Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende klomen kullandım 5 gün 2 yumurtam olusmustu 1 i catlamıstı dierinin catlaması içinde catlatma iğnesi oldum şimdi bekliorum artık bakalım bi kaç gün sonra belli olucak
emell 75 icim herşeyin hayırlısı diyelim inşallah olur canım bende kullandım klomen ve çatlatma iğnesi ama olmadı aşılamaya gidicem inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım aeo
Herkese günaydın,
Ben pkoluyum ve doktorum normal yolla hamile kalman çok zor dedi. Bu ay klomene başladık, günde 1 tane 5 gün, adetimin 12.ve 14. günü kontrole gittim 3 adet yumurtam oluşmuş ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış dedi 17. gününe randevu verdi yani bu akşama, bakalım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurulacağım. Size birşey sormak istiyorum, benim gibi yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar genelde iğneyi hangi gün vuruluyorsunuz yani yumurtalarınız adetinizin kaçıncı günü yeterli büyüklüğe ulaşıyor? Sanki benimkiler biraz yavaşlar gibi geldi bana(
aylinda canım ben çatlatma iğnemi adetimin 14. günü oldum
cnm bnde kullandım klomen ilk 1 gün günde 2 tane diğer 4 gün günde 1 tane doz ayarlamasını iyi yapmak gerekiyor sanırım bn 11.günde gtmştm 19 mm di o gece vuruldum iğneyi 13.günd eaşılamma olcaktı ama olamadı malesef eşim rahatsızlanmıştı..öyle mesela bundan önceki ayda ilk 2 gün 2 tane 3 gün 1 tane içmiştim.o zmnda 12.gün iğnem vuruldu 14 .günde...aşılama...olmuştu
Sağol canım yardımların için. Doktor bana günde bir tane verdi, en düşük dozdan başlayalım yeterli gelmezse önümüzdeki ay yükseltirim dedi. Bakalım bugün inşallah büyümüşlerdir de vurulurum iğnemi. Sana da çok geçmiş olsun canım.