Sana katılıyorum. Etrafa ki herkesin seni anlamadığını düşünüyorsun.
Dediğim gibi kulaklarını tıka konuşanlara karşı... Ayrıca eşinin yaptığı büyük hata...
Benim eşimden Allah bin kere razı olsun... Ben 3 defa doktora gittim. Neden tek sen muayene
oluyorsun belki sorun bende. Bende gidip tahlil yaptıracağım deyip beni cesaretlendirdi.
Tahlillerini yaptırdı çok şükür onda bir problem yok... Sadece süreci hızlandırmak için
bir ilaç verdi eşime ve 6 hafa onu kullanacak... Her muayeneye benimle beraber bıkmadan usanmadan gelir
ve benim bu konuyla meşgul olmam için elinden geleni yapar...
Ben de özel hastaneye gidiyorum. Ama tahlillerimi doktordan isimlerini öğrenerek devlet hastanesinde
yaptırıyorum. Devlet hastanesi evime yakın olduğu için orada yaptırmak işime geliyor. Zaten hastaneye git gel
dünyaca masraf oluyor... Dediğim gibi kafana takma... Hiç bir şey için geç değil... Ben de 28 yaşındayım
birkaç ay böyle deneriz olmazsa napalım... sırasıyla tüm tedavileri uygularız.... Herşeyin takdiri Allah tan
biz sadece vesilelerle uğraşıyoruz....
Eşim şuan için benimle aynı fikirde değil malesef, 1 sene bekleyecekmişiz. Eşimde doktora gitmeyi hiç sevmez, gerçi biz sevdiğimizden gidiyor değilizde. Keşke oda gitse ama nerdee. Kendisi rahatsızlığından dolayı, sürekli ilaç kullanıyor, ben ondan korkuyorum aslında:26: eğer sorun kendisindeyse, çok zor tedavi olması, zor biri çünkü. Hemde çok hashas, böyle birşey varsa eğer, inşallah yoktur diyorum, öyle dua ediyorum

Ne güzel senin eşin seni desteklemiş, malesef benimkisi şuan için öyle değil. Gittiğime pişman etti beni. Kayınvalidemde keşke devlete gitseydik, orda yaptırsaydık felan dedi, ben parayı vermiştim çoktan

Neyse, içimi dökme ihtiyacı hissettim. İnşallah tez zamanda hamile kalırız canım. Rabbim bizi böyle şeylerle sınamasın.
Sevgiler