klomen kullananlar ne haldesınız

evde yapılan testlerde 2 gün öncesinden az çok belli oluyormuş sanırım. ben günüm geldiğinde eğer olmazsam evde test yapcam 2gün geçerse de kan tahlili :)

evde yapılan testlerde 2 gün öncesinden az çok belli oluyormuş sanırım. ben günüm geldiğinde eğer olmazsam evde test yapcam 2gün geçerse de kan tahlili :)
ayın 26 sında yapcam bende :) inşallah görürüm silik çizgiyi gerçi önceden görmüştüm gebelik çıkmadı kanda ama inşallah vardır bu sefer

ben dayanamadım dün yaptım negatif :KK61: ama umut işte gelmesin diye bekliyorum belki mucize olur :KK55:

canım pztsiyi bekle, belki testte çıkmamıştır belli olmaz ;)

Anladim canım Allah yardımcımız olsun insallah birgün kendimizi dualarımizi yaşarken buluruz (amiiiiiiin) sen kaç yıllık evlisin klomen tedavisini kaç ay uyguladın ben bir buçuk yıllık evliyim canim[kullandm Canm ben agustosta evlendi daha erken biliyorum ama pko dan yillqrdr cekiyirm daha ilaç kullanmadan hasta olamadm.bu yüzden çocuk için şimdiden ugrasiyom.doktorm direk bqnq iğne tedavisi dedi biz bi kkaç ay ilaç la deneyelim daha erken dedik.bi ay kullandm olumsuz olunca bu ay doğal yollara basvurdm.olmazsa tedaviye devam:(

Daha çok yenisini tatlım üzme kendini bana da herkes yenisini diyor kafana takma olur diyor ama biz hemen olsun istiyoruz Allahım hayirlisini versin bende kontrolden yeni geldim yumurtam 10 mm olmus dedi salı günü tekrar çağırdı bakacak büyümüş mu diye dua ediyorum inşallah buyur doktor sınırda dedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :KK42:

Daha çok yenisini tatlım üzme kendini bana da herkes yenisini diyor kafana takma olur diyor ama biz hemen olsun istiyoruz Allahım hayirlisini versin bende kontrolden yeni geldim yumurtam 10 mm olmus dedi salı günü tekrar çağırdı bakacak büyümüş mu diye dua ediyorum inşallah buyur doktor sınırda dedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :KK42:

İnşallah senin bu ay hemen buyur catlar iğneye falan gerek kalmaz benim de 16 mm ama doktor yeterli değil demişti. Bence canm sen hemen bugün incir kuru yap inan hic bi yan etkisinde yok yarari muhakka olur

emine burak .!.:
Nasıl Yapiliyo canım ben bilmiyorum
Canm vakit kaybetmeden bugun yap sali günü inş büyüdüğünü gorecen.iki buçuk su bardagi hazir suyu kaynat sonra içine yikadigin 7 inciri at agzi kqpqli 15 dk kaynat . sonra süz suyunu AC karnina iç. Ayni anda icmesende olur sabah öğlen bolupte icebilirsin. Dene bence ben çok arastrdm bi çok kişi bu sekil yapip olumlu sonuç almis . benmde incir kurum de 5ggunum .küre baslaman için en uygun zamandasin

Back
X