• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

canım ben kullandım bittikten 3 gün sonra beni kontrole çağırdı iki yumurtalığımdada 1 er yumurta büyümüş bana ilişkiye girmem gereken günleri yazdı duphaştıyon diye bi ilaç verdi bu ilaç eğer hamile kalırsam düşük olmasın diyeymiş ilaç bittikten 10 gün sonra adet olmazsam evde test yapmamı söyledi eğer gebelik çıkmazsa tekrar adetin 3. günü çağırdı inş yardımcı olabilmişimdir allahım hepimizi duysun tüm bebek isteyenlere allah muradını nail eylesin hoşçakal

canım ben kullandım bittikten 3 gün sonra beni kontrole çağırdı iki yumurtalığımdada 1 er yumurta büyümüş bana ilişkiye girmem gereken günleri yazdı duphaştıyon diye bi ilaç verdi bu ilaç eğer hamile kalırsam düşük olmasın diyeymiş ilaç bittikten 10 gün sonra adet olmazsam evde test yapmamı söyledi eğer gebelik çıkmazsa tekrar adetin 3. günü çağırdı inş yardımcı olabilmişimdir allahım hepimizi duysun tüm bebek isteyenlere allah muradını nail eylesin hoşçakal

selam..
inşallah sen de etkili olur hemen de neticesini alırsın....bol şans:)

ezgi merhaba...klomen ile hamile kalanların arasındasın süper:) tebrik ederim canım seni...sen bu mesajı gördüğünde çoktan keseciği görmüş olacaksın ne mutlu:)
canım bişey dikkatimi çekti dedinki 4 tane yumurtam oluştu..ama bana gittiğim 2 doktor da her ay bir yumurtamız olur oluşur ve çatladığında da adet görürüz normal bayanlar dedi. ben kist hastası olduğumdan benim yumurtam gelişmiyormuş ben gelişcek yumurtayı da 1 tana olacak diye biliyordum.ee şimdi 4 tane yumurtan oluşmuş..çatladılar ve sonra ilişki önermiştir heralde...yani olaki 4 yumurtaya 4 sperm tutuursa 4üz mü oluyor???? ayyyy olmasın olmasın tek yumurtam olsun çatlası dahasını istememmmm...
ay beni bir aydınlatın nolur kafam karıştı:)

canım ben de duydum birden fazla yumurta olduğunu ama ikiz üçüz olmasını bunla mı alakası var bilmiyorum acaba çift yumurt ikizleri tek yumurta ikizleri dedikleri bumu durkaydirigubbakcemile3
Allah inşallah bkaydirigubbakcemile3i tane versin de sağlıklı gerisi sonra gelişir ben bire de razıyım

amin canım Allah inşallah nasip eder hepimize. ayrıca cevabın için de çok teşekkür ederim

merhaba elvancımmm

nihatet burada da buluştuk.....

burada çok tatlı arkadaşlar var. ben bu sitede neler neler öğrendim..sende paylaşımlarda bulunabilrsin..bol bol da öğrenirsin.....zmanımın çoğunu geçirmeye başladım burada. hatta eşime kızlarlayım bulaşma bana dedim akşam :)

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile

merhaba elvancımmm

nihatet burada da buluştuk.....

burada çok tatlı arkadaşlar var. ben bu sitede neler neler öğrendim..sende paylaşımlarda bulunabilrsin..bol bol da öğrenirsin.....zmanımın çoğunu geçirmeye başladım burada. hatta eşime kızlarlayım bulaşma bana dedim akşam :)

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile

kızlar bişey sorcam ben buay 5. günü klomeni kullandım akıntı az oldu ve en son 13. gün oldu ondan beri hiç bişey yok akıntı olmadan yumurtlama oluyomu biliyo musunuz

kızlar bişey sorcam ben buay 5. günü klomeni kullandım akıntı az oldu ve en son 13. gün oldu ondan beri hiç bişey yok akıntı olmadan yumurtlama oluyomu biliyo musunuz

eylul ....5.gün klomenini kullandın 5 gün içmeye devam ettin. etti 10 gün 3 gün daha kanaman devam mı etti tam anlayamadım. ben 5. gün kullandığımda adetim ya bitmiş oluyor ya da son günü oluyor. sonrasında hiç kanama görmedim ben...bildiğim kadarıyla yumurta oluşumu 12. ve 18. günler arasında oluşuyor yani adetinin ilk gününü 1.gün olarak saydığında 12.ve 18. günler arasına dikkat edeceksin..zaten doktorların ilişki önerdikleri yumurtaın geliştiği ve çatladığı tarih o aralıklar. (bildiğim kadarıyla)
buna göre de bu siteden öğrendiğimi iletiyorum yine ; yumurta çatlaığında oluşumu sırasında çok fazla rahim içi salgısı sıvısı oluşur ve vücut ısısı çok yükselirmiş. akıntı kanama şeklinde olmuyor sanıyorum....çatlamanın olduğunu da bu akıntının parmak arasına alınıp uzadığından anlıyoruz yada vücut sıcaklık ölçümünden ...sende olan kanama 13. gün için başka bir şey olabilir bence doktoruna görün derim..
arkadaşlar umarım yazdıklarımda hata yoktur....varsa beni de düzeltin eksiklerimi öğretin lütfen :)

seviler bol şanslar.....

arkadaşlar bende ocak ayından beri klomen kullandım benim dr kesinlikle kontrol yapmadı bu yeter dedi.ilk ay kullandım hiç regli olmadım farlutal diye ilaç yazdı onu kullanıp regli olunca tekrar klomen kullandım 5.ci gün günde 2 defa.o ay regli oldum akabinde klomene devam ettim aynı şekilde malesef yine regli olamadım.bunu ilk kez olduğunda dr geçicidir bir daha olmaz dedi ancak tekrar etti ne yapacağımı şaşırdım ve gerekçeseni bir türlü anlayamadım.hiçbir sorun yok denildi testler temiz çıktı ama hapa bi türlü reaksiyon vermiyo sizde böyle bişi oldumu olduysa ne dedi dr .ben şuan doğuda görev yapıyorum dr ise geldğim yerdeydi.ne yapcam hiç bilemiyorum

arkadaşlar bende ocak ayından beri klomen kullandım benim dr kesinlikle kontrol yapmadı bu yeter dedi.ilk ay kullandım hiç regli olmadım farlutal diye ilaç yazdı onu kullanıp regli olunca tekrar klomen kullandım 5.ci gün günde 2 defa.o ay regli oldum akabinde klomene devam ettim aynı şekilde malesef yine regli olamadım.bunu ilk kez olduğunda dr geçicidir bir daha olmaz dedi ancak tekrar etti ne yapacağımı şaşırdım ve gerekçeseni bir türlü anlayamadım.hiçbir sorun yok denildi testler temiz çıktı ama hapa bi türlü reaksiyon vermiyo sizde böyle bişi oldumu olduysa ne dedi dr .ben şuan doğuda görev yapıyorum dr ise geldğim yerdeydi.ne yapcam hiç bilemiyorum

cnm bende 2 ay klomen içtim ikisindede yumurtam büyüyüp çatlayamadığı için adet olamadım senin gibi ilaçla adet oldum doktorum fayda olmuyor diye klomeni bıraktı daha etkili olan uyarıcı iğnelerden vuruldum bir yumurtam büyüdü hamile kalamadım ama ve adet olabildim

yani benim yumurta tembelliği problemim var senin hiçbir sorunun yokmuş öyleyse geçici bi durum
olabilir bugünlerde stres falan yaptıysan adetin gelmeyebilir ama yinede doktoruna iyice sor eğer bu durum tekrarlarsa yumurta takibine gir

ezgi merhaba...klomen ile hamile kalanların arasındasın süper:) tebrik ederim canım seni...sen bu mesajı gördüğünde çoktan keseciği görmüş olacaksın ne mutlu:)
canım bişey dikkatimi çekti dedinki 4 tane yumurtam oluştu..ama bana gittiğim 2 doktor da her ay bir yumurtamız olur oluşur ve çatladığında da adet görürüz normal bayanlar dedi. ben kist hastası olduğumdan benim yumurtam gelişmiyormuş ben gelişcek yumurtayı da 1 tana olacak diye biliyordum.ee şimdi 4 tane yumurtan oluşmuş..çatladılar ve sonra ilişki önermiştir heralde...yani olaki 4 yumurtaya 4 sperm tutuursa 4üz mü oluyor???? ayyyy olmasın olmasın tek yumurtam olsun çatlası dahasını istememmmm...
ay beni bir aydınlatın nolur kafam karıştı:)

canım çok teşekkür ederim evet keseyi gördük:)) yumurta birden fazla olabiliyo klomen kullanınca zaten ikiz gebelik şansı biraz daha artıyo ilacın içindede yazıyo 100%10 ikiz olabilir diye ama 5 6 yumurtada bile hamile kalamayanlar olabiliyo 4 yumurtanın dördününde döllenme şansı yok bence ikiz olma olasılığı bi parça artıyo sadece benimde geçen ay 1 yumurtam oldu çok kaliteliydi çatladı ama tutmadı fazla olması daha iyi yani 4 yumurtam oldu bu ay ama 1 tanesi döllendi mesela
bu arada bendede kistler vardı yumurtam gelişmiyodu yarım oluyomuş tamamlanmadan atılıyomuş anca klomenle gelişti

kayse aynı şey benimde başımdan geçti..korkma tatlım..ben de klomen kullandığımda doktorum bana ertesi ay hapsız adet olcaksın demişti olamadım...yin farlutal kullandım hala olmadı progestan diye daha apır dozlu hap verdi onunla adet oldum...sonra da klomen kullndım. ve çatlatma iğnesi kullandım... şimdi de normal regl olmayı bekliyorum ...güzelim doğuda da olsan sen muhakak devlet hastanesine falan git. doktorsuz kontrolsüz olmaz .kist yapabilir gelişen yumurta...allah korusun daha kötü şeyler olmasın..kaderci olma...git ve muayeneni ol. tedavini yarım bırakma asla . . .

kayse aynı şey benimde başımdan geçti..korkma tatlım..ben de klomen kullandığımda doktorum bana ertesi ay hapsız adet olcaksın demişti olamadım...yin farlutal kullandım hala olmadı progestan diye daha apır dozlu hap verdi onunla adet oldum...sonra da klomen kullndım. ve çatlatma iğnesi kullandım... şimdi de normal regl olmayı bekliyorum ...güzelim doğuda da olsan sen muhakak devlet hastanesine falan git. doktorsuz kontrolsüz olmaz .kist yapabilir gelişen yumurta...allah korusun daha kötü şeyler olmasın..kaderci olma...git ve muayeneni ol. tedavini yarım bırakma asla . . .

çok tşk edrem canım sağol .bende hapın bana yeterli gelmediği kannatindeyim.ilk iznimde bir başka dr gitcem.bundan sonraki aşama iğne alan sanırım değilmi.birde bir drun yaptığı tedaviyi diğeri yapmıo yani gideceğim drun vereceği tedaviyi burda nasıl uygulatcam bilmiyorum.

cnm bende 2 ay klomen içtim ikisindede yumurtam büyüyüp çatlayamadığı için adet olamadım senin gibi ilaçla adet oldum doktorum fayda olmuyor diye klomeni bıraktı daha etkili olan uyarıcı iğnelerden vuruldum bir yumurtam büyüdü hamile kalamadım ama ve adet olabildim

sanırım bende de çatlam olmuyo.aslında bakarsan biçok şey yumurtanın çatladığını düşündürüyo ama anlamadım.bana iğnede verilmedi bu ay izne gidince başka bir dra gitcem bakalım o ne dicek çokkkkkkkk iyi diyolar yılın dru seçilmiş bu dr.benim memelektimde yıllarca duydum başarılarını ancak kızken umrumda olmuyodu şimdi ona gitcem.inş fayda verir.ğeer imkanınız olursa ve denemek isterseniz size de yardmcı olurum.ama dilerseniz ben bir gideyim faydası olursa yazarım

cnm çatlama olmuyosa çatlama iğnesi olman lazım tabi bunu en iyi gideceğin doktor bilir ayrıca nerde yaşıyosan orda bi doktora git sürekli gidebileceğin bi doktor olsun değiştirme... ayrıca adet olmadıysan hamile olabilirsin:ecrin_bebek:

cnm çatlama olmuyosa çatlama iğnesi olman lazım tabi bunu en iyi gideceğin doktor bilir ayrıca nerde yaşıyosan orda bi doktora git sürekli gidebileceğin bi doktor olsun değiştirme... ayrıca adet olmadıysan hamile olabilirsin:ecrin_bebek:

farlutal kullandım adet oldum şuan 5ci gün ve klomene tekrar başladım.drum geldiğim yerde ben şırnaktaym.buraya yeni geldm drlarını bilmiyorum o yüzden iznimi bekliyorum.yani biraz elim kolum bağlı.maydonoz buharı,soğan kürü,kişniş vb şeyleri denemeyi düşünüyorum.inş allah hakkımızda en hayırlısını hayırlı zamanda verir

farlutal kullandım adet oldum şuan 5ci gün ve klomene tekrar başladım.drum geldiğim yerde ben şırnaktaym.buraya yeni geldm drlarını bilmiyorum o yüzden iznimi bekliyorum.yani biraz elim kolum bağlı.maydonoz buharı,soğan kürü,kişniş vb şeyleri denemeyi düşünüyorum.inş allah hakkımızda en hayırlısını hayırlı zamanda verir

vanım doktırunu düzenli hale getirmelisin hiç ummaddığın anda başka şeyer gelişebilir...şunu unutma şırnakta senne için bulunuyorsan snein gibi batıdan oraya görev yapmaya gelen doktorlar da vardır muhakkak..sana en büyük tavsiyem daha öncede dediğim gibi devlet hastnesine gitmek..eş durumundan mı oradasın caım ..benim de arkadaşlarım var ...doktora git muhakkak...bunu ihmal etmee..

Back
X