klomen kullananlar ve hamile kalanlar lütfen yardım lütfeennnnnnn....

begonya1234

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
15
0
16
Tekirdağ
mrb arkadaslar .... ben adet duzensızlıgı ve bebek ıstemı yuzunden dr a gıttım.dr bana adet olayım dıye bır ılac vedı ve bıttı adet oldum ben. bana adetın 4 gunu gel demıstı bende gıttım bana klomen ve dıaformın verdı . klomen bıtınce 5 gun sonra kontrole gel dedı. fakat benım merak ettıgım şu bundan sonraki aşamalar ne ığnesız çatlama oluyormu? belırtılerı ney? bu 2 gundur ates basıyo ya kasıklarımdada sankı sıs bısıler var gbı arıo neden acaba..................yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar

merhaba yumurtalıklarınız ilaca yanıt verdi ise folikül geliştireceketir doktorunuzun kontrole çağırdığı vakte kadar hızlı bir büyüme göstermezse doktorunuz belki çatlatma iğnesiyle çatlama yapabilşir. kendikendinize ancak ciddi kasık ağrısı hissederseniz çatlamanın olduğunu anlayabilirsiniz. sevgiler.

doktor hanım merhaba bu ay hsg çekildim tüplerim açık çıktı ve adetimin son günü klomen kullanmaya başladım günde 2 tane 11. gün gittiğimde yaklaşık 16 mm di ve bügün yani 13. gün 19 mm di yumurtam doktor rahim kalınlığında çok güzel dedi yarin 20 mm olur ve çatlatma iğnesi yazıyorum yarın 11 gibi vurul dedi ama kaç saat sonra ilişki öneriliyo onu tam anlamadım yarın 11 gibi vurulursam ilişki ne zaman olmalı

merhaba çatlatma iğnesinin ardından 34-36 saat sonra yumurtanın çatlaması gerekir doktorunuz hatırlatmıştır belkı gözden kaçmıştır iğneden sonraki gece ilişki ve sonrasındaki günlerde 1-2 gün önerilir. sevgiler.

klomen bıttı bır hafta sonra kontrole gıttım doktor benden hormon testı ıstedı yumurtalarım cok ıyıymıs hormon testınde e2(estradıol)324,0 tsh 1,6 prolaktin 11,5 cıktı dr cok guzel bu hafta hamıle kalıcan hafta dıe cok umıtlı konustu bıde ılac yazdı progestan 200 mg yedı gun yanı hamıle kalıcam hafta ıcınde sabah aksam kullanmamı soyledı ama benım kasıklarım ve belım arıyo acaba bu ılacı neden verdı ve bu bel ve kasık arıları neden var cok sıddetlı deıl acaba adetmı olucam hamıle kalamıcakmıyım cvp ıcın tesekkurler

benim adetlerim düzenli yumurtlama sorunumda yok gecen ay 21. günde pgn test sonucum 21.66 çıktı ama drum bana klomen 50 mg verdi adetimin 3. günü başladım hergün 1 tane içtim adetimin 9 .günü 3 tane yumurtam oluştuğunu öğrendim soldaki 15 mm sağdakilerde 8 ve 10 mm adetimin 11. günü yine çağırdı bu sefer soldaki 19 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi onuda vurdurdum akşam 10 da 36 saat sonra ilişki dedi fakat ben 15 saat sonra ilk ilişkimi yaşadım sonrada 1 gün arayla 2 defa daha ilişkiye girdim adetimin 16. gününden sonra birdaha ilişkiye girmedim.
şuan adetimin 20. günü yarın yine doktora gideceğim sanırım pgn testi yapacak bazı belirtilerim var ama adette olabilirim bilemiyorum şimdi benim anlamadığım ben zaten yumurtluyorum düzenli adet gördüğüme göre yumurtam çatlıyorda o zaman ne gerek var bu ilaca:26:

Son düzenleme:
merhaba doktorunuz yumurtalığınızı uyarıp gelişimi tamamlanınca çatlatıp ilişki önermiş. burada yanlış birşey yok. eğer tedavinin gerekliliğini soruyorsanız onu bana değil sizi muayene edip buna ihtiyaç gören doktorunuza sormalısınız. daha doğru cebı alırsınız. dilerim gebe kalırsınız. bolşans.

merhaba bu ilaç progesteron desteğidir ve gebe kalmak için vucudun salgıladığı hormondur ve gebelik oldugunda da salgılanmaya devam edilir. doktorunuz destek için vermiş, sıkça kullanıyoruz. devam ediniz. sevgiler.

merhaba sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkürler çalışma hayatınızda başarılar dilerim hayırlı gunler....

hocam çok haklısınız işte 4.5 yıl sonra bi tedavi uygulanınca ne olduğumu şaşırdım benim erkeklik hormonlarım yüksek olduğu için belkide bu tedaviyi beklemiyordum.
şimdi dün benim adetimin 21. günüydü dra gittim pgn ile gebelik testi yaptırdı henüz çok erken ama gelmişken bakalım dedi pgn 30.96 hcg ise 3.76 çıktı dr daha görmedi kağıtta şöyle yazıyor hamile olmayan 0.5-2.90 şimdi benim 2.90 dan yüksek ama 5 genelde gebelik olarak sayılıyor ya aklım karıştı ayrıca iğne vurduralı 10 gün olmuştu sizce gebelik olabilirmi yoksa iğnenin etkisimi tekrarlatmayı düşünüyorum testi ama sizce umut varmıdır?

merhaba ikisi de mümkün bu nedenle adet gecikmenizi bekleyip testinizi tekrar yaptırmalısınız. iyi habrelerinizi bekl,iyorum

merhaba ikisi de mümkün bu nedenle adet gecikmenizi bekleyip testinizi tekrar yaptırmalısınız. iyi habrelerinizi bekl,iyorum

benim bu hafta yumurtlama donemim 2 gün önce yani. 25'n de bitti fakat sağ kasığımda ara ara bıçak batması gbi hafif ağrı oluyo belimdede oluyo fakat belim biraz fazla ağrıyo. ara sıra sol kasığımda ağrı başlıyo ara arada ağrı şiddetleniyo bunun nedeni hala yumurtlamanın hala sürmesimi? Dr. ma sordum bu ıyıye ısaret eder dedı. Ama bide sizden öğrenmek istedim, bide ara ara duru bi akıntım oluyo ve Dr. bana 10 gün beklicez dedi yani 10 gün sonra test yapayımmı? cıkarmı kanda 10 gun sonra.Bu agrıların sebebı ney acaba

cevap verırsenız sevınırım ıyı gunler

oncelıkle ıyı gunler benım yumurtlama haftam nısanın 26 sında bıttı ve ben 27-28-29 nısanda sag kasıkta ve belde agrılarım devam ettı. fakat bugun ayın 30 u benım kasıkta agrı yok goguslerde bır belırtı yok sadece gogus uçlarıma dokundugum zaman hafıf bır sızlama oluyor sıslık yok ama bıde belde agrı var ve adetıme 5 gun var sızce tutmadımı? herkeste farklılık gosterırmı?

Merhaba sonucunuzu öğrenebilmek için adet gecikmenizi beklememiz gerekecek. şimdi birşey söyleyebilmek için erken. Sevgiler.

merhaba sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkürler çalışma hayatınızda başarılar dilerim hayırlı gunler....

benım adetım nısan 4 te basladı 9 da bıttı smdı ben test yapmalımıyım veya nezaman yapayım adetlerım duzensızdı zaten dr m gecen ay adet sokturucu bır ılac vermıstı oyle adet olmustum .... yardımcı olursanız sevınırım sımdı test yapsam cıkarmı kandan veya ıdrardan

tugcecım mrb bu hsg devlet hastanesınde cakılıomu sen nerde cektırdın malıyetı ney yardımcı olursan sevınırım gercı ben hala beklıyorum 5 gunum var ama bakıcaz bıde hsg ıstıyorum ondan sordum

kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.

tugcecım mrb bu hsg devlet hastanesınde cakılıomu sen nerde cektırdın malıyetı ney yardımcı olursan sevınırım gercı ben hala beklıyorum 5 gunum var ama bakıcaz bıde hsg ıstıyorum ondan sordum

canım bizim burda araştırma hastaneleri çekiyodu yanlız ben oranın doktoruyla konuştum bana hiç uğraşma burayla biz kendi hastalarımıza öncelik tanıyoruz ayriyetten sana gün vercez falan filan 4-5 ay beklersin dedi bende özel bölge hastanesine gittim 300 küsüre çektirdim anestesiz tabi araştırırsan 200 falanda bulursun benim eşimin güzel bi yer olsun temiz olsun dedi o yüzden biz orayı seçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…