Napcaz tekrardan denemelere devam ben sadece klomene devam etsem mi bilmiyorum. Başka doktora gideceğim kesin ama olmazsa şayet bu ay belki dizimle ilgili ufak bi operasyon geçirebilirim onu atlattıktan sonra devam ederim. Bakalım hiçbir şey belli değilya negatif cıkarsanapcaz ozamn
valla canım ara verince tekrar dan sil başdan yapıolar herseyi benim tutmadı bu ay bende tekrar klomen çatlatma iğnesi yapcam eger yine olmazsa tekrar denemem direk aşılama yada tüp bebek başka care kalmazsaNapcaz tekrardan denemelere devam ben sadece klomene devam etsem mi bilmiyorum. Başka doktora gideceğim kesin ama olmazsa şayet bu ay belki dizimle ilgili ufak bi operasyon geçirebilirim onu atlattıktan sonra devam ederim. Bakalım hiçbir şey belli değil
Aa hadi ya devam mı etmek lazım yani. Öyleyse muhakkak devam ederim gerçi çok duydum 2. Klomen tedavisinde tutma oranı daha yüksekmiş. Vücuda hormon yükleniyor ya o beni mahvediyor özellikle duygu durumum fena oluyır. İnşallah tutarda bir daha o aşamalardan geçmek zorunda kalmayız.valla canım ara verince tekrar dan sil başdan yapıolar herseyi benim tutmadı bu ay bende tekrar klomen çatlatma iğnesi yapcam eger yine olmazsa tekrar denemem direk aşılama yada tüp bebek başka care kalmazsa
Aynen canım ben bi ara tedaviyi sinirlenip doktra bıraktım bi kaç ay sonra tekrar devam ettim başka doktorla herseye bastan kontrol ettiAa hadi ya devam mı etmek lazım yani. Öyleyse muhakkak devam ederim gerçi çok duydum 2. Klomen tedavisinde tutma oranı daha yüksekmiş. Vücuda hormon yükleniyor ya o beni mahvediyor özellikle duygu durumum fena oluyır. İnşallah tutarda bir daha o aşamalardan geçmek zorunda kalmayız.
Peki ben doktorum değiştirsem yine aynı şeyler mi olcak. Tahlilleri götürmem yeterli olmaz mı acaba? Ya Allahım nedir bu çilemizAynen canım ben bi ara tedaviyi sinirlenip doktra bıraktım bi kaç ay sonra tekrar devam ettim başka doktorla herseye bastan kontrol etti
tahlillere gerek yok canım sadece adett zamanı gel yumurtan büyüyomu ilaç verelimmi falan falan yaniPeki ben doktorum değiştirsem yine aynı şeyler mi olcak. Tahlilleri götürmem yeterli olmaz mı acaba? Ya Allahım nedir bu çilemiz
O zaman adet olduğumu farzedelim adetin 2. 3. Günü gibi gitmem lazım galiba. Hiç hamile olabileceğini hissetmiyor musun?tahlillere gerek yok canım sadece adett zamanı gel yumurtan büyüyomu ilaç verelimmi falan falan yani
hissetmiyorum canım sanki herşeye tekrar yapacakmısım gibi hissediyorum kendimi hamile olacakmısım gibi zannetmıormO zaman adet olduğumu farzedelim adetin 2. 3. Günü gibi gitmem lazım galiba. Hiç hamile olabileceğini hissetmiyor musun?
Karamsarlık yok bak senin gibi hic birsey hissetmeyip zannetmeyip guzel haberlerini okudugum insallar var sancilari suyu buyu olup eli bos kalanlar da var o ay. Bu isler hic belli olmuyor sekerim:)hissetmiyorum canım sanki herşeye tekrar yapacakmısım gibi hissediyorum kendimi hamile olacakmısım gibi zannetmıorm
haklısın canım ne bilim belkideKaramsarlık yok bak senin gibi hic birsey hissetmeyip zannetmeyip guzel haberlerini okudugum insallar var sancilari suyu buyu olup eli bos kalanlar da var o ay. Bu isler hic belli olmuyor sekerim:)
canım nasılsn? varmı değişiklkO zaman adet olduğumu farzedelim adetin 2. 3. Günü gibi gitmem lazım galiba. Hiç hamile olabileceğini hissetmiyor musun?
Yok canım hatta ağrılarım hafifledi şuan. Sen nasılsın?canım nasılsn? varmı değişiklk
başım sadece yani yok aksama test alıp yapsammı iğnenin etkisi devam ediyosa çift cizgi cıkar heraldeYok canım hatta ağrılarım hafifledi şuan. Sen nasılsın?
Aslında ben düşünüyorum alsam yapsammı bakalım iğne etki etmiş mi :) şimdiden tek çizgi çıkarsa ne demek olur acababaşım sadece yani yok aksama test alıp yapsammı iğnenin etkisi devam ediyosa çift cizgi cıkar heralde
alsana canım yap bende aksam 9 gibi yapayım bakalım ikimizin nasıl sonuclar cıkacak. fotoları atalaımAslında ben düşünüyorum alsam yapsammı bakalım iğne etki etmiş mi :) şimdiden tek çizgi çıkarsa ne demek olur acaba
Tamam o zaman alıyım eşimden gizli almam lazım ama duyarsa kızar :) eve de beraber geçiyoruz nasıl alırım bilmiyorum artıkalsana canım yap bende aksam 9 gibi yapayım bakalım ikimizin nasıl sonuclar cıkacak. fotoları atalaım
al al ama duymasın banada haber ver beklıorm :) kadınlar isterse herseyi yaparTamam o zaman alıyım eşimden gizli almam lazım ama duyarsa kızar :) eve de beraber geçiyoruz nasıl alırım bilmiyorum artık
YOk yok almaya çıkıcam birazdan 500metre ilerimde 2 tane eczane var :) al sende mutlaka. Kaç gibi evde oluyorsubal al ama duymasın banada haber ver beklıorm :) kadınlar isterse herseyi yapar
7 7:30 gibi alırım canımYOk yok almaya çıkıcam birazdan 500metre ilerimde 2 tane eczane var :) al sende mutlaka. Kaç gibi evde oluyorsub
Hah tamam süper ortalama benimde o saatler evde oluşum. Kaç saat önceden sıvıyı kesmek lazım7 7:30 gibi alırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?