• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
316
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bir kez hamile kaldım ve ne yazık ki düşük yaptım. düşükten sonra tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz çıktı ama adet tarihim 42-43 günü buluyor . doktor kürtaj olmadığım için beklemene gerek yok dedi ama düşük yapalı 5 ay oldu halen hamile değilimsenağlama tekrar doktora gittim bana klomen verdi. bu klomeni içtikten sonra tekrar doktora gideceğim ve neler yapacak bilmiyorum araştırdım bazı doktorlar yumurtlama takibi yapıyor bazıları yapmıyor sizin doktorunuz neler yapmıştı anlatır mısınız

cnm benimde ilk çocuğun kendiliğinden oldu ve doğduktan sonra öldü ikincisi olmadı doktor yumurta takibine aldı klomeni önce günde 1 içtim fayda olmadı diğer ay ekrar takibe başladık bu sefer günde 2 içtim yine fayda olmadı sonra yumurtaları uyaran daha güçlü iğnelerden vuruldum menogon ona yanıt verdi yumurtalarımm... benimkiler çok inatçıydı belki sana fayda eder sıkma canını sıkıntıdan oluyor bunlar zaten

meraba cnm 4 kutu menogondan 23mm boyutunda bi tane yumurtam oldu ancak çatlama iğnesi oldum çatlamadı hayal kırıklığı ...şimdi adet olmayı bekliyorum cnm:çok üzgünüm:

ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım yani ilçla adet görebiliyorum rahim ve yumurtalıklar küçük.Yumurtalıkların büyümesi içinde menegon verdi ama hiç büyümemiş şimdi 2 defa oluyorum iğne.hayırlısı yaa allah herkeze verir inşallah.ben daha 2 kutu bitirdim cumartesi 4 olacak kontrolum var

merhaba ben yeni katıldım aranıza. 1 yıl önce endometriosis ameliyatı oldum . ameliyat sonrası denedik ancak hamile kalamadım . şimdi kistlerim tekrar oluştu. bugun itibariyle klomen kullanmaya başladım. artık tedavi ile bişeyler yapmaya çalışıcaz. Çok korkuyorum ama. hem süreçten hem sonuçtan..
sevgiler

canım klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyo
bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç

bu arda klomen içtikten sonra yumurtalarına bakıyo ne kadar oluşmuş ve kaç mm eğer gelişmemişse gelişene kadar tekrar tekrar çağırıyo eğer 19 mm e ulaşırsa çatlatma iğnesi vuruyo yumurtanın çatlaması için ve kolay hamile kalabilmen için

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben bugün doktora gittim klomen bitti ama beni muayne etmedi ve progestan verdi anlamadım yani yumurta oluşup oluşmadığına bakması gerekmez mi

canım bende klomen kullandım ilk ayda 1 tane 5 gün ,çtim sonra günde 2 taneye çıktı şimdiyse günde 3 tane içiyorum fakat yumurta oluyor ama çatlamıyor menagonnu bende vuruldum fakat sadece 1 ay verdi dr.rum en sonrada rahim filmi istedi ve sağ tarafım kapalı çıktı açılması tıbben imkansız fakat soldanda hamile kalabilirmişim yani anlicanız bekliyorumallahın izni ile inşallah bizede verir.görümcem 2 aylık hamile ve çok nisbet yapıyor bana çok kırılıyorum ve üzülüyorum eşimde tanık oluyor oda çok üzülüyor aslında fakat ne yapmalıyım bilemez oldum kız kardeşimde tedaviyle kaldı şimdi oda hamile inşallah bizimde olur neyse sizi üzdüysem çok özürdilerim kib by

evet gerekir tabikide banada verdi progestan hapı fakat o zaten yumurta çatlatma ilacı sana bakmadan nasıl verebiliyor o icacıki yalnız o ilacın yumurtana zararı olmaz yumurtanı çatlatır fakat klomen zaten o işi görüyorki gülüm bakmadan vermesi yanlış çoklu gebelige neden oluyor

ayrıca progeston ilacı bebiş varsa düşmesin diye ve düşük tehlikesi olanlara veriliyor tatlım korkma bişicik olmaz ama keşke baksaymış bie gelişmelere

bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç

bende kullandım ama hiç fayda etmedi kişiye ve inferitenin sebebine göre değişir tabi benimki stresten büyümüyor

canım bende klomen kullandım ilk ayda 1 tane 5 gün ,çtim sonra günde 2 taneye çıktı şimdiyse günde 3 tane içiyorum fakat yumurta oluyor ama çatlamıyor menagonnu bende vuruldum fakat sadece 1 ay verdi dr.rum en sonrada rahim filmi istedi ve sağ tarafım kapalı çıktı açılması tıbben imkansız fakat soldanda hamile kalabilirmişim yani anlicanız bekliyorumallahın izni ile inşallah bizede verir.görümcem 2 aylık hamile ve çok nisbet yapıyor bana çok kırılıyorum ve üzülüyorum eşimde tanık oluyor oda çok üzülüyor aslında fakat ne yapmalıyım bilemez oldum kız kardeşimde tedaviyle kaldı şimdi oda hamile inşallah bizimde olur neyse sizi üzdüysem çok özürdilerim kib by

canım hiç üzülme yapılanlara Allah yardımcın olsun ama o insanlara bu tavırları yaparken korkmalı çünkü birinin ahını almak gerçekten korkulacak birşey bi de kendi hamileyken yapıyor bunu yine de Allah korusun ama insan böyle bi kötülük ederken karnındaki çocuğu düşünmeli biraz da. inşallah Allah sabrını verir ve sana sağlıklı hayırlı zamanda bi evlat nasip eder

cnm benimde ilk çocuğun kendiliğinden oldu ve doğduktan sonra öldü ikincisi olmadı doktor yumurta takibine aldı klomeni önce günde 1 içtim fayda olmadı diğer ay ekrar takibe başladık bu sefer günde 2 içtim yine fayda olmadı sonra yumurtaları uyaran daha güçlü iğnelerden vuruldum menogon ona yanıt verdi yumurtalarımm... benimkiler çok inatçıydı belki sana fayda eder sıkma canını sıkıntıdan oluyor bunlar zaten

ben de polikistik over hastasıyım . klomen kullandım 2 ay ilkinde günde 1 tane demişti doktorum. sonra adet olamayınca farlutal kullandım yine adet olamadım progestan kullandım....nihayert adet oldum . bu kez doktorum vücudun direnç gsteriyor dedi ve klomeni günde 2 taneye çıkarttı. sonra ölçüm için gittim yumurtan çok büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi ve gün aşırı ilişki dedi...sonra da belimde
ve kasıklarımda ağrılar oldu ve acayip bulantım oldu ..tamam dedim tuttu bu kez..doktora gittim ki ultrasonra sanırsınki koca bir portakal gitmiş rahmime oturmuş öyle büyük bir yumurta olmuş deve kuşu yumurtası..doktor çatlamamış dedi.olağan akışına bırakıcaz çatlar adet olursun sanırım dedi. bu ay yattı bebek işi bizim ...tek korkum yumurta kiste dönüşmesin.... ben de detayları çok bilmiyorum süreçleri .yumurta çatlıcak yaramazlık yapılcak sonra da beklicez ya tutarsaa diye:)

ezgi merhaba...klomen ile hamile kalanların arasındasın süper:) tebrik ederim canım seni...sen bu mesajı gördüğünde çoktan keseciği görmüş olacaksın ne mutlu:)
canım bişey dikkatimi çekti dedinki 4 tane yumurtam oluştu..ama bana gittiğim 2 doktor da her ay bir yumurtamız olur oluşur ve çatladığında da adet görürüz normal bayanlar dedi. ben kist hastası olduğumdan benim yumurtam gelişmiyormuş ben gelişcek yumurtayı da 1 tana olacak diye biliyordum.ee şimdi 4 tane yumurtan oluşmuş..çatladılar ve sonra ilişki önermiştir heralde...yani olaki 4 yumurtaya 4 sperm tutuursa 4üz mü oluyor???? ayyyy olmasın olmasın tek yumurtam olsun çatlası dahasını istememmmm...
ay beni bir aydınlatın nolur kafam karıştı:)

Back
X