• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

vanım doktırunu düzenli hale getirmelisin hiç ummaddığın anda başka şeyer gelişebilir...şunu unutma şırnakta senne için bulunuyorsan snein gibi batıdan oraya görev yapmaya gelen doktorlar da vardır muhakkak..sana en büyük tavsiyem daha öncede dediğim gibi devlet hastnesine gitmek..eş durumundan mı oradasın caım ..benim de arkadaşlarım var ...doktora git muhakkak...bunu ihmal etmee..

canım tavsiyen için çok tşk ederim eşimde bende burda görev yapıyoruz.ben bu konuda oldukça çok dr gittm hepsi mutlaka başka şeyler söledi hatta bazısı sadece doğun kontrol hapı verdi ki bilirsiniz çoğu koruyucu etkiye sahip yani bilemeden korunmuşum 1.5 yıl.son gittiğim dr hiçbişey yok dedi valla yalan yok sorun ne bilmiyorum bir uzmana daha gidip bi kez daha baştan sona muayene olayım diyorum.hatta bir sonraki aşamaları denemeyi düşünüyorum.açıkcası burada gitmeyişimin sebebi yine doğ.kont hapı vermeleri...yine boşa zaman kaybı yaşamak...yaşım geçiyooooooooo......

canım tavsiyen için çok tşk ederim eşimde bende burda görev yapıyoruz.ben bu konuda oldukça çok dr gittm hepsi mutlaka başka şeyler söledi hatta bazısı sadece doğun kontrol hapı verdi ki bilirsiniz çoğu koruyucu etkiye sahip yani bilemeden korunmuşum 1.5 yıl.son gittiğim dr hiçbişey yok dedi valla yalan yok sorun ne bilmiyorum bir uzmana daha gidip bi kez daha baştan sona muayene olayım diyorum.hatta bir sonraki aşamaları denemeyi düşünüyorum.açıkcası burada gitmeyişimin sebebi yine doğ.kont hapı vermeleri...yine boşa zaman kaybı yaşamak...yaşım geçiyooooooooo......

hayatım haklısın....nolur ihml etme...araştır ... allah yardımcın olsun ....:emir_bebek:

:ecrin_bebek:
farlutal kullandım adet oldum şuan 5ci gün ve klomene tekrar başladım.drum geldiğim yerde ben şırnaktaym.buraya yeni geldm drlarını bilmiyorum o yüzden iznimi bekliyorum.yani biraz elim kolum bağlı.maydonoz buharı,soğan kürü,kişniş vb şeyleri denemeyi düşünüyorum.inş allah hakkımızda en hayırlısını hayırlı zamanda verir

cnm Amin inşallah şu mübarek ramazanda Allah sesimizi duysun bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin çifter çifter ben soğan kürünü yaptım,çörek otu,bal,tarçın karışımı yiyorum,yarın incire başlıcam inşallah faydasını görürüm sende dene ama kişnişi ilk defa senden duydum ne işe yarıyor nasıl kullanılıyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eylul ....5.gün klomenini kullandın 5 gün içmeye devam ettin. etti 10 gün 3 gün daha kanaman devam mı etti tam anlayamadım. ben 5. gün kullandığımda adetim ya bitmiş oluyor ya da son günü oluyor. sonrasında hiç kanama görmedim ben...bildiğim kadarıyla yumurta oluşumu 12. ve 18. günler arasında oluşuyor yani adetinin ilk gününü 1.gün olarak saydığında 12.ve 18. günler arasına dikkat edeceksin..zaten doktorların ilişki önerdikleri yumurtaın geliştiği ve çatladığı tarih o aralıklar. (bildiğim kadarıyla)
buna göre de bu siteden öğrendiğimi iletiyorum yine ; yumurta çatlaığında oluşumu sırasında çok fazla rahim içi salgısı sıvısı oluşur ve vücut ısısı çok yükselirmiş. akıntı kanama şeklinde olmuyor sanıyorum....çatlamanın olduğunu da bu akıntının parmak arasına alınıp uzadığından anlıyoruz yada vücut sıcaklık ölçümünden ...sende olan kanama 13. gün için başka bir şey olabilir bence doktoruna görün derim..
arkadaşlar umarım yazdıklarımda hata yoktur....varsa beni de düzeltin eksiklerimi öğretin lütfen :)

seviler bol şanslar.....

cevabın için çok teşekkür ederim canım sanırım yanlış ifade ettim benim adetim 5.günü tamamen bitti. benim akıntım hani beyaz gelen akıntı var ya o . 13. güne kadar devam etti ve 13. günü tamamen bitti onu demek istedim

arkadaşlar bende ocak ayından beri klomen kullandım benim dr kesinlikle kontrol yapmadı bu yeter dedi.ilk ay kullandım hiç regli olmadım farlutal diye ilaç yazdı onu kullanıp regli olunca tekrar klomen kullandım 5.ci gün günde 2 defa.o ay regli oldum akabinde klomene devam ettim aynı şekilde malesef yine regli olamadım.bunu ilk kez olduğunda dr geçicidir bir daha olmaz dedi ancak tekrar etti ne yapacağımı şaşırdım ve gerekçeseni bir türlü anlayamadım.hiçbir sorun yok denildi testler temiz çıktı ama hapa bi türlü reaksiyon vermiyo sizde böyle bişi oldumu olduysa ne dedi dr .ben şuan doğuda görev yapıyorum dr ise geldğim yerdeydi.ne yapcam hiç bilemiyorum

canım benim de adetim 5-6 aydır düzensiz o yüzden doktor klomen haricinde progestan da verdi klomeni iki ay kullanıcam ama progestana devam et dedi adetimi de düzenleyecekmiş aklında bulunsun senin de . doktoruna söyle istersen senin için uygunsa sana da tavsiye edebilir

:ecrin_bebek:

cnm Amin inşallah şu mübarek ramazanda Allah sesimizi duysun bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin çifter çifter ben soğan kürünü yaptım,çörek otu,bal,tarçın karışımı yiyorum,yarın incire başlıcam inşallah faydasını görürüm sende dene ama kişnişi ilk defa senden duydum ne işe yarıyor nasıl kullanılıyo:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ben bir hemşire arkadaştan duydum kişnişi.sonra araştırdım hormonları düzenleyici ve gebeliği arttırıcı özelliği olduğunu öğrendim.her yemeğe bir çay kaşığı katılacakmış.hatta bu yöntemle (belki vesiledir bilinmez) hamile kaldığını söyleyen tanıdığım var.yemeklere ayrı bir lezzet katıyor aynı zamanda valla kaçgündür yemeklerimi daha çok beğenir oldu eşim.:dance:

canım ben bir hemşire arkadaştan duydum kişnişi.sonra araştırdım hormonları düzenleyici ve gebeliği arttırıcı özelliği olduğunu öğrendim.her yemeğe bir çay kaşığı katılacakmış.hatta bu yöntemle (belki vesiledir bilinmez) hamile kaldığını söyleyen tanıdığım var.yemeklere ayrı bir lezzet katıyor aynı zamanda valla kaçgündür yemeklerimi daha çok beğenir oldu eşim.:dance:

baharat gibi bişeymi yaa denemediğim bi o kalsın de bakalımm:dance:

saol cnm denicem onuda yemeklerede katarım kaşıklada yerimm yeterkii şifa olsunn..

saol cnm denicem onuda yemeklerede katarım kaşıklada yerimm yeterkii şifa olsunn..

inş canım şifa allahtan şüphesiz gerisi vesile.rabbimin nerde nasıl sakladığı bilinmez ama gerçek şu ki vermek istemedikten sonra hiçbir kimse hiçbir güç yapamıyor.vercek oldumu basit bişe bahane oluyo.inş cümlemize hakkımızda en hayırlı evlatları versin....

merhaba arkadaşlar ben bir kez hamile kaldım ve ne yazık ki düşük yaptım. düşükten sonra tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz çıktı ama adet tarihim 42-43 günü buluyor . doktor kürtaj olmadığım için beklemene gerek yok dedi ama düşük yapalı 5 ay oldu halen hamile değilimsenağlama tekrar doktora gittim bana klomen verdi. bu klomeni içtikten sonra tekrar doktora gideceğim ve neler yapacak bilmiyorum araştırdım bazı doktorlar yumurtlama takibi yapıyor bazıları yapmıyor sizin doktorunuz neler yapmıştı anlatır mısınız
mrhab klomene baslattıktan sonra yumurta takıbı yapılıyor gun asırı gıdıp kontrol oluyor benım ole oldu eger yumurtlamanda problem varsa yada yumurtan gelısmemısse ona gore tedavı uyguluyor klomen yumurta gelısımı ıcın bı ılac bende buay basladım hayırlısı bakalım neler olacak

arkadaslar merhaba ben aranızda yenıyımmm benıde aranıza alırmısınızzzzz bu ay klomene basladımmmmmm

inş canım şifa allahtan şüphesiz gerisi vesile.rabbimin nerde nasıl sakladığı bilinmez ama gerçek şu ki vermek istemedikten sonra hiçbir kimse hiçbir güç yapamıyor.vercek oldumu basit bişe bahane oluyo.inş cümlemize hakkımızda en hayırlı evlatları versin....

tabiki hayatım biz önlemini alalım taktir allahın,bana soruyolar bebek yokmu diye bende Allah ol dicek olacak benim istememle olmuyo derim hep.amin duaların için saol cnm hepsine aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

arkadaslar merhaba ben aranızda yenıyımmm benıde aranıza alırmısınızzzzz bu ay klomene basladımmmmmm

alırız tabiiiii kocabebe sende klomencilerdenmisin hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah tedavin başarılı geçer:CüvCüv:

slm kızlarr benide alırmıısnnızz aranızaa . benimde klomende 2 ayımmm bu ayy. adet düzenizliği içinn gitmiştimm doktora bebek istediğimide söledimm. bana klomen ve progestan verdii bir de folibol. gecn ay kullandımm ve günü gününe adet oldumm :lepi:. adet olunca yeniden gitim ve klomene devam dedii. adette düzenleniyoo aynı andaaa. şimdi aynı ilaçlarıı kullanıyorumm. hayırlsııı olsunn hepimizz içinnn. inşallah klomen kolik olmadann bebişlerimize kavuşuruzzz :emir_bebek:

slm kızlarr benide alırmıısnnızz aranızaa . benimde klomende 2 ayımmm bu ayy. adet düzenizliği içinn gitmiştimm doktora bebek istediğimide söledimm. bana klomen ve progestan verdii bir de folibol. gecn ay kullandımm ve günü gününe adet oldumm :lepi:. adet olunca yeniden gitim ve klomene devam dedii. adette düzenleniyoo aynı andaaa. şimdi aynı ilaçlarıı kullanıyorumm. hayırlsııı olsunn hepimizz içinnn. inşallah klomen kolik olmadann bebişlerimize kavuşuruzzz :emir_bebek:

canım inş faydası olur sana bana hiç etki etmedi regl olamadım hiç.bende pko var .sorunun ne bimiyorum ama her dr bunu yapıyor hemen klomen vs.eğer pko vrsa drla konuş ben drumu değitrdm şuan drların ki iyi iseler hepsi biliyo pko hastalarına şeker hapı vererek önce gebelik için uygun koşulları hazrlıyolarmış.yani önce hormonları dengeliyor varsa kilolarnı atmanı sağlıyolar.düzenli regli olamıyosan rahim duvarı kalınlaşıyormuş buda gebe kalınamadığıı gibi gebe kalınca allah korusun düşükle sonuçlanabiliyomuş.şayet pkolu hamile kalırsan yüksek tansiyon gizli şeker vb rahatsızlıklar çıkabiliyomuş.şimdiki drum bunları söyledi ve şeker hapı verdi.şimdi onu denicez bu yolla birçok kişi düzenli regli görüp sağlıklı doğum yapmışlar.tavsiyem pko varsa drla mutlaka konuş.hem bu hapı klomenle birlikte de kullandiriıyolarmış.

mrb kızlar malesef klomen bende hiç etki etmedi drum menogon verdi kullandığım ay 20mm oldu yumoşlarım ama hamile kalamadım malesef....
bayramdan sonra tekrar tedaviye başlıycam bana aranızda varsa eğer ist avrupa yakasında olan tavsiye edebileceğiniz dr varmı

Merhaba arkadaşlar bende kolmen kullanan biri olarak aranızdayım.Neredeyse 120 gün regl olmadıktan sonra pcos olduğum çıktı ve çocuk istediğimden farlutal dan sonra günde 50 mg. klomene başladım.Fakat 16.günde yumoşlar yeterince büyümedi.Bugün 37.gün .Bişey yok. Forumdan okuduklarıma göre pcoslarda yumurta gelişimi ilaca cevap vermese bile geç olabiliyormuş.22.gün bayağı bir kasık ağrısı vardı. Yumurtlama belki geç olabilir diye bir kaç gün daha bekleyip yine doktoraa gidicem. Sanırım klomen dozunu artırıcak. Bu arada kayse cim bu şeker hapını kolmenden öncemi verdi doktorun klomene yardımcı olarak mı? Metformin (şeker hapı etken maddesi) hormonları da dengeliyormuymuş gerçekten.Benim Lh yüksek te. Üff valla nerdeyse jinekolog olcaz bu gidişle!
Herkese sevgiler.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah!

Back
X