Aşılama Klomen kullananlar ve rahim filmi cektirenler yardimci olurmusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende rahim filmini anestezili çektirdim, hiçbir şey duymadım, birazcık kanamam oldu, tüpler açık çıktı.Önümüzdeki ay yumurtalık takibine girecektim, gerek kalmadı şuan hamileyim. Arkadaşlar bu işin sırrı sadece stres yapmayın düşünmeyin olacakmı olmayacakmı diye aklınızdan geçirmeyin yeter. Ben bir sonraki aydaki yumurtalık takibine odaklıydım. Sonrasında gecikmenin 5. gününde dayanamadım test aldım yaptım ve pozitif çıktı. İnanamadım kan tahlilini yaptırdım oda pozitif. Şimdi ne kadarlık oldğunu öğrenmek için birkaçgün içinde tekrar gideceğim kan tahliline. Anlayacağınız arkadaşlar stres yok

Bende rahim filmini anestezili çektirdim, hiçbir şey duymadım, birazcık kanamam oldu, tüpler açık çıktı.Önümüzdeki ay yumurtalık takibine girecektim, gerek kalmadı şuan hamileyim. Arkadaşlar bu işin sırrı sadece stres yapmayın düşünmeyin olacakmı olmayacakmı diye aklınızdan geçirmeyin yeter. Ben bir sonraki aydaki yumurtalık takibine odaklıydım. Sonrasında gecikmenin 5. gününde dayanamadım test aldım yaptım ve pozitif çıktı. İnanamadım kan tahlilini yaptırdım oda pozitif. Şimdi ne kadarlık oldğunu öğrenmek için birkaçgün içinde tekrar gideceğim kan tahliline. Anlayacağınız arkadaşlar stres yok

Maşallah Allah tamamına erdirsin işalllaahhhhhh:nazar:çok haklısın ben ağustosda tüp bebek yaptırmak zorunda olduğumuzu öğrendim.sperm sayımız 1 milyon:58:ama buna da şükür hiç olmayan var şükür halimize diyoruz.21 eylül reglimde tüp denedim negatif:bu ay boş geçmeyelim diye aşılama yapacağız sonra olmadı yine tüp biz sebeplere yapışacağız ama olması gereken zamanda olacak inancımız tam çok şükür.olmuyosada vardır Rabbimin bildiği;)bende çok stres yaptım ve ilk denememin katili oldum:9:stres yok artık.biz çalışır gerekeni yaparız.o ayrı ama stresss yok,kafayaaa takmak yok;)):71:bu arada rahim filmi tüp kesin sayınız şu dediği an çekildim ağlaya ağlaya girdim ve acıdan öldümmmmm:52:ANESTEZİLİ OLUUUNNNNNN:52:

Back