• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama klomen kullananlar yardım eder misiniz lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi miyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bunlar adettin üçüncü günü olan değerlerim canım. Onuncu gün bugün sadece ultrasyon baktı ama klomende daha dün bitti ertesi günü çağırdı hemen ilkin vajinal utrasyon bakacam görünmüyor böyle dedi istemedim bol su iç sıkış gel dedi gittim hiç büyümemiş yumurtaların şimdi östrojen baktırsamda boş dedi ve perşembe yine çağırdı ben klomen ilk kez kullanıyorum ve bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası det 10.cu gün 25 ocakta oldum 30 günde bi oluyorum
vajinal ultrason kötü korkunc birşey dehildir . lutfen hazırlıksıx bile olsan utanma. orada tuy oldugunu tum dunya bilir.

Merhaba canim ben de bu ay klomene basladim . Beni 13. Gun cagirdi doktor. Esimde hareketsizlik var. benimkiler ne durumda kontrolde ogrenecegiz.

Merhaba canim ben de bu ay klomene basladim . Beni 13. Gun cagirdi doktor. Esimde hareketsizlik var. benimkiler ne durumda kontrolde ogrenecegiz.
Beni niye erken çağırdı ki anlamadım inşallah benimde perşembeye kadar büyür

Karından ultrasonla yumurtaya bakıldığını hiç duymadım valla.Büyümüştür ama net görememiştir.

Beni niye erken çağırdı ki anlamadım inşallah benimde perşembeye kadar büyür
Belki daha sik kontrol etmek istemistir
Ben devlet hastanesine gidiyorum cok yogun iki uc kisi ayni anda aliyor
Ama doktorum iyi oldugu icin devam etmek istedim

Karından ultrasonla yumurtaya bakıldığını hiç duymadım valla.Büyümüştür ama net görememiştir.
İnşallah ya hata ettim işte keşke vajinal baktırsaydım çok pişman oldum valla geçen ayda bu şekil baktı çokta güzel bi yumurtan oluşmuş inşallah hamile kalacaksın dedi sonra adet oldum gittim kist olmuş o dedi tahlil yaptırdı klomen başlattı

İnşallah ya hata ettim işte keşke vajinal baktırsaydım çok pişman oldum valla geçen ayda bu şekil baktı çokta güzel bi yumurtan oluşmuş inşallah hamile kalacaksın dedi sonra adet oldum gittim kist olmuş o dedi tahlil yaptırdı klomen başlattı
Senin adetin düzenliyse yumurtlama takibinde işin ne Can'ım.Yumurtlama testi kullan daha iyi.Boşuna ilaç alıyorsun böyle.

Belki daha sik kontrol etmek istemistir
Ben devlet hastanesine gidiyorum cok yogun iki uc kisi ayni anda aliyor
Ama doktorum iyi oldugu icin devam etmek istedim
Yani ilaçtan hemen sonra büyümemiş olması normal midir bakayım olmadı bende doktor değişecem bekarkende bu doktora gidiyordum hep pko olduğu için bi sıkıntım yoktuda doktorla alakalı sanırım adamda yine suç yok suç benim birazda ben istemedim normal ultrason baktı adam

Senin adetin düzenliyse yumurtlama takibinde işin ne Can'ım.Yumurtlama testi kullan daha iyi.Boşuna ilaç alıyorsun böyle.
Pko var bende canım geçen ay ilaç falan kullandırmadı yumurta oluştu progesteronumda 15.30 çıktı hatta ama adet gördüm o yumurta kist olmuş dedi klomen verdi işte

Pko var bende canım geçen ay ilaç falan kullandırmadı yumurta oluştu progesteronumda 15.30 çıktı hatta ama adet gördüm o yumurta kist olmuş dedi klomen verdi işte
Can'ım değerinde Pko Yu gösteren birşey yok lh yüksek degil ki normal.Nerden çıktı Pko olduğun

sen bu dokt. degiştir. kist olmuş sa akabinde hrmen klomen e baslanmaz...
sallamış..

sallamış..
O da ilkin değerlerin normal çıkmazsa başlamam dedi sonra bi e2 düşük çıktı başlatabilirim dedi şuan değerlerim iyi e2 hariç ama ben 16 yaşıdan beri pkoluyum maalesef canım gitmediğim doktorda kalmadı çok şükür biraz kiloda verince biraz dediğim 17 falan adetler düzene binmeye başladı bu kistide pek takma pkoda oluyor biliyorsun diyince bende çok bi umursamadım açıkcası

Kist olsa adette gecikir.Çatlamazsa adet olamaz ki zaten.Şok oldum bunlar Nasıl doktor oluyor ya.
muhtemelen (tabii umarim) hastalara herseyi izah etmek zor geliyor...
gecistiriorlar. tek sorun kist varsa nasil klomen verdin.?
yarin bu dedigini hasta sorgularsa ne olacak,? gercekten kist varsa o kistin yanina 2. ci kisti de dizip kolye mi yapacaksin?
kafamda deli sorular :)
google doktorcukugu yapmayalim ama azicikda bazi seyleri okuyalim

O da ilkin değerlerin normal çıkmazsa başlamam dedi sonra bi e2 düşük çıktı başlatabilirim dedi şuan değerlerim iyi e2 hariç ama ben 16 yaşıdan beri pkoluyum maalesef canım gitmediğim doktorda kalmadı çok şükür biraz kiloda verince biraz dediğim 17 falan adetler düzene binmeye başladı bu kistide pek takma pkoda oluyor biliyorsun diyince bende çok bi umursamadım açıkcası
sen bu dokt. degistir.

sallamış..
Şu tedaviyi tamamlayayım öyle yapacam canım bi bu doktorla kalmayayım haklısın şu takibi bi yapsında başka bi doktor var devlet hastanesinde ona gidecem bide randevu alıp

muhtemelen (tabii umarim) hastalara herseyi izah etmek zor geliyor...
gecistiriorlar. tek sorun kist varsa nasil klomen verdin.?
yarin bu dedigini hasta sorgularsa ne olacak,? gercekten kist varsa o kistin yanina 2. ci kisti de dizip kolye mi yapacaksin?
kafamda deli sorular :)
google doktorcukugu yapmayalim ama azicikda bazi seyleri okuyalim
Canım normalde araştırmayan bir değilim ben bu konularda aşırı panik oluyorum doktor ne dediyse tamam havasına giriyorum buda çocuk isteğimle başladı çok mu üzerine düşüyorum bu konunun bilmiyorum ama dur diyemiyorum hemen bi panik

Back
X