gelişmedi bu ay günde 3 tane kullandım bugün gittim yumurtalar aşırı buyumus 40 mm olmuş dedi dozu düşürelim gelecek ay dedi ne yapsam bilmiyorum yaaa

Back
X