Oh oh maşallah doktorunu baya baya dinlemişsinBen az şu tuketiyorum canım. Büyük ihtimal ondandir. Birde ben menagon iğne oldum yumurta geliştirmek için o da bayağı hormon içeriyordu ondan koyu bence. Bana doktorum bol su içmeli soyledi ama günde 2-3 bardak içiyorum
Birde tatlı yeme dedi, yumurta kalitesini şekerli şeyler bozuyor diye. Ama bugün baklava yedim :))
Yok anam yok hiçbişeyim normal değil ki benim :) bakalım hafta sonu da patlatırım bi test belki o zaman bişiler çıkar
Yok anam yok hiçbişeyim normal değil ki benim :) bakalım hafta sonu da patlatırım bi test belki o zaman bişiler çıkar
Aben bugün aşılama oldum. 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. doktor her ihtimale karşı bugün de deneyin dedi.
29 nisanda regl olmuştum en son.
hayırlısıyla inş şu 2 hafta içinde iyi haberler bekliyorum
ynn inşllh hpmizben bugün aşılama oldum. 2 gün önce çatlatma iğnesi oldum. doktor her ihtimale karşı bugün de deneyin dedi.
29 nisanda regl olmuştum en son.
hayırlısıyla inş şu 2 hafta içinde iyi haberler bekliyorum
ayyyyyyy tatlı eşittir ben deli gibi tatlı yiyorum ben ya gece gündüz :0
yememeye çalışayım bari
Oh oh maşallah doktorunu baya baya dinlemişsinaman millet neler kullanıyor neler içiyor yinede hamile kalıyor
evet ilaç çok etkili ve faydalı ama gündüz kullanan özelilkle araç kullanan biri asla kullanmamalı ddi doktor. gece uyumadan 1-2 saat önce en güzeli.
bu arada gebelik beklerken oruç tutacak mısınız?
aşılama oldum bugün 15 gün gebelik için bekleyeceğiz bu sürede oruçlu olmam sakıncası yoktur dmi?
Size de progestan verdi mi doktorunuz?
Bir ben içmiyorum bi bana vermemişler
Bana da vermedi doktor yalnız değilsin canım :)Bir ben içmiyorum bi bana vermemişler
tatlı yememem gerektiğini duymam beni üzdü :)
nerdeyse her öğünümde mutlaka tatlı var. mutsuz ve asabi bir insan olmam inş :) tatlı yememeye çalışacağım
İçenler ve icmeyler olarak farki gorucez içmeyince de oluyor mu olmuyor mu
Ben folbiol kullanıyorum
Valla bilmiyorum açıkçası. Normalde de araştırım ama çok üstünde durmadım. 17gündür kullanıyorum. Az çnce eşim ddiyor ki 15 gün sonra yaparız test. O kadar kolay çıktı ki ağzından 10 günüm var adetime. Bana o 10 gün nasıl geçecek diye düşünürken :) 15 günü düşünemiyorumduydum bnunu da. eczaneye soracağım yarın içinde D vitamini takviyesi de olması lazımmış.
Valla bilmiyorum açıkçası. Normalde de araştırım ama çok üstünde durmadım. 17gündür kullanıyorum. Az çnce eşim ddiyor ki 15 gün sonra yaparız test. O kadar kolay çıktı ki ağzından 10 günüm var adetime. Bana o 10 gün nasıl geçecek diye düşünürken :) 15 günü düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?