klomen kullananlar ne haldesınız

Arkadaşlar bugün iğnenin 12.gün test sonucu 1,75 adetime 4 gün var sizce ne durumum

Arkadaşlar bugün iğnenin 12.gün test sonucu 1,75 adetime 4 gün var sizce ne durumum
canım yeni başladım bende tedaviye yorumları da okuyarak bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum :) kan testi mi yaptırdığın hangi sonuç cahilliğimi mazur görün yeniyim bu işlerde :)

canım yeni başladım bende tedaviye yorumları da okuyarak bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum :) kan testi mi yaptırdığın hangi sonuç cahilliğimi mazur görün yeniyim bu işlerde :)
9. Gün idrar testi sonucu ıkıncı çizgi çok silinti , 10. Gün ikinci çizgi çok silinti , 11. Gün yine idrar testinde ikincisi silinti 12. Gün kan testi yaptırdım. 1,75 çıktı. 5 altı negatif diye biliyorum ama yinele acaba mı diyorum

9. Gün idrar testi sonucu ıkıncı çizgi çok silinti , 10. Gün ikinci çizgi çok silinti , 11. Gün yine idrar testinde ikincisi silinti 12. Gün kan testi yaptırdım. 1,75 çıktı. 5 altı negatif diye biliyorum ama yinele acaba mı diyorum
Bence geç döllenme o yüzden az çıkıyor. Yada kimyasal oldu cnm degerin yüksekti düşmeye başladı:(

Hayırlısı neyse o olsun bakalım diyorum da bır taraftan da çok istiyorum. Sabah eşim uyurken gidip geleyim dedim sonuca göre Söylemek istedim erkenden uyanacağı tuttu . Mecburen anlatmak zorunda kaldım test yaptıracağımı o hali bile çok sevindi uçtu resmen mutluluktan, sevinme diye söyledim ama işte sonuç ortada, çok canım sıkıldı sonuca

Arkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
içime inanılmaz su serptin çok teşekkürler.doktor büyür çatlar demedı bende acıkçası hem korktum hem üzüldm.ocak ayıda olumsuz geçti . buay soğan kürüne başaldm bitti. incir küründede4 günüm umarım ben ve diğer arkadaşlarım rabbimin izniyle olumlu sonuçlar alırız.

ben klomenn yanında bi şey yapmadı ama bittikten sonra hasta olduktan sonra sogan suyunu bıtırdm şimdide incir küründeyım . bakalım hayırlısı

klomenle hamile kalan arkadaşlar regl dönemine yakın adet ağrısı gibi ağrılarınız oldu mu

ben de klomen kullandım bittikten 5 gün sonra doktora kontrole gittim ve 3 yumurta oluşmuş ve en büyüğü 16 mm idi. doktor da 'normali 18 mm, sen bir gün daha bekle biraz daha gelişsin, iğneyi yarın vurdur' dedi. ben de öyle yaptım şimdi günümü bekliyorum. yani senin yumurtan da bir iki gün içinde yeterli boyuta ulaşmıştır. sıkma canını.
peki canım sence bana neden igne vermedı. geliştimi bilemiyorm tek bildiğim hamile kalamadm:)

peki canım sence bana neden igne vermedı. geliştimi bilemiyorm tek bildiğim hamile kalamadm:)

hmm valla bilemedim ki şimdi canım:KK64: boş tahminde de bulunmak istemiyorum açıkçası ama kk da okuduğum kadarıyla her klomen kullanana iğne vermiyorlarmış, çatlama problemin yoktur belki de, bilemiyorum :) ben de geçen ay hamile kalamadım maalesef, ikinci klomen+iğne sonrası çalışmalardayız :KK66:

hmm valla bilemedim ki şimdi canım:KK64: boş tahminde de bulunmak istemiyorum açıkçası ama kk da okuduğum kadarıyla her klomen kullanana iğne vermiyorlarmış, çatlama problemin yoktur belki de, bilemiyorum :) ben de geçen ay hamile kalamadım maalesef, ikinci klomen+iğne sonrası çalışmalardayız :KK66:

[QUOTehtem3149, post: 39540533, member: 655938"][/QUOTE]
Peki klomen kullanırken yada sonrasında soğan ve incir kuru denednmi.inşallah bu ay hepimiz bebislerimize kavusuruz:)

hayır canım başka hiçbir şey uygulamadım. sadece klomen. o kürleri çok duydum ama ne işe yaradıklarını bile bilmiyorum :D inş hepimiz bu ay hamile kalırız canım :)

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben:KK43:

Merhaba Canım yazdiklarinda kendimi gordum bende seninle aynı duyguları yaşıyorum geçen ay klomen kullandım gelişmedi bu ay yine kullandım bitti yarın kontrolum var inşallah büyümüş tür Allahim hepimize en hayirlisini versin insallah senin durumun nasıl tekrar klomen kullandım mi

Merhaba Cici yazdiklarinda kendimi gordum bende seninle aynı duyguları yaşıyorum geçen ay klomen kullandım gelişmedi bu ay yine kullandım bitti yarın kontrolum var inşallah büyüolsun ür Allahim hepimize en hayirlisini versin insallah senin durumun nasıl tekrar klomen kullandım mi
Yok canm bu ay doktora gitmedm inanirmisn 6 yildr hasta olmak icin hep ilaç kullanım b u ayda soğan kuru yaptm sşimdide incire basladm artik bu ayda boyle devam.inşallah bu şekil yumurtalarm buyur ve çatlar.rabbim sennde yardmcin olsun sonuçlar güzel cikar insallah

kızlar meraba klomen biteli 11 gün oldu hiç bi belirti yok :( daha erken biliyorum ama test yapsam çıkmazmı varsa silik çizgi flan beklemek çok kötü :(

Yok canm bu ay doktora gitmedm inanirmisn 6 yildr hasta olmak icin hep ilaç kullanım b u ayda soğan kuru yaptm sşimdide incire basladm artik bu ayda boyle devam.inşallah bu şekil yumurtalarm buyur ve çatlar.rabbim sennde yardmcin olsun sonuçlar güzel cikar insallah

Anladim canım Allah yardımcımız olsun insallah birgün kendimizi dualarımizi yaşarken buluruz (amiiiiiiin) sen kaç yıllık evlisin klomen tedavisini kaç ay uyguladın ben bir buçuk yıllık evliyim canim

Back
X