- 14 Nisan 2014
- 38
- 19
- 18
- Konu Sahibi gamzeli es
-
hiç bozma moralını canım sperm sayısını arttıracak bı suru kur ve ılac var . belkı benm esımdede bu sorun vardr bı cok erkekte varmış. bizde haftaya doktora gıdecez esım ıcın. saracoğlu kecıboynuzunn bu sıkıntıya bırebır cozum oldugunu soyluyo sperm sayısını ve kalıtesını arttırıyomus.bende kecıboynuzu aldm fakat esım test yapmadan ıcırmek ıstemedm gercek degerler anlasılsın dıe. skma canını allah korusun ölü falan degıl, azmıs cogaltırsınuz:)
Canım H8c bozma moralini sayısının az olması bir şey değil ilaçlarla düzeliyor bi yakınının öyleydi eşi ilaç kullandı oldu hatta 2 çocukları var şimdimerhaba kızlar doktordan geldım şimdi 5 günlük günde 1 tablet klomen kullanmıstım .21 gün prlaktin ve progsteronuma bakılcaktı degerlerim cok sukur güzel cıktı yumurtlamısım ama eşimin sperm sayısı azmıs tekrardan tetkik istedi eşimden tam ben düzeldim diyorum esşim cıktı.Napıcam bilemiyorum moralım cok bozuk
Canım H8c bozma moralini sayısının az olması bir şey değil ilaçlarla düzeliyor bi yakınının öyleydi eşi ilaç kullandı oldu hatta 2 çocukları var şimdi
Evet keçiboynuzu iyi geliyormuş avokado ve kivi de yesin iyi diye biliyorumİnşallah canım suan için ilaç falan demedi bende dogal yolla yiyecekler falan araştırıyorum.keçiboynuzu kürü falan ne bulursam yapıcam artık ...
bence herseyı kullanma canım kecıboynuzunu kesın yaptr bide havuç kürü yada suyunu onerırım ınternettede bu konu için çakşır kökü yazmıslar arastr istersen . en fazla ıkı kur yap aynı anda .İnşallah canım suan için ilaç falan demedi bende dogal yolla yiyecekler falan araştırıyorum.keçiboynuzu kürü falan ne bulursam yapıcam artık ...
slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozulduBen kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim
slm canım nasılsın . tatılın bittimi.bende enson 30 ocakta adet görmüştüm ya baktım olmuyo cuma doktora gittim ve moralım cok bozuldu . pko ın ılerı duzeyde doğal yollarla olması cok zor dedı söktürücü verdı adet olunca ıyı bı tup bebek merkezınde ıgne tedavısıne basla dedı . klomen sende etkı etmez ilerlemeyen pko ıcın verılıyo dedı.bende bılmıyorm hatamı yaptım ama iş yerınden bes arkadasım bı kadına gıttı bı arkadasım 4 yıl ugrasıyodu 2 kez asılama yaptı dıgerlerıa en az iki yıl ugrasıyolardı . allahın ısteğiyle o kadın hepsıne vesıle oldu ve sonrakı ay hamıle kadılar hatta 4 yıl ugrasan dogrdu 40 bitti yıne gıttı kadına sımdı 4 aylık hamıle bende gıttım valla kadın suana kadar görduklerımın arasında durumu kıstlerı en kotu olan sensın dedı bı ıkı kur ve bılmedıgım cam sakızına benzer bı sey verdı . kuru 5 gun içtim adet oldum ins olumlu sonuc alırım ya gercekten moralım bozulduBen kendiliğinden hiç adet olmadım ilk zamanlar progestan kullanıyordum şimdi de doktor duphaston verdi onu içip öyle adet oluyorum bir buçuk yıllık evliyim sen kaç yıllık sin canim
bu ay 2. sini yaptırdık yine olmadı bakalım hayırlısıarkadaslar merhaba klomen kullananlar durumlarını bi yazsınlar bakalım. klomen kullanırken yanında ek neler yapıyosunuz falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?