• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

esengülüm sen ne zamandır tedavi görüyosun? bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnemide yaptım sonucu ne kadar sürede alıyoruz bilgin varmı?

yeni adet tarihini beklemen lazım yada en fazla bir gün öncesi yaptırabilirsin gebelik testini tabi kanda baktırman lazım.gerçi ben adetin 24.günü başlıyorum test yaptırmaya

tşk ederim nedra ne zor şeymiş yaa bazen yoruldugumu hissediyorum sen ne zamandır bekliyosun bebişini

tşk ederim nedra ne zor şeymiş yaa bazen yoruldugumu hissediyorum sen ne zamandır bekliyosun bebişini

Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur. Ben bir yerde iğne yapıldıktan 14 gün sonra tahlillerde çıkıyor diye okudum. Benimde ilk ayım ama acayip depresifim sanki yıllardır çocuk için mücadele ediyormuşum gibi geliyor. İlaç kullan ,tahlil yaptır 2 günde bir doktora git offf Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur. Ben bir yerde iğne yapıldıktan 14 gün sonra tahlillerde çıkıyor diye okudum. Benimde ilk ayım ama acayip depresifim sanki yıllardır çocuk için mücadele ediyormuşum gibi geliyor. İlaç kullan ,tahlil yaptır 2 günde bir doktora git offf Allah hepimizin yardımcısı olsun...

tahlil için erken henüz ama beklemekte yoruyor insanı Allah yardımcımız olsun canım

esengülüm sen ne zamandır tedavi görüyosun? bende bu ay ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnemide yaptım sonucu ne kadar sürede alıyoruz bilgin varmı?

cnm bn mayıs ayında aşılama oldum olmadı malesef geçen ayda klomen kullandım yine olamadı ertelendi cnm çatlatma iğnesinden 14 gn snra öğrenilebilir diye biliyorum o iğnelerde beta hcg içerdiğinden 10 12 günde anca atılıyor vücuttan....mesela aşılama oluyosun 2 hafta sonra test yaptır diyolar merak etme ztn klomen ve iğneden snra hemen geliyor kırmızılar bişi yksa inşallah seninkiler gelmezde tabi :1hug:

amin canım inş. hiç birimizinki gelmezde artık bebişlerimize kavuşuruz çok yorucu çok hem beklemek hem süreç Allah yardımcımız olsun

bende 1 senedir klomen ile glophaş kullanıyorum gecen ayda çatlatma ignesi oldum ama malesef benim yumurtalıklarda yavaşlama var yumurtlayamıyorum ve artık ilaç içmektende cok sıkıldım moral bozuklugu incir kürüde yaptım olmadı bundan sonra takmıyorum kafama olursa olur 3.5 yıllık evliyimenson çare tüp bebek

emell 75 icim herşeyin hayırlısı diyelim inşallah olur canım bende kullandım klomen ve çatlatma iğnesi ama olmadı aşılamaya gidicem inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım aeo

benden güzel haber geldii hamileyimm canımm darısı basına allah hepimizin yüzünü güldürsünn :teytey:

dün doktora gittim adetimin 17. gününde yumurtalıklarımda hiçbir büyüme yok 10 ml.de kalmışlar.Doktor progestana başla bu ay hastalan, önümüzdeki ay klomeni günde 2 adet vericem dedi.

bende klomeni günde 2 kullanmıştım inş sendede fayda eder aylinda

ayyy kızlar 19 ekim evlenme yıldönümümüz çok az kaldı inş bu ay hamiş olurum da eşime en güzel hediyeyi vermiş olurum

inş canım hamiş haberiyle kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü

Back
X