cnm ben hastalandm yani bende ıska geçtm buay doktora gitmijm folik asite davam etjm aralığa kadr olmassa aralıkta bidaha gitjm seninkisi ilkinde olmayın ne yaptın yine gittinmi doktora
evet canım gıttım doktora bana rahımımde kalınlasma oldugunu soyledı ve yumurtalarımın oldugunuu soylemısdı.doktorun bunca umut verıcı konusmasına ragmen ıkıncısıde tutmadı.okadar cok heveslanmısdım kı ama olmamısdı ıkıncısı.normalde ekımın 10da hastlanmam gerekıyor.bu sefer heveslenmeyecem okadar cunku herseferınde hevesım kursagımda kalıyor.ekımın 10 da regl oldukdan sonra doktorun verdıgı gunlerde calısmalara devam yıne.sonra bu da olmazsa bu son sansımdı 3 aylık ıcın vermısdı klomenı sonra 18 kasımda doktorla randevu.bana ılk basda bu hapı verdıgınde doktor 3 aylık kullanancan dedı olmazzsa bebek uzulme dedı bu hapı dahafazla hastaların kullanması taraftarı degılım cunku kıst yapıyor dedı uzun surelı kullanmada bunları demısdı bana.sonra sanırım ılacların dazojını veya daha fazla ılac verecek bılmıyorum tam olrak ne yapacak.sanırım regl olacam okadr cok belırtılerı var kı uzerımde su anda genelde bana regl olmadan bır hafta oncesınden belırtılerını gosterıyor sımdıde boyle bır sey senağlama elbet vardır bu ısıınde bır hayırı.allahım bılır zamanını.artık yuzum gulsun bnmde evımde bır mutluluk olsun artık su sessız evııme bıır sesıstıyorum artık bebegım olmayınca evde hep bır seyler eksık bu ne bır mbılya ne de bır yıyecek ıce cek en onemlısı bır can eksık.en kısa zamnda allahımn vermesı dılegımle:Saruboceq: