• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama klomen kullananlar yardım eder misiniz lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi miyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Can'ım değerinde Pko Yu gösteren birşey yok lh yüksek degil ki normal.Nerden çıktı Pko olduğun
Lh agnucastonla düştü ama normalde de çok aşırı bi yüksekliği yoktu endokrinde baktırmıştım daha adetler düzensizken on civarı bişey çıktı şimdi beşe düştü çok şükür

doktırcuk bildigin sallamış
Arkadaşta geldi bugün onun yumurtlama dönemi progesteron ve fsh lh baktırdı fsh 1,94 çıktı progesteronda 16,33 sen bu ay dikkat et hamiile kakabilirsin fsh onu gösteriyor yumurtlamanda kaliteli olmuş dedi

Lh agnucastonla düştü ama normalde de çok aşırı bi yüksekliği yoktu endokrinde baktırmıştım daha adetler düzensizken on civarı bişey çıktı şimdi beşe düştü çok şükür
Kilo verince düşmüştür.Kilo varsa eğer.

Değişecem gerçekten niye bi doktora takılıyorsam artık agnucastonuda o vermişti faydasını görünce ha bu iyi tamam saçmalık işte benimki hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun moral oldunuz çok sağolun

Kilo verince düşmüştür.Kilo varsa eğer.
Canım ben iki sene önceye kadar 95 kiloydum her gittiğim pko diyip doğum kontrol hapı tutuşturdu avucuma ilaçsız adet olamıyordum doğum kontrol haplarıda aşırı kilo aldırdı bana sonra endokrine gittim o da pko var evet ama cüzzi miktardadır çünkü tahlilerin çok yüksek çıkmamış dedi matofin verdi brn daha öncede kullandım senelerce ama kilo vefdirmedi bunu anlattım ama bırakma bu seni yumurtlatacak dedi sonra 78 kiloya düştüm kilo gittikçe adetler düzene binmeye başladı şimdi çok şükür ilaçsız adet oluyorum taş çatlasa bi beşgün gecikme oluyor arada bir oda

Canım ben iki sene önceye kadar 95 kiloydum her gittiğim pko diyip doğum kontrol hapı tutuşturdu avucuma ilaçsız adet olamıyordum doğum kontrol haplarıda aşırı kilo aldırdı bana sonra endokrine gittim o da pko var evet ama cüzzi miktardadır çünkü tahlilerin çok yüksek çıkmamış dedi matofin verdi brn daha öncede kullandım senelerce ama kilo vefdirmedi bunu anlattım ama bırakma bu seni yumurtlatacak dedi sonra 78 kiloya düştüm kilo gittikçe adetler düzene binmeye başladı şimdi çok şükür ilaçsız adet oluyorum taş çatlasa bi beşgün gecikme oluyor arada bir oda
Normale dönmüştür o Zaman iyi olmuş zayıfladığın.Boyun kaç peki.Kilo etkiliyor bizleri ben de pkoyum çünkü

Normale dönmüştür o Zaman iyi olmuş zayıfladığın.Boyun kaç peki.Kilo etkiliyor bizleri ben de pkoyum çünkü
1.68 canım daha bi on kilo kadar vermem gerekiyor ama takıldı kaldı gitmiyor allah yardımcımız olsun. Brnim iki gündür beyaz akıntımda oluyor aslında bide çok hafif bi ağrı kasığımda bunuda söyledim normal dedi e bende biliyorum normal bu yumurtlama döneminde oluyor genellikle bu ay daha bi yoğun oldu yumurta büyümese olur mu ki bu kadar yoğun

1.68 canım daha bi on kilo kadar vermem gerekiyor ama takıldı kaldı gitmiyor allah yardımcımız olsun. Brnim iki gündür beyaz akıntımda oluyor aslında bide çok hafif bi ağrı kasığımda bunuda söyledim normal dedi e bende biliyorum normal bu yumurtlama döneminde oluyor genellikle bu ay daha bi yoğun oldu yumurta büyümese olur mu ki bu kadar yoğun
Büyüyor yumurta ondan o agrı merak etme.Peki tatlı şeker ekmek börek pilav kola çok yiyip içiyor musun

Büyüyor yumurta ondan o agrı merak etme.Peki tatlı şeker ekmek börek pilav kola çok yiyip içiyor musun
Ekmek günde 6 dilim falan yiyorum börekle tatlıyda aram yok sevmiyorum bi adet öncesi canım tatlı isterse o da çok nadir puding yapıp yiyorum çay çok içmem içersem iki tane atıyorum şeker bi çayda kahvede kullanıyorum yani onuda kullanmasam çok hoş olacakta ben ilk diyete başladığımda üç ay ağzıma ekmek sürmedim kolada içmiyorum pilav bir tek bulgur olursa yerim pirinç çok sevmiyorum

Sende var mı canım kilo sorunu benim kilo doğum kontrol haplarından oldu çoğu şişirdi duba etti beni çok şükür kurtuldum o ilaçlardan

Canım normalde araştırmayan bir değilim ben bu konularda aşırı panik oluyorum doktor ne dediyse tamam havasına giriyorum buda çocuk isteğimle başladı çok mu üzerine düşüyorum bu konunun bilmiyorum ama dur diyemiyorum hemen bi panik
bence de panik.
klomene bile gerek kalmadan belki gebe kalabilecek durumda olabilirsin.
ayrıca devlet hastanelerinin hepsinde aşılama yumurta takibi yapılmıyor.kadın hast. ve dogum hastanelerine veya aşılama yapan hastanelere gitmen lazım. araştırmadan gitme.

Ekmek günde 6 dilim falan yiyorum börekle tatlıyda aram yok sevmiyorum bi adet öncesi canım tatlı isterse o da çok nadir puding yapıp yiyorum çay çok içmem içersem iki tane atıyorum şeker bi çayda kahvede kullanıyorum yani onuda kullanmasam çok hoş olacakta ben ilk diyete başladığımda üç ay ağzıma ekmek sürmedim kolada içmiyorum pilav bir tek bulgur olursa yerim pirinç çok sevmiyorum
Ekmek çok fazla ben sabah 1 dilim akşam 1 dilim o kadar yiyorum.Bir de normal beyaz ekmek degil Di mi o 6 dilim

Sende var mı canım kilo sorunu benim kilo doğum kontrol haplarından oldu çoğu şişirdi duba etti beni çok şükür kurtuldum o ilaçlardan
Evet kıllanma için evlendiğim ilk ay doktora gittim hemen bana çocuk istemiyorsanız dkh vericem Dedi.İstiyordum ama yanımda halam vardı.İstemiyor Dedi.Neyse Pko yoktur Zaman değerlerim normaldi.1 ay kullandım adet oldum ertesi ay kullanma bırak dediler.9 gün kullanıp bıraktım.Ondan sonra kilo aldım.64 kilodan 74 kiloya çıktım insülin arttı.2.5 yıl adet olamadım.Hep ilaçla.Neyse karar verdim kilo vermeye 5 ay önce.Herşeyi kestim.Spor,pilates,yürüyüş,su derken 2 ayda 64 kilo oldum.Daha sonra Klomen tedavisi oldum tutmadı.Ben spora devam ettim.1 ay önce 56 kilo oldum ve diyetteysen hamile kaldım tedavisiz.Kiloyla alakalı sanırım bu

bence de panik.
klomene bile gerek kalmadan belki gebe kalabilecek durumda olabilirsin.
ayrıca devlet hastanelerinin hepsinde aşılama yumurta takibi yapılmıyor.kadın hast. ve dogum hastanelerine veya aşılama yapan hastanelere gitmen lazım. araştırmadan gitme.
Doğum hastanesinde canım gitmeyi düşündüğüm doktor kuzenimin arkadaşı 7 sene çocuğu olmadı bu dediğim doktorla ilk ayında hamile kaldı ama sıra çok işte bide cümbür cemaat içeri doluşuyorlar doktora derdini anlatamıyorsun

Çarşamba günü klomene başladım günde iki kez içtim pazartesi kontrole geldim ve yumurtaların hiç büyümemiş dedi doktor östrojen bakmamın bi anlamı yok perşembe yine gel dedi perşembeye kadar büyüyebilir mi erken olduğu için mi büyümedi yada büyümesi için ne yapabilirim moralim çok bozuldu yardımcı olur musunuz
bende kulandım klomeni benimki hemen büyümüştü ilacı kullanırken saraçoğlunun incir kürünüde yapmıştım ben.netten araştır isterden.

Ekmek çok fazla ben sabah 1 dilim akşam 1 dilim o kadar yiyorum.Bir de normal beyaz ekmek degil Di mi o 6 dilim
:) beyaz ekmek canım sürekli böyle değil ya et yemeklerinde falan hiç ekmek tüketmiyorum yada çorba yapmışsam ekmeksiz içiyorum ama menemen tarzı şeylerde yiyorum valla ne yalan söyleyeyim

bende kulandım klomeni benimki hemen büyümüştü ilacı kullanırken saraçoğlunun incir kürünüde yapmıştım ben.netten araştır isterden.
Canım onu biliyorumda bi kaç kişi bişeyler yazmıştı diye başlamadım ona olmadı deneyecem ilaçtan iyidir bi bal tarçın çörek otu yapayımda onuda denerim

:) beyaz ekmek canım sürekli böyle değil ya et yemeklerinde falan hiç ekmek tüketmiyorum yada çorba yapmışsam ekmeksiz içiyorum ama menemen tarzı şeylerde yiyorum valla ne yalan söyleyeyim
Beyaz ekmegi 5 aydır yemiyorum ben.Ödem yapıyordu artık yapmıyor şükür.Tam buğday ekmek öneririm

Beyaz ekmegi 5 aydır yemiyorum ben.Ödem yapıyordu artık yapmıyor şükür.Tam buğday ekmek öneririm
Onun tadınıda çok bi sevmiyorum ama gerekirse yerim tabi esmer olan ekmek değil mi tam buğday dediğin

Onun tadınıda çok bi sevmiyorum ama gerekirse yerim tabi esmer olan ekmek değil mi tam buğday dediğin
Esmer degil o kepek ekmegi.Bu köy ekmegi gibi.Kepek ekmeğini önermiyorlar zaten.Ama beyaz ekmegi tüketmemelisin pkoda

Back
X