Oh ohh bebişlerde gelirse tadından yenmez. Evlenmeden önce hep kız çocuğu istemişimdir hamileliği o kadar kolay sanıyordum ki :) ama kolay olmadığını anladığımdan beri sadece sağlıklısını istiyorumEvwt aynn öle ağrılı olanlar negatif olmus hep yan etki yapmıs iğne biz gayet iyiyiz maşşallh akşamda tuttrdunmu Allahın izniyle gelsin keyifler
İnşallah canm inşallhOh ohh bebişlerde gelirse tadından yenmez. Evlenmeden önce hep kız çocuğu istemişimdir hamileliği o kadar kolay sanıyordum ki :) ama kolay olmadığını anladığımdan beri sadece sağlıklısını istiyorum
Bak dünkine oranla daha koyu dimi bana öyle geldiİnşallah canm inşallh
Aynn öle canm bende hala bişi yok yaBak dünkine oranla daha koyu dimi bana öyle geldi
Herhalde çatlar bugün bu kadar koyu çıktıysa. Bak heyecanlandım şimdi. Seninde böyledir muhtemelen merak etme bende de bişi yokAynn öle canm bende hala bişi yok ya
Saat 9.30 hala tık yokHerhalde çatlar bugün bu kadar koyu çıktıysa. Bak heyecanlandım şimdi. Seninde böyledir muhtemelen merak etme bende de bişi yok
Amin inşallhEki Görüntüle 2145191 Ögleden sonra saat 3 te vuruldugum catlama ignesi sonucu şu hcg testinde çift cizgi gormek istedim ya ne kadar güzel ikisi bu teste yanyana degil miinsallah 15 gun sonra daha koyusu gôrmek nasip olur hepimize
Canım stres yapma sakın ağrı sancıda bekleme sen bugün çalışmanı yap sonra da düzenli bi şekilde gerisini Allaha bırakmaktan başka çare yok. Ben adet olacakmışım gibi şiştim belim biraz sızlıyorSaat 9.30 hala tık yok
Hayır yumurtanın durumuna bakıp veriliyorher klomen sonrasinda catlama ignesi veriyorlarmi
Hadi ya bende bsey yokCanım stres yapma sakın ağrı sancıda bekleme sen bugün çalışmanı yap sonra da düzenli bi şekilde gerisini Allaha bırakmaktan başka çare yok. Ben adet olacakmışım gibi şiştim belim biraz sızlıyor
İnşallah 14 15 gün sonra burda bebişlerimizi konuşuyor oluruz.Hadi ya bende bsey yok
İnşallh canm inşallhİnşallah 14 15 gün sonra burda bebişlerimizi konuşuyor oluruz.
Canım son adetin ne zamandı. Yum. Günlerin ne zaman?Arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandim ama çatlatma iğnesi vurmadi doktor bu ay normal akışına birakalim dedi. Gectigimiz iki gugde kasık ağrısı oldu yumurtlama demek mi bu? İliskiye de girdik. Ne yapmam lazım su an?
Bana bildiklerinizi ve yaptiginiz seyleri anlatir misiniz?
Canım son adetin ne zamandı. Yum. Günlerin ne zaman?
Yumurtlamış olman muhtemel kasık ağrısıda ondan olmuştur. Akıntı oldu mu peki ordan da anlayabilirsin aslında. Adetlerin düzenli midir peki? Siz yinede ilişkiye devam edin. Hala yumurtlama dönemi içindesin çünkü25 nisan ilk gün adetim bittiginden beri duzenli iliskiye giriyoruz. Bugun 17. gün
Canım ne alemsin merak ettim seniİnşallh canm inşallh
Yumurtlamış olman muhtemel kasık ağrısıda ondan olmuştur. Akıntı oldu mu peki ordan da anlayabilirsin aslında. Adetlerin düzenli midir peki? Siz yinede ilişkiye devam edin. Hala yumurtlama dönemi içindesin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?