- 21 Aralık 2014
- 1.290
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi almila_1905
-
Sen bir daha ki kontrole gittiğinde doktor vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıcak büyümüşler mi kaç mm olmuş diye bakacak ona göre çatlatma iğnesi uygun görür bakalım hayırlısı olsun :)
kızlar 23 kasımda adet oldum doktor 2. gununde gel demıstı pazartesı gunu gıttım klomen verdı 5 gunluk cumartesı bıtecek pazartesı yıne gelırsın dedı . pekı ben pazartesı gıdınce ne olacak yanı bır sonrakı asama ne yardımcı olur musunuz
Canım benimde son adet tarihim 23 kasım bende klomen kullandım.bende bekliyorum bakalım hayırlısi bana catlatma iğnesi vurulmadikızlar 23 kasımda adet oldum doktor 2. gununde gel demıstı pazartesı gunu gıttım klomen verdı 5 gunluk cumartesı bıtecek pazartesı yıne gelırsın dedı . pekı ben pazartesı gıdınce ne olacak yanı bır sonrakı asama ne yardımcı olur musunuz
C
Canım benimde son adet tarihim 23 kasım bende klomen kullandım.bende bekliyorum bakalım hayırlısi bana catlatma iğnesi vurulmadi
Klomen bittikten iki gün sonra yumurta oluşmusmu diye baktı on gün gün aşırı ilişki verdi 14 gün sonra kan tahlili yaptır dedi,ama ben adetimi bekleyim dedim heveslenmeyin diye malesef bugün hastalandım.nasip değilmis sen ne durumdasin inşallah tutmuştur seninkiCanim dr senden kan tahlili istedi mi yada sen test yaptin mi benden cumartesi gunu kan testi istedi negatif cikti ama adet gunum 23 unde yani cikmamis olabilir mi daha kafam karisti
Klomen bittikten iki gün sonra yumurta oluşmusmu diye baktı on gün gün aşırı ilişki verdi 14 gün sonra kan tahlili yaptır dedi,ama ben adetimi bekleyim dedim heveslenmeyin diye malesef bugün hastalandım.nasip değilmis sen ne durumdasin inşallah tutmuştur seninki
Cnm yumuttan kac mm buyudu diye soylemedimi doktt[/QUOTE][QUOTE="emili98, post: 38469157, member: 646doktorKlomen bittikten iki gün sonra yumurta oluşmusmu diye baktı on gün gün aşırı ilişki verdi 14 gün sonra kan tahlili yaptır dedi,ama ben adetimi bekleyim dedim heveslenmeyin diye malesef bugün hastalandım.nasip değilmis sen ne durumdasin inşallah tutmuştur seninki
İki yumurta oluşmuş dedi biri 18 mm diğeri 19mm fakat olmadı nasip çok umutluydum bu sefer[/QUOTE]hayirlsi cnm insallah tutar hepimizin sipalariCnm yumuttan kac mm buyudu diye soylemedimi doktt
Banada 5inci gun basla demisti sabah aksam ictim 5 gunde bitti ins.yumuslarin buyurKizlar bisey soracam doktorunuz size klomeni kacinci gunde kullanmaya baslayin dedi ve kac gunluk kullandiniz bana adetin 5. Gunu basla dedi 5 gun kullanacam
Dünden beri incir kürüne başladım yarından itibarende tekrar klomene nasreddin hoca gibi ya tutarsa dr gitmicem stresten başka bişey değil ama saldim çayıra mevlam kayıraBanada 5inci gun basla demisti sabah aksam ictim 5 gunde bitti ins.yumuslarin buyur
Banada 5inci gun basla demisti sabah aksam ictim 5 gunde bitti ins.yumuslarin buyur
bende geçen ay soğan kürü uyguladım ama bişey olmadı buay klomenle yumurtalarım büyüdü geçen cuma çatlatma iğnesi oldum nasip artık inşallah bebiş gelir isteyen herkese rabbim versinDünden beri incir kürüne başladım yarından itibarende tekrar klomene nasreddin hoca gibi ya tutarsa dr gitmicem stresten başka bişey değil ama saldim çayıra mevlam kayıra
Banada 5inci gun basla demisti sabah aksam ictim 5 gunde bitti ins.yumuslarin buyur
Dünden beri incir kürüne başladım yarından itibarende tekrar klomene nasreddin hoca gibi ya tutarsa dr gitmicem stresten başka bişey değil ama saldim çayıra mevlam kayıra
Gecen hafta bugün yumurta çatlama iğnesi oldm cnm hergun ilişki dedi baskada bisey soylemedi şu gun gel filan diye adetim gecikince hemen kan testi yaptirmayi düşünüyorum sat 7 aralikti ama bi kac aydir hep 1 hafta gec adet goruyodum sabırsızlıkla bekliyorum gjnlerin gecmesini simdi yine kasiklarim ve karnim agriyo daha oncede hic gebe kalmadığım için bu belirtiler nedir biseye yoramiyorumdda rabbim hepimize en hayirlisi ndan saglikli bi bebis versin:)insallah canım sen tedavıde hangı asamadasın su anda
Gecen hafta bugün yumurta çatlama iğnesi oldm cnm hergun ilişki dedi baskada bisey soylemedi şu gun gel filan diye adetim gecikince hemen kan testi yaptirmayi düşünüyorum sat 7 aralikti ama bi kac aydir hep 1 hafta gec adet goruyodum sabırsızlıkla bekliyorum gjnlerin gecmesini simdi yine kasiklarim ve karnim agriyo daha oncede hic gebe kalmadığım için bu belirtiler nedir biseye yoramiyorumdda rabbim hepimize en hayirlisi ndan saglikli bi bebis versin:)
Saraçoglunun sitesinde kür detaylı yazıyor incir yumurta yapıyor,havuçta çatlatiyormus doğal bi gıda olduğundan zararlı olacağıni zannetmem kullan sende inşallah tutar seninkide canım ben çocuk çok sevdiğim için istiyorum benim çocuğum var ama böyle bi şekilde hiç uğraşmadik hatta çok çabuk hamile kalmıştim yaş otuzlara gelince Zormuş onu anlamadım inşallah bebişin olur sen ne kadar zamandır istiyorsuncanım incir ve havuç kurunu nasıl uyguluyorsun bende bugun ıcmeye baslıycam klomene de cumartesı baslıycam ıkısını bır arada ıcersem zararı olmaz degıl mı
Saraçoglunun sitesinde kür detaylı yazıyor incir yumurta yapıyor,havuçta çatlatiyormus doğal bi gıda olduğundan zararlı olacağıni zannetmem kullan sende inşallah tutar seninkide canım ben çocuk çok sevdiğim için istiyorum benim çocuğum var ama böyle bi şekilde hiç uğraşmadik hatta çok çabuk hamile kalmıştim yaş otuzlara gelince Zormuş onu anlamadım inşallah bebişin olur sen ne kadar zamandır istiyorsun
canım ben 16 aylık evlıyım ilk 2 ay korunduk erken dedık sonra vazgectık ne zaman olursa sorun degıl dedık 1 senedır korunmuyoruz hatta olsun dıye ugrasıyorduk olmadı gecen ay doktora gıttım pko lu oldugumu ogrendım tedavıye basladık klomen falan kullandım catlatma ıgnesı vuruldum ama tutmadı salı gunu adet oldum dun yıne baska dokora gıttım tekrar aynı tedavıye basladık bakalım hayırlısı bu tedavılerde ilk bırkac ay tutmaması normalmıs
Ben 17 yıllık evliyim iki oğlum var kız çocuğu çok istedik en küçük oğlum 13 yaşında kalabalık ailede büyüdüm çocuklarimda öyle olsun istedim üç dört senedir korunmadigimiz halde olmadı bakalım çok şükür iki tane kuzum var herşey rabbime kalmış o ol derse olur kalbim bu mutluluğu tatmak isteyen herkese verir inşallah 2 ocak kandil sizler için bolca dua edeceğim gönlünuzdeki olur inşallahBende 16 aylik evliyim 18 ağustosta evlendim cnm rabbim hepimizede saglikli bebekler nasip etsin.senin düğünün nezaman olduydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?